След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 572
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Скрит текст:
Просто не ми се сяда пред компа. Cry

Имам чувството, че Борето само чака сигнал от нея. Разтопи се, когато тя го хвана за ръка и го изкара на сцената.

Започнаха за валят благодарствени ТТ и прощални снимки! Cry

В този ред на мисли: момичета, на мен ми беше/ е приятно да коментирам с вас в темата. Надявам се да си запазим темата и да намерим скоро нов проект, който да ни развалнува! Дискусиите тук винаги са били интересни, майтапите са били на ниво. Да не говорим, че винаги съм се чувствала свободна да коментирам каквото пожелая!

Благодаря за преводите в темата, за преводите на епизодите, за снимките, за всичко! smile3525 newsm51 smile3525

lovekiss lovekiss lovekiss
Мише,то той каза - хайде заедно да я изпеем  Peace
Сигурно тя я избирала за нея да пее и са решили накрая да е дует  Party
Някак останах с впечатлението, че той постоянно чака знак от нея. Rolling Eyes
И аз...  Rolling Eyes
И аз  Peace цяла вечер гледаше към нея  Rolling Eyes
ами като знае,че е за последно и Елка не поддава ,а все мъкне плужека със себе си  Whistling

# 286
Такъв знак му даде посвещавайки песен на Кита, че не е истина  hahaha hahaha hahaha

# 287
За Ашка форева  newsm18 newsm18 newsm18
И за всички вас  txtloves txtloves txtloves
Приятно гледане на нашата приказка  Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 288
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Нашите приказни герои от Габи  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Разкошни са просто  Crazy Crazy Crazy

# 289
# 290
  • София
Такъв знак му даде посвещавайки песен на Кита, че не е истина  hahaha hahaha hahaha
ooooh! ooooh! ooooh!

Каквото и да е било, свърши. Peace

# 291
ами като знае,че е за последно и Елка не поддава ,а все мъкне плужека със себе си  Whistling
[/quote]
Нали не сте забравили кой влачи кака като простинал кон цяло лято, та чак и на сватбата на аби я представи   Mr. Green И всичките малоумни интервюта на оная "кадърната"  #2gunfire
 И двамата са за бой  Joy

# 292
Joy Joy JoyКакво правят тези, всички едновременно се прозяват  Joy Joy

# 293
  • near Sofia, Bulgaria

Да не пеят  Mr. Green

# 294
Ама че са артисти! Бандитски физиономии! Сладури! Grinning

Момичета, приятно гледане на последната глава на хубавата ни приказка! Винаги съм се чудела как ли са заживели щастливо в приказките - е, тази вечер ще видим нашите принц и принцеса как са заживели щастливо!

# 295
  • Още у мъглата ...
Ехоооооо, добър вечер и от мен, ашкчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Блудната си идва  Joy Joy за последния епизод  Whistling ooooh! Rolling Eyes

Хайде, приятно и усмихнато гледане на епизода Grinning Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , пък после ще ревем  Rolling Eyes Laughing

# 296
Скрит текст:
Скрит текст:
Просто не ми се сяда пред компа. Cry

Имам чувството, че Борето само чака сигнал от нея. Разтопи се, когато тя го хвана за ръка и го изкара на сцената.

Започнаха за валят благодарствени ТТ и прощални снимки! Cry

В този ред на мисли: момичета, на мен ми беше/ е приятно да коментирам с вас в темата. Надявам се да си запазим темата и да намерим скоро нов проект, който да ни развалнува! Дискусиите тук винаги са били интересни, майтапите са били на ниво. Да не говорим, че винаги съм се чувствала свободна да коментирам каквото пожелая!

Благодаря за преводите в темата, за преводите на епизодите, за снимките, за всичко! smile3525 newsm51 smile3525

lovekiss lovekiss lovekiss
Мише,то той каза - хайде заедно да я изпеем  Peace
Сигурно тя я избирала за нея да пее и са решили накрая да е дует  Party
Някак останах с впечатлението, че той постоянно чака знак от нея. Rolling Eyes
И аз...  Rolling Eyes
И аз  Peace цяла вечер гледаше към нея  Rolling Eyes

Как да поддаде, като той все се влачи след крокодила  Mr. Green

# 297
Нали не сте забравили кой влачи кака като простинал кон цяло лято, та чак и на сватбата на аби я представи   Mr. Green И всичките малоумни интервюта на оная "кадърната"  #2gunfire
 И двамата са за бой  Joy
[/quote]мдааа,първа беше Елка като заведе плужека на Келебека,после Борко и върна няколко пъти  Mr. Green,след което  Елка отново заведе плужека на Келебека ,Борко па  се появи на премиерата на любимата и отново Елка му върна снощи  Joy Joy Joy Joy Joy

Приятно гледане на всички ! Hug

# 298
  • Още у мъглата ...

Аха, Елка, Борко и Шенол пеят, а другите ги слушат Laughing Joy Joy Joy

Гали  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 299
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Приятно гледане  Hug Hug Hug
За всички много  love001 love001
изключително ми е приятна вашата компания  Peace и никаго не съм се притеснявала да се включа с коментар  Naughty Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт