След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 17 984
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Ето и по- ясни снимки от мача

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 12:00 от *Виви*

# 181
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Еха, ШОК ШОК ШОК  Joy завършили са подобаващо  Joy Joy Joy купона... Като гледам пак любимото предаване ги е отразило първи  Whistlingне знам дали Кита, но Кюса като нищо може да се е обадила за цигарите за да им развали купона  Mr. Green.Относно половинките им, за мен само Кита и дъртия копой нямаха място там, докато на Салих,Айше,Абито жените им са от бранша и по е оправдателно да са там отколкото тия двамата

# 182
Е айде сега пък и вие,за едни може,за други не може  Peace  като са от един бранш и айде на тях простено  Crossing Arms  по тая логика и Гупата трябва да е там,щото е от бранша  Joy

# 183
Е айде сега пък и вие,за едни може,за други не може  Peace  като са от един бранш и айде на тях простено  Crossing Arms  по тая логика и Гупата трябва да е там,щото е от бранша  Joy
ее, тия купони на нея са и под нивото  Mr. Green тя е ЕнтИлигентна  Mr. Green па и Борко що да я води, той не я смята, че му е жена  Mr. Green нямат брак, живеят като съквартиранти и това е  Joy

# 184
ее, тия купони на нея са и под нивото  Mr. Green тя е ЕнтИлигентна  Mr. Green па и Борко що да я води, той не я смята, че му е жена  Mr. Green нямат брак, живеят като съквартиранти и това е  Joy
Сетих се, че вчера си мислих, ами Мера защо я няма Mr. Green Нито на едното, нито на другото събиране
И тя е друга класа, това снощи щеше да и дойде прекалено  Joy

# 185
Е Мера с тия книги и стихове как си я представяте до тарамбуката да разцъква  Joy  Joy

# 186
  • near Sofia, Bulgaria
Значи винаги преди петък вечер излиза нещо да отвлича вниманието от серията, обаче преди финала избиха рибата!  Mr. Green Peace
Кита надмина Гупа по всички параграфи  Rolling Eyes

# 187
Как я докосва Mr. Green https://mobile.twitter.com/busraaktepe4/status/822385840684814337/photo/1

Значи винаги преди петък вечер излиза нещо да отвлича вниманието от серията, обаче преди финала избиха рибата!  Mr. Green Peace
Кита надмина Гупа по всички параграфи  Rolling Eyes
Абе, като че ли е по-добре така, аз лично покрай безспирните новини от вчера насам нямам време да се замисля, че Ашка свършва, така ни забавляват, такъв цирк спретнаха Joy  Ако не беше това сега щях да съм потънала в мъка, че свършват, това действа поне малко разсейващо Mr. Green

# 188
  • под най-голямото листо на тиквата
Е айде сега пък и вие,за едни може,за други не може  Peace  като са от един бранш и айде на тях простено  Crossing Arms  по тая логика и Гупата трябва да е там,щото е от бранша  Joy
ее, тия купони на нея са и под нивото  Mr. Green тя е ЕнтИлигентна  Mr. Green па и Борко що да я води, той не я смята, че му е жена  Mr. Green нямат брак, живеят като съквартиранти и това е  Joy
Сетих се, че вчера си мислих, ами Мера защо я няма Mr. Green Нито на едното, нито на другото събиране
И тя е друга класа, това снощи щеше да и дойде прекалено  Joy
Те и Исо, Тюркянката, Зубеир, Айшето и Дария /не знам имената на артистите/ никъде не ги видях.
Иначе за мен си е резил от всякъде случилото се. Известни хора, пушещи в заведение в което това е забранено, ами заслужили са си посещението на полицията. А Кито вместо да си трае се прави на мъж. Mr. Green те да не мислят , че са богопомазани и всичко им е позволено  Close

# 189
Е айде сега пък и вие,за едни може,за други не може  Peace  като са от един бранш и айде на тях простено  Crossing Arms  по тая логика и Гупата трябва да е там,щото е от бранша  Joy
ее, тия купони на нея са и под нивото  Mr. Green тя е ЕнтИлигентна  Mr. Green па и Борко що да я води, той не я смята, че му е жена  Mr. Green нямат брак, живеят като съквартиранти и това е  Joy
И тя е друга класа, това снощи щеше да и дойде прекалено  Joy
Те и Исо, Тюркянката, Зубеир, Айшето и Дария /не знам имената на артистите/ никъде не ги видях.
Иначе за мен си е резил от всякъде случилото се. Известни хора, пушещи в заведение в което това е забранено, ами заслужили са си посещението на полицията. А Кито вместо да си трае се прави на мъж. Mr. Green те да не мислят , че са богопомазани и всичко му е позволено  Close
Керем, Дерия бяха там Peace За актьора играещ Зюбеир не знам, но Тюркян май я нямаше Peace

# 190
  • По света и в нас.
Аз съм не пушач,ама какво толкова като са пушили.След това количество алкохол  добре че само са пушили ,а не са се забили. Mr. Green

# 191
Една дама, която пише понякога статии за Ашка, пише, че е получила разрешение да каже тайната на последния епизод - самият Хактан Пак щял да чете поезия в серията. В Туитър ахнаха  - точно такава изненада чакали от последния епизод. hahaha
https://twitter.com/FatmArducc/status/822386698256400384

# 192
Иначе за мен си е резил от всякъде случилото се. Известни хора, пушещи в заведение в което това е забранено, ами заслужили са си посещението на полицията. А Кито вместо да си трае се прави на мъж. Mr. Green те да не мислят , че са богопомазани и всичко им е позволено  Close
АКо не се лъжа видях Исо, Дария също. Няма как едни да са поканени, други не, обаче всеки си решава дали да отиде. Странно този път не се издразних на Кита, щом са решили да си кянат и половинките е ОК, Виж за Гупи ми е мъка  Joy
Относно цигарите и полицията и че те са богопомазани не съм съгласна  Peace По нашите заведения се пуши, а турците са още по-либерални. Явно грешката е, че излязоха клипчета и те са били с цигари и властта е решила да се направи на строга, то на всички им проблеми на турците това да им е кусура. За протокола не съм пушачка  Hug

# 193
  • near Sofia, Bulgaria
Аз като бивша пушачка разбирам и двете гледни точки, но съм наясно, че на подобни мероприятия не може да се мине без цигари, хората са си отпуснали душите, кой ти мисли за забрани  Peace
Просто актьорите са си актьори - казват по две дежурни фрази и отминават, ама Кита щото не е от индустрията, не му е присъщо това и подскача пред полицаите да се прави на велик  Mr. Green

# 194
Една дама, която пише понякога статии за Ашка, пише, че е получила разрешение да каже тайната на последния епизод - самият Хактан Пак щял да чете поезия в серията. В Туитър ахнаха  - точно такава изненада чакали от последния епизод. hahaha
https://twitter.com/FatmArducc/status/822386698256400384
ooooh! ooooh! ooooh!
Ами, то си е изненада, никой не е уточнил дали добра или лоша  Joy Joy
То на тях сюрпризите им все такива, да се чудим с какво сме ги заслужили Stop

Общи условия

Активация на акаунт