След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -217ღღ

• 23 763
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Хората деца правят на тяхната възраст, те кучета купуват  Joy

# 722
Хората деца правят на тяхната възраст, те кучета купуват  Joy

и това ще стане, на там вървят нещата, голяма любов Mr. Green

# 723
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

ooooh!

забравете за Елбар вар  Mr. Green

# 724
  • Perla
Интересно кой я пусна тая снимка  Thinking В момента, в който феновете започнат да питат кюса за снимка с Баръш и се появява нещо, което да докаже, че са заедно.
Но друго гледам. При предишни снимки на Баръш в ТТ за две бройки- десетки харесвания. сега по 1-2. мълчанието на феновете  Peace

# 725
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

ooooh!

Отвратително изглежда  Stop

# 726
Интересно кой я пусна тая снимка  Thinking В момента, в който феновете започнат да питат кюса за снимка с Баръш и се появява нещо, което да докаже, че са заедно.
Но друго гледам. При предишни снимки на Баръш в ТТ за две бройки- десетки харесвания. сега по 1-2. мълчанието на феновете  Peace

Доказателство ,че са заедно на пук на очакванията за ВАР.
Рускините пишат,че все пак се завърнала Кроки newsm78 ...не мисля ,че са се разделяли изобщо.

Доре,   Hug заприличал е на кака си, какво да му харесат. Няма да се изненадам ако тя  го снима

# 727
Кво стана с Тайланд  Mr. Green

# 728
Няма на кого да оставят кучетата и котките! Wink

# 729
писах,писах и загубих обхват и естествено и поста ми се затри  ooooh!

Доре Hug след всичките му изяви от лятото насам феновете чак толкова не го отразяват, показателно е че след сватбата на абито много от феновете бяха разочаровани и следователно има и такива които спряха да го следват. От октомври насам едва 250хил.са го последвали докато чиркина от сватбата насам над 500хил. #Crazy... Той още ще загуби, все още не може да го разбере но със започването на новия му проект и постоянното навирането на чиркина ще си навреди

# 730
  • По света и в нас.
Не знам кой я е пуснал снимката ама видя ли коментарите,Гупа ще бие Волкан newsm78 Имало някакво клипче дето бил пуснал. newsm78

# 731
newsm78 а бе тая снимка да не би да е от онзи ден кога Кюса ходи да купува нещо за кучетата, че и двамата изглеждат подпухнали, най -вече Борко  Mr. Greenнякой от там вероятно ги е правил снимките

# 732
  • По света и в нас.
Не мога да влезна от служебния комп. при рускините да видя те какво съчиняват. Thinking

# 733

ooooh!

Същия пухльо е като мен в очите днес, ама неговото надали ще да е от рев  hahaha hahaha

# 734
Скрит текст:

ooooh!

Същия пухльо е като мен в очите днес, ама неговото надали ще да е от рев  hahaha hahaha
Темпи, за Ашка ли плачеш, за Елбар ли, за друго ли ? spoko

Връщам се в реалността, разпаднаха ми се всичките конспиративни теории. Щом така му харесва! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт