След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -217ღღ

• 23 755
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

ooooh!

забравете за Елбар вар  Mr. Green

Същия пухльо е като мен в очите днес, ама неговото надали ще да е от рев  hahaha hahaha
Темпи, за Ашка ли плачеш, за Елбар ли, за друго ли ? spoko

Като пълна идиотка нощеска реших да си изгледам финалния епизод се превод  ooooh! ooooh! ooooh! Сега съм нещо подобно на Баръш в очите  ooooh!
Ми може и той да е ревал за Ашка  hahaha или да има алергия към разни люспести животни  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 751
Хората деца правят на тяхната възраст, те кучета купуват  Joy

Тери,то правенето да не е като гледането,да пази господ от деца ,те горките някоя алергия ще развият ,при толкоз животни в тая къща Mr. Green

# 752
При рускините видях тази хубава снимка на рижавото слънце, да я сложа тук:

Дани Hug,благодаря за слънцето,сладурка е тя Heart Eyes

# 753
Сега Борко само през септември миналата година гордо се похвали, че е човек с дълга връзка, че не сменя любимите си ежегодно, така че аз точно това очаквам от него - да стои зад големите думи, които е говорил за себе си, да стои при двугодишната си връзка, докато е още под светлината на прожекторите. Но за по-нататък не съм сигурна, когато прожекторите малко поугаснат, защото още светят силно. Награждаването на GQ предстои на 15 февруари. Ама като гледам какво голямо животинско семейство си развъждат, как ще ги делят после тези деца едно от друго, кой с кого ще остане, разтревожих се. Ще се привържат котки и кучета и после - край, заради тях цял живот заедно! hahaha

# 754
При рускините видях тази хубава снимка на рижавото слънце, да я сложа тук:

Дани Hug,благодаря за слънцето,сладурка е тя Heart Eyes
И Боре огряваше тя със своята светлина и край нея той блести с отразена светлина. До Гупа няма светлина за отразяване, затова е такъв мрачен! Grinning

# 755
Аз гледам от телефона, може би трябва да  видя на компютъра как ще ми се стори Mr. Green Но стените са в друг цвят  Thinking....... добре де може и да е същото място Laughing
Но всичко е много нагласено, затова си остават съмненията ми. Ще видим какво ще стане по нататък  Mr. Green Като Кюса я питат феновете защо не са заедно, защо не го изкара на някоя уговорена среща с журналистите, а пускат такава снимка.  Не че не може още утре да се появят росни и засмени Mr. Green И снимката май била пусната от Боня, така разбрах от рускините. Те смятат, че Кюса я е купила, вече вършела всичко в нейна полза Joy Joy

# 756
Ще имаме ли нова тема  newsm78 newsm78

# 757

Тери  Hug кой каквото го влече  hahaha hahaha hahaha
 newsm78 newsm78 това ми прилича на курцхар  Thinking Борко да не става ловец  Rolling Eyes Rolling Eyes

Баръш ловец  Crazy И кво ще лови - крокодили ли  hahaha Той вече си има един, айде няма нужда  Whistling

# 758
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 759

Тери  Hug кой каквото го влече  hahaha hahaha hahaha
 newsm78 newsm78 това ми прилича на курцхар  Thinking Борко да не става ловец  Rolling Eyes Rolling Eyes

Баръш ловец  Crazy И кво ще лови - крокодили ли  hahaha Той вече си има един, айде няма нужда  Whistling
hahaha hahaha hahaha hahaha
То било лабрадор  Joy Joy
Айде в новата тема  Peace

Общи условия

Активация на акаунт