След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 638
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Няма ли да има мини фраг  Thinking

# 241

получили са награди от някакъв университет Билкент.

# 242
Скрит текст:
Песента, която пяха силно казано Борко и Елчинка

Доре, то и аз така предположих, че той ги е и викнал. Знсчи може и да излезе истина  Stop Mr. Green
Мен ме изкефи докато я избираше Елка,Боци вика - заедно да я изпеем и тя го дръпна на сцената
Ох, тя направо го изтегли  Joy Joy Joy Боре едва се държеше, а с чашата в ръка и дъвката в уста  Joy Joy Joy

Сега си мисля, може там където Елка пееше Сил баштан този, който сочеше да не е бил Кита, той нали все гледаше да е близо до нея и сигурно е бил отстрани до сцената, пък тя сочеше напред някъде  newsm78 newsm78

Виви   Hug Heart Eyes кой е гледала тогава като на Боци му се виждаше главата вляво на клипа  newsm78 newsm78

Верко   Hug Heart Eyes
Диме  Hug може някой от екипа, Руткай, Шенол, ей така на шега Laughing

# 243

Финальный матч закончился со счетом 1-1

"Барыш Ардуч доказал свой успех и на футболе, который он показывает в актерстве."

Актерский и технический состав сериала "Любовь Напрокат", который в этот вечер сделает финал на 69-ой серий, сыграли матч на футбольном поле в Султудже. Команда, которая пришла в дождливую погоду сыграть матч и разошлись на 90-ой минуту со счётом 1-1.
Барыш Ардуч вышел на футбольное поле в форме национальной сборной под номером 8. Как только, он забил единственный гол. А удар Сечкина Оздемирв, который прошёл мимо всех, заставил посмеяться.
На этой встрече, где Керем Фыртын, Мюжде Узман и Эльчин Сангу на скамье запасных наблюдали за игрой, борьба была жестокой.
В то время, как, после матча игроки ушли в раздевалку, Эльчин Сангу вышла на футбольное поле.
Актриса отправляя мяч в ворота, приводила друзей в восторг. Ардуч, который сфотографировался с командой на выходе, сказал "закончился ничьей, никто не расстроился".

Баръш вкарал гол,после Сечо и накарал всички да се посмеят....Елка,Мюжде и Керем?  били на скамейката  и наблюдавали мача. След приключването когато играчите отишли да се преоблекат ,Елка отишла на терена  и отправила топката във вратата  Mr. Green

# 244
Девойки, от снощи търся отговор какво е това на Елка на врата, когато е облечена с онази палатка на футболното игрище? Качулката ѝ ли е това, шал ли е? Сред вас има зорки очи, помагайте, че не мога да си отговоря. Палатката ѝ ми харесва, с удоволствие бих си носила торбичка с такова юрганче, ако някъде ми се наложи да стоя дълго на студено, да се увия като нея! hahaha

# 245
Девойки, от снощи търся отговор какво е това на Елка на врата, когато е облечена с онази палатка на футболното игрище? Качулката ѝ ли е това, шал ли е? Сред вас има зорки очи, помагайте, че не мога да си отговоря. Палатката ѝ ми харесва, с удоволствие бих си носила торбичка с такова юрганче, ако някъде ми се наложи да стоя дълго на студено, да се увия като нея! hahaha
Ми, на мен ми изглежда все едно се подават две качулки, значи да е облякла две якето  newsm78

# 246
Скрит текст:
Ми, на мен ми изглежда все едно се подават две качулки, значи да е облякла две якета  newsm78
Да, това е възможност, изобщо не ми хрумна.  Peace Е, успокоих се, все пак получих един логичен отговор. Иначе ще ми прегори мозъкът да се мъча да разгадая.  hahaha

# 247
  • По света и в нас.
Леле Кака не се появи вчера и днеска,направо ми е вече обезпокоително. Mr. Green

# 248
  • near Sofia, Bulgaria
Още вчера четох при рускините, че върху нейното яке е навлякла и това на Борко и затова изглежда така  Mr. Green

Мен вече ни мини фраг, ни хаштаг ме вълнуват, все едно не е вечерта на Ашк-а, изцяло съм в снощния екшън  Laughing Peace

# 249
Още вчера четох при рускините, че върху нейното яке е навлякла и това на Борко и затова изглежда така  Mr. Green

Мен вече ни мини фраг, ни хаштаг ме вълнуват, все едно не е вечерта на Ашк-а, изцяло съм в снощния екшън  Laughing Peace
Такова хубаво обяснение за якето приемам веднага, без значение истина ли е или не! Grinning

След снощното забавление, което ни спретнаха, днес не можа да ми стане тъжно, че е финалът!  Grinning Още съм в плен на великолепния дует!

# 250
дъртия копой е писала в туитър нещо и сложила тага на Ашка  Mr. Green та сега феновете я емнаха от къде на къде го слага,нещо за Кита е писала  Whistling....тая е третата  баш френдка къде защитава Кита, първата си спечели еднопосочен билет хвана бързия влак ,сега тая ако малко по-умна трябваше да си замълчи,но не .....

# 251
  • в подножието на планината
Още вчера четох при рускините, че върху нейното яке е навлякла и това на Борко и затова изглежда така  Mr. Green

Мен вече ни мини фраг, ни хаштаг ме вълнуват, все едно не е вечерта на Ашк-а, изцяло съм в снощния екшън  Laughing Peace
Такова хубаво обяснение за якето приемам веднага, без значение истина ли е или не! Grinning

След снощното забавление, което ни спретнаха, днес не можа да ми стане тъжно, че е финалът!  Grinning Още съм в плен на великолепния дует!
Благородно ти завиждам... Rolling Eyes

# 252
Още вчера четох при рускините, че върху нейното яке е навлякла и това на Борко и затова изглежда така  Mr. Green

Мен вече ни мини фраг, ни хаштаг ме вълнуват, все едно не е вечерта на Ашк-а, изцяло съм в снощния екшън  Laughing Peace
Не е то, защото неговото накрая на ръкавите завършва с по-стегната ластична част Laughing и е по-светло. Но щеше да е хубаво да е Laughing Плюс това е и онова прословуто яке, което бяха забелязани и двамата да го носят (но дали е едно и също)

# 253
 Sad Cry Cry Cry Последен хаштаг

# 254
  • near Sofia, Bulgaria

Като приказка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт