След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Заради дядото почна цялата дандания с киралъка, а дядото го няма за финала! Crossing Arms

# 481
  • под най-голямото листо на тиквата
Не се жалвайте, това не дали онова не дали, ама реклами бол видяхте  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 482
# 483
Не очаквах такъв край. Не знам, но исках нещо по-емоционално. Crossing Arms
Не ми хареса замисъла на Мера. Можеше да ни подари малко по-други емоции като за финал, а не спомени, затворени врати и "чао" от актьорите.

И без това ни е тъжно, защо трябваше да показват че и те се сбогуват, празните стаи, затворените врати  ooooh! ooooh! ooooh!

И серията не беше дълга 3 часа, даже и 2 дали има  Crossing Arms ooooh!

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Свърши!

# 484
  • near Sofia, Bulgaria
На мен серията ми хареса до мига, в който написаха 4 години по-късно -  оттам насетне захаросан финал!
Peace
До този момент й е стигнало вдъхновението на Мерич  ooooh! Ама не пропуснаха книгите да покажат, те в толкова серии ни бяха вместо целувки, представяйте си сега, че хубаво са се нацелували  Rolling Eyes

# 485
# 486
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е хубаво болен майстора, операции ама все пак трябваше да го споменат
И чичото, дядката, как може значи, направо съм и ядосана и страшно разочарована

# 487
  • София
Точно този момент визирах. Heart Eyes

На мен серията ми хареса до мига, в който написаха 4 години по-късно -  оттам насетне захаросан финал!
И тогава Мера ни пусна по инерция.

# 488
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нали даваха спомени бе, какви целувки искате па вие  Joy Joy Joy

# 489
# 490
Аз се вбесих първо като показаха след 4 години, а като видях Синан с теста след толкова време направо бях  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 491
Скрит текст:
На мен серията ми хареса до мига, в който написаха 4 години по-късно -  оттам насетне захаросан финал!
Peace
До този момент й е стигнало вдъхновението на Мерич  ooooh! Ама не пропуснаха книгите да покажат, те в толкова серии ни бяха вместо целувки, представяйте си сега, че хубаво са се нацелували  Rolling Eyes
Joy Joy Joy А бе и книгите на рафта бяха малко като за Йомеров дом, значи и оттук ни ограбиха! Ни целувки, ни много книги! Mr. Green

# 492
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Майстора, дядото, къде отидоха тия хора бе

да бе нищо не казват за тях  newsm78 newsm78 newsm78
Неджмоша май в Америката го пратиха при щерката  Thinking

# 493
  • в подножието на планината
Не знам какво точно очаквах за финал, но не е това... Rolling Eyes Прекалено много ми дойдоха тези здрависвания...станах разногледа - кой кого прегръща, кой кого целува... ooooh!

# 494
Meriç Acemi ‏@Mericacemi  1m1 minute ago
More
 Yeni rüyalarda görüşmek üzere...😘

Общи условия

Активация на акаунт