След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 030
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Според мен той е останал да се разправя , защото би предизвикал най-малък интерес на медиите. Представяте ли си Борко или Сечкин, или недай боже Елка да се разправя- камерите щяха да са заврени в лицата им и после месеци щяха да украсяват ситуацията. Човека прояви толерантност към колегите на гаджето си, може и да не е чак такъв ръб какъвто го смятаме. Винаги онази с Клюна ми се е струвала по долна и противна от него. Мое мнение. Peace
не мисля, че дори се е сетил за това, по-скоро си търси внимание човека, и сега ще има доста време медиите да говорят за Елка и Кита  Whistling И без това толкова време се излива помия по нейн адрес

# 211
  • Perla
Как я докосва Mr. Green
Скрит текст:
https://mobile.twitter.com/busraaktepe4/status/822385840684814337/photo/1

Значи винаги преди петък вечер излиза нещо да отвлича вниманието от серията, обаче преди финала избиха рибата!  Mr. Green Peace
Кита надмина Гупа по всички параграфи  Rolling Eyes
Абе, като че ли е по-добре така, аз лично покрай безспирните новини от вчера насам нямам време да се замисля, че Ашка свършва, така ни забавляват, такъв цирк спретнаха Joy  Ако не беше това сега щях да съм потънала в мъка, че свършват, това действа поне малко разсейващо Mr. Green
[/quote]

Виви, той добре я докосва, ама тя друга ръка похваща. Heart Eyes

https://twitter.com/Delena5H/status/822228049974411264
А за цирка и аз си мисля, че ми подейства добре. Иначе щях да роня сълзи и сополи.

Скрит текст:

Joy Joy Joy JoyЕлка щяла скоро да ражда  Mr. Green

Терко, кое е грозно, напротив
хората знаят, че са виновни, публични личности и няма нужда от повече драми и то пред журналистите. Това, че Кита се прави на интересен е друг въпрос, никой насила не го е карал да ходи да се разправя с полицаите.  Можеше като всички останали да си тръгне и нямаше сега да излага себе си и Елка, най -вече нея, защото навсякъде говорят севгилито на Елчин Сангу и т.н [/b]

Скрит текст:
Според мен той е останал да се разправя , защото би предизвикал най-малък интерес на медиите. Представяте ли си Борко или Сечкин, или недай боже Елка да се разправя- камерите щяха да са заврени в лицата им и после месеци щяха да украсяват ситуацията. Човека прояви толерантност към колегите на гаджето си, може и да не е чак такъв ръб какъвто го смятаме. Винаги онази с Клюна ми се е струвала по долна и противна от него. Мое мнение. Peace
не мисля, че дори се е сетил за това, по-скоро си търси внимание човека, и сега ще има доста време медиите да говорят за Елка и Кита  Whistling И без това толкова време се излива помия по нейн адрес
[/quote]

ДИ, и за двата поста  Peace Peace

# 212
  • near Sofia, Bulgaria

Да си подхвана темата ЕлБар/ ДефОм  Heart Eyes
Аман от снощния резиллик  ooooh! Сериал имаме да приключваме!  Peace

# 213
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug Hug Hug Hug
Оххх ма голям смях значи  hahaha hahaha hahaha hahaha Кито в ролята на адвокат  Mr. Green Mr. Green тоя направо ми иззе функциите  Joy Joy Joy Joy Joy.
Ма то кво ли не прави понякога човек да го мернат камерите и него поне веднъж  Whistling Whistling Whistling
Да ви кажа не ми се мисли какво щеше да стане ако Кюса беше там  ooooh! ooooh! ooooh! никой нямаше да можем да видим или чуем от нея  Naughty Mr. Green Mr. Green. Та направо Боре си е за разцелуване че не я повлече  Thinking/ ако не й показал вратата вече  Twisted Evil/
Ма Елка тя направо и родата да беше завела  Whistling къв е проблема  Peace. Ама тая бабичка разцепи мрака просто  Whistling. Не са здравословни за нейната възраст такива мероприятия  Naughty Mr. Green Mr. Green.  Да беше си хванала Китодарчо под ръччика и да си бяха запалили подметките, преди Умния да се емне да плаща глоби на поразия  ooooh! бати патрона  smile3532.
Ма то никага не е късно да станеш за резил  smile3533 та успокоих се  tooth tooth tooth
Охх добре че направиха такъв купон, че само като си помисля че довечера е финалето  Tired и ми окапва ентусиазма значи  Crossing Arms.

Дяволски очи
 Hug радвам се че благодарение на забавата в темата си преживяла проблемите си  Peace

# 214
  • near Sofia, Bulgaria

А такааа!  Wink

Whistling

# 215
оха  Heart Eyes не е шоп, нали ,че аз вече търся инициали когато видя такава снимка  Mr. Green

# 216
# 217
  • near Sofia, Bulgaria
Не е шоп, Туитър вече гръмна!  Peace

# 218
# 219
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми нормално, той Боре ще я задуши направо, тя и да се дърпа файда - йок  Mr. Green

# 220
  • Perla

Да си дойдем на думата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 221
само да е в туитъра  Laughing ами рускините,вече по няколко пъти припаднаха  и свестиха   Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 222
От ТТ - Кита рушвет ли е предложил на полицаите  Joy Joy

# 223
  • под най-голямото листо на тиквата
И никой недоволен няма ..... сигурно пак показват актьорски талант  Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy

# 224
  • Perla
От ТТ - Кита рушвет ли е предложил на полицаите  Joy Joy

Прочетох, че в някакви новини по тв били казали, че той е викнал полицията. Не съм чула такова нещо във видеата, но пък за сметка на това 100 пъти казаха севгилито на Елчин Сангу.

само да е в туитъра  Laughing ами рускините,вече по няколко пъти припаднаха  и свестиха   Mr. Green Joy Joy Joy Joy

ДИ, аз все още не знам дали съм се свестила! Че съм почти припаднала, знам, ама за освестяването не съм сигурна   Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт