Екзотични почивки /Тема 2/

• 72 599
  • 574
  •   1
Отговори
# 420
Има ли посетили Кения?Търся всякакви отзиви-трябват ли ваксини,ако не си на сафари, океана  има ли голям отлив, хотелите и обслужване?

# 421
Не знам колко е екзотична, но поне не се посещава често  и е доста непозната като цяло.
Става дума за Колумбия, наскоро бях там и както често се случва, няма нищо общо с това което се говори и мисли за там от хората в Бг и по света.

# 422
  • София
Разкажи ни повече, ще е интересно да прочетем!

# 423
  • Sofia
Ходили сме в Колумбия, като част от круизи и много ни харесва.
Аз се чудя за нещо, предлагащо уединението и лукса на Малдиви, което да не е Малдиви и (в момента) да не е Френска полинезия. Ако имате някаква идея, моля споделете, че априлската ваканция ей сега ще дойде Simple Smile

# 424
Разкажи ни повече, ще е интересно да прочетем!
Какво те интересува? Няма как да пиша общо, ще ми отнеме часове..
Най-важното е, че няма общо с истината това което се говори масово, как  едва ли не е много опасно, ходят с пушките, ще ви ограбят и пребият.

# 425
Аз се чудя за нещо, предлагащо уединението и лукса на Малдиви, което да не е Малдиви и (в момента) да не е Френска полинезия. Ако имате някаква идея, моля споделете, че априлската ваканция ей сега ще дойде Simple Smile
Фиджи🌴
…. А за по- достъпно място за европейци- Кабо Верде.

# 426
Тъй като в горния пост се споменава Кабо Верде - ако някой има интерес за тази дестинация - "Елфи Турс" я предлагат. Датите за пролетта са 6 март, 26 март, 3 април - 8 дни, 7 нощувки. Базата е на остров Сал, и оттам се правят допълнителни екскурзии. Есента четох програмата, тогава беше първият чартър от БГ до там, 180 души, т.е. нова дестинация за БГ пазара. Звучеше ми интересно, но не помня детайли, а сега само им отворих сайта и видях датите.

# 427
  • Sofia
За Фиджи пътят минава през Австралия, както и за Френска полинезия, ако не се лети през САЩ, затова не ги гледам за момента, но Кабо Верде сега ще го погледна, не ми беше хрумвало. Мерси много, въпреки че в представите ми е далеч от лукс (дано греша).

# 428
Не сме правили далечни дестинации / след ковид ерата/, но какъв е проблемът да се лети през Австралия? А за Френска Полинезия нямаше ли от Париж през Лондон или Токио, освен ЛА?  Кабо Верде е прекрасено място, разбира се говоря за преди повече от 4 години , сега не знам каква е обстановката 😀Лукс има, зависи от Ризорта, но … не е Малдиви.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 15:47 от ellis

# 429
  • тук-там
Здравейте.
Как е времето на Кабо Верде пред март, април. Там не е ли като на Канарските? Вятър?
Иначе за пролетната почивка сме се насочили пак към Дубай., макар, че не ми се ходи много вече, но... с този Ковид повече от 5-6 часа път - не.

# 430
Има интересни почивки и екскурзии с чартър до Шри Ланка Simple Smile

# 431
Били сме на о.Пангкор, Малайзия (Pangkor Island).  Хареса ни много. По-голям е от мини островчетата на Малдивите, има повече природа и какво да се види, но в същото време не е заселен.
Погледни тук .

# 432

Тайланд , о .Koh kood , Soneva Kiri , красиви вили , вечеря в короната на дърветата , много добър spa център , дайвинг и т.н.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 21:23 от nkv_sz

# 433
  • Sofia
Нещо без карантина, без пср тестове след пристигане, без безумно кратки срокове на “годност” на ваксините, по възможност без маски, поне на открито и т.н. ограничения търся, което много свива избора. Не че от сега може да се предвиди какво ще се случи след 3-4 месеца…
Но пък си запазвам всичко, което ми допада, все някога това безумие ще приключи.

# 434
  • Бургас
Shantal, ам че и аз имам същите трепети. Добре, че пусна това питане. Моля, ако откриеш нещо да ми споделиш.
Аз засега сякаш съм ориентирана към Мексико. Не съм ходила и честно казано не ми е в "must", ама дъщерята за първи път изяви желание за семейна почивка и трябва да използваме момента. Държи на Мексико и това е.

Общи условия

Активация на акаунт