След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 17 976
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • near Sofia, Bulgaria
Тери  Hug за цигарите ги гонят, не се пушело вътре  Peace Кита се моли да определят глоба, той щял всичко да плати  Mr. Green Money
Много вървежен нещо  Whistling

# 166
  • near Sofia, Bulgaria
Добре де, това първото заведение ли е или това с караокето  newsm78 Снимките дето са сложили за доказателство с Елка и Боре с цигари, са от първото място  Thinking Пък на караокето видяхме колко им пука  Laughing

Пишат, че Елка си тръгнала с Руткай  Whistling

# 167
  • Perla
Хора, 1021021 пъти помолих като пуснете нещо на руски, поне с 2 думи кажете за кво става въпрос  Tired

Тери, преди текста на руски съм обяснила с две изречения това, което пишат.  Peace

Гале, Руткай беше на предната седалка в колата, после се качи белокосата, но дали изчакаха Кита, не се разбра.

# 168
Тери  Hug за цигарите ги гонят, не се пушело вътре  Peace Кита се моли да определят глоба, той щял всичко да плати  Mr. Green Money
Heart Eyes

Тоя па  ooooh! ooooh! ooooh!

# 169
Е защо да е в центъра на скандала,като се казва,че заради цигарите е било  Joy просто той най - устат и е говорител

# 170
Heart Eyes

Тоя па  ooooh! ooooh! ooooh!
С какво ще я плати Joy с мижавата си заплата ли  Joy или с елкините пари  Joy

# 171

с 200-те лири за доставка, ако са му ги върнали  Joy Joy Joy дето орева света за тях  Joy Joy Joy

# 172

с 200-те лири за доставка, ако са му ги върнали  Joy Joy Joy дето орева света за тях  Joy Joy Joy
Ми съвсем малко няма му стигнат за тая глоба  Joy  особено за такава за цигарки  hahaha  hahaha 

# 173
  • near Sofia, Bulgaria

Няма да му стигнат, с тая вакханалия де я беха спретнали вътре  Mr. Green

# 174
Ей, голям позьор ooooh! На смел ли иска да се направи, на мъж ли, всички пушеха, пък той - нека аз платя Joy Joy та даже и на Аслан партнера на севгилита ми  Joy Joy  После да разказва как всички като мишоци са се покрили, а само той като най- смел е говорил с полицаите и оправил ситуацията Whistling Joy Ахъм, голям мъж  hahaha

# 175
Хора, 1021021 пъти помолих като пуснете нещо на руски, поне с 2 думи кажете за кво става въпрос  Tired

Тери, преди текста на руски съм обяснила с две изречения това, което пишат.  Peace

Гале, Руткай беше на предната седалка в колата, после се качи белокосата, но дали изчакаха Кита, не се разбра.

Тая с черната коса, дето се държи като класна, вкара Елка в колата и не и даде много да се обяснява с журналята, белокосата влезе след нея, Рутко вече беше вътре, а Кита май го зарязаха да се обяснява. Нера и тя си тръгна, а Онур остана и говори нещо с журналята, Мюжде си тръгва с жената на Салих, а Салих, Сечо и Боре май са ги извели през задния вход, че сигурно не са за пред хора  Joy  Joy  Joy

# 176
  • near Sofia, Bulgaria
Диди   Hug хареса ми твоето обяснение на ситуацията!  Peace Laughing
В Туитър почнаха да го подиграват Кита за това, дето искал да плаща  Mr. Green

Боня пише, че било в караокето това, ма журналята слагат снимки в материала от другото място  Crossing Arms

Тоя дет е  викнал полицията, да не е човек на Гупата  Sunglasses

# 177
  • По света и в нас.

Тая с черната коса, дето се държи като класна, вкара Елка в колата и не и даде много да се обяснява с журналята, белокосата влезе след нея, Рутко вече беше вътре, а Кита май го зарязаха да се обяснява. Нера и тя си тръгна, а Онур остана и говори нещо с журналята, Мюжде си тръгва с жената на Салих, а Салих, Сечо и Боре май са ги извели през задния вход, че сигурно не са за пред хора  Joy  Joy  Joy
E не падам  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo особено за тройката през задния вход. rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 178
Те до него опрели да плаща глобите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179
Диди   Hug хареса ми твоето обяснение на ситуацията!  Peace Laughing
В Туитър почнаха да го подиграват Кита за това, дето искал да плаща  Mr. Green

Боня пише, че било в караокето това, ма журналята слагат снимки в материала от другото място  Crossing Arms

Тоя дет е  викнал полицията, да не е човек на Гупата  Sunglasses
Казват, че бил самия Кит,  Wink за да се разтури купона, сигурно вече не е издържал да гледа Елка и Боре един до друг на сцената Joy Joy Ама нищо чудно, очаквам го от него  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт