След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -217ღღ

• 23 756
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Мале тоя човек колко е различен в сериала и в реала  Shocked уж почивка, той по -зле изглежда  ooooh! 

# 736
При рускините видях тази хубава снимка на рижавото слънце, да я сложа тук:

# 737
Скрит текст:
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

ooooh!

забравете за Елбар вар  Mr. Green

Същия пухльо е като мен в очите днес, ама неговото надали ще да е от рев  hahaha hahaha
Темпи, за Ашка ли плачеш, за Елбар ли, за друго ли ? spoko

Като пълна идиотка нощеска реших да си изгледам финалния епизод с превод  ooooh! ooooh! ooooh! Сега съм нещо подобно на Баръш в очите  ooooh!

# 738
  • София
Здрзвейте! Hug Hug Hug

Аз последние два епизода ще ги гледам с превод чак след време. Peace

# 739
Скрит текст:

ooooh!

забравете за Елбар вар  Mr. Green

Същия пухльо е като мен в очите днес, ама неговото надали ще да е от рев  hahaha hahaha

Като пълна идиотка нощеска реших да си изгледам финалния епизод се превод  ooooh! ooooh! ooooh! Сега съм нещо подобно на Баръш в очите  ooooh!
Ми може и той да е ревал за Ашка  hahaha или да има алергия към разни люспести животни  hahaha

# 740
Скрит текст:
Скрит текст:

ooooh!

забравете за Елбар вар  Mr. Green

Същия пухльо е като мен в очите днес, ама неговото надали ще да е от рев  hahaha hahaha

Като пълна идиотка нощеска реших да си изгледам финалния епизод с превод  ooooh! ooooh! ooooh! Сега съм нещо подобно на Баръш в очите  ooooh!
Hug

Аз още не съм гледала финала от-до повторно. Само един, два момента! Не мога да приема, че ни занулиха така от нищото, неочаквано, незаслужено!

# 741
  • По света и в нас.
https://twitter.com/10Busra/status/824266151417053184
Ето клипчето за което говорех. Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 16:48 от bibisita

# 742
Здравейте, приземени елбарки  Hug  Hug  Hug

ooooh!

Ди  Hug, ама тук като избягал от катуна направо  Joy  Joy  Joy
Още две-три такива негови снимки и съвсем ще ми се отще да го виждам до Елка  ooooh! Тя и кога е най-размъкната пак не изглежда толко зле  Mr. Green

# 743
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз пък мисля да не се отчайвам още. И тая снимка, както на онези от събота ще ги компрометират с нещо. Съмнителни са ми и това е. Тя е ту с тъмна, ту с руса коса. На едни снимки той е с по-къса брада, на други с дълга. Докато не ги видя заедно на снимка заснета случайно от някого ще продължавам да си имам съмнения. Според мен мястото, на което е снимана Кюса не е същото, като от снимката на Боре
А пък и неговия лош вид може да си има обяснение. Страда по аслан партенрката си и всяка вечер пие, плаче и гледа клипчетата на телефона си Mr. Green

# 744
  • Perla
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз пък мисля да не се отчайвам още. И тая снимка, както на онези от събота ще ги компрометират с нещо. Съмнителни са ми и това е. Тя е ту с тъмна, ту с руса коса. На едни снимки той е с по-къса брада, на други с дълга. Докато не ги видя заедно на снимка заснета случайно от някого ще продължавам да си имам съмнения. Според мен мястото, на което е снимана Кюса не е същото, като от снимката на Боре
А пък и неговия лош вид може да си има обяснение. Страда по аслан партенрката си и всяка вечер пие, плаче и гледа клипчетата на телефона си Mr. Green

Виви, според мене мястото, където оня ден се снима Кюса, когато ходила да купува храна за кучетата, и това, където днес е сниман Баръш, са едно и също- тогава ми направи впечатление тая шарения в магазина, та се чудех какво продават в него. Пък и ако тогава Баръш е бил там, как ще пропуснат ония жени да се снимат с него. Мисля, че снимката на Баръш си е от днес. Но... защо снимката е такава нагласена? Защо не го снимаха например как влиза в магазина с кучетата? Защо  държи точно нейното куче, което тя снощи пусна в инста си? Мюдюр го познават, ама тая Миа- ако не беше снощната снимка, кой ще я знае каква е. Щяха да си помислят феновете, че Баръш си купува друго куче. после и друго не ми е ясно- кой и откъде пусна тая снимка, при положение че дори в Кюсината група я нямаше? Откъде се пръкна? Много е вероятно Кюса да снима, защо тогава не се е наредила до него- и двамата известни, ще направят реклама на магазина- какво по- хубаво за собствениците. И защо тая снимка се появява веднага след като феновете питат Кюса и фенките ѝ няма ли да има нова снимка с Баръш, например от ваканцията във Виена? не отричам нито снимката, нито пък твърдя, че са разделени окончателно, просто имам доста въпроси в главата си, пък нямам отговори.
А вида му няма да го коментирам. Mr. Green

# 745
Същото място е бе Виви  Joy зад Боре се  вижда магазина,а това е кабинета за прегледи  Peace

Съмнения,не съмнения за снимките си се вижда,че са заедно  Peace каквото такова

# 746

ooooh!

Божкеее,ами той на клошар заприличал ooooh!,ама с какъвто се събереш ,такъв ставаш Peace.Напълно си заслужава приза за най-обсъждан hahaha,само че с минус отпред Mr. GreenИ ние като сме го заоплаквали,преди той сам да се е оплакал от Кюса-явно са си много щастливи ,макар и по своему.С тази си визия май репетира за ролята на умствено изостанал алкохолик и прошляк hahahaАПТАЛ Mr. Green,няма да му дойде акъла в главата и това си е #2gunfire

# 747
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хората деца правят на тяхната възраст, те кучета купуват  Joy

Тери  Hug кой каквото го влече  hahaha hahaha hahaha
 newsm78 newsm78 това ми прилича на курцхар  Thinking Борко да не става ловец  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 748
и аз съм на същото мнение, изглежда ми като дрогиран а и ми е гадно около тях кучета и котки.Нали е голяма любовта им, тя се мота безцелно да се женят и да става баща, нали Елка беше пречка сериала битти да им е честито стига са занимавали хората с простотиите си, ама гупа и той на един акъл.

# 749
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

ooooh!

Същия пухльо е като мен в очите днес, ама неговото надали ще да е от рев  hahaha hahaha

Джанъм неговото не е от рев а от кеф  Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт