След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 160
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте Hug Hug Hug
Като ги видях така и пак ме налегна тъгата, кога ще мине  Cry Cry Cry
Иска ми се да се разбере кой е виновен за преждевременния финал, та да знам на кого да съм ядосана  #Cussing out #Cussing out
Да почива в мир Sad

Странно ми е, че нито Баръш, нито Елка не качиха поне една снимка от сбогуването със сериала. Аз затова си мислих, че оставят това за в петък, но не, нищо такова няма  ooooh! ooooh! Все едно не са играли в този сериал, всеки друг качи, репостна, само те не ooooh!

А за новата статия се чудя като са били заедно с Кюса защо я няма на снимката

# 721
ooooh!пууу, значи на Крокодила френския акаунт няколко дена бяха в траур, но сега заринаха инстаграма със снимки на мутлу чифтето  #Cussing out

# 722
  • near Sofia, Bulgaria

И се навлякъл сега подобаващо, пък оная вечер всички с палта, нашия се пуснал по тениска  ooooh!

Утре е погребението и тогава вече, ако отидат всички, и онова чудо ще се замъкне, защото й е играл във филма човека!  Rolling Eyes

# 723
Здравейте Hug Hug Hug
Като ги видях така и пак ме налегна тъгата, кога ще мине  Cry Cry Cry
Иска ми се да се разбере кой е виновен за преждевременния финал, та да знам на кого да съм ядосана  #Cussing out #Cussing out
Да почива в мир Sad

Странно ми е, че нито Баръш, нито Елка не качиха поне една снимка от сбогуването със сериала. Аз затова си мислих, че оставят това за в петък, но не, нищо такова няма  ooooh! ooooh! Все едно не са играли в този сериал, всеки друг качи, репостна, само те не ooooh!

Виви, така само те двамата не публикуваха снимки и аз като теб си мислех,че ще го направят в петък след епизода, но уви.....

Ето в този акаунт има снимки от закуската на мутлу чифтето https://www.instagram.com/p/BPhYt8sjo_Y/

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 725

От кога е снимката  newsm78 Няма как да е от днес, а за вчера сутринта е много свеж след купонджийската нощ  Tired

# 726
  • У Диспансера ...♥♥♥

Те са пак на закуско-обед

# 727
  • У Диспансера ...♥♥♥

Елка- Никога няма да привикна с внезапните раздели....
Моя брат Айберк, все така красиво се усмихваше. Нека почива в мир....

# 728
  • У Диспансера ...♥♥♥

От кога е снимката  newsm78 Няма как да е от днес, а за вчера сутринта е много свеж след купонджийската нощ  Tired
Няма я друг път  Laughing

# 729
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 730

Те са пак на закуско-обед
ама този път няма да е 5 часа, че навън е хладно  Mr. Green

Ирко  Hug Heart Eyes Диди  Heart Eyes Hug щом е за клюки вестникарчетата са бързи  Mr. Green

Но засега само чехльо не се е разписал, явно е по -интересно да се показва на крокодила нещо в телефона си  Whistling

# 731
не знам дали ви е важен рейтинга от снощи, но все пак да го постнем Mr. Green

ТОТАЛ: 4,84(9 място)
АВ: 5,34(4-то)
АВС1+20: 5,35(6-то)

# 732
Здравейте  Hug

Снощи не бях с вас.Бях доста уморена и нямах сили,но и не знам, честно казано не ми се гледаше онлайн.Последните епизоди винаги са ме разочаровали,защото винаги очаквам като завършек да са най-добрите.

Явно всеки е с половинката си и няма раздели.Техният живот е,да го живея както и с когото искат.  Peace

Жалко за човека Sad Много ми допадаше като актьор.

# 733
  • София
Докато Елка реве за финала на сериала и днес сутринта - за Садри уста, Борето ухилен до уши пие кафе. Какво нещо е животът и колко сме различни хората.

# 734
Мише всеки е с различна чувствителност и по различен начин възприема нещата от живота и всеки по свой начин ги преодолява!

За мен тези снимки на Баръш са ми доста показни и честно казано някак ми изглеждат фалшиви!

Общи условия

Активация на акаунт