Търся електронна книга - тема 19

• 189 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Димитровград
Здравейте!
Търся книгите -Майкъл Харнес, "Пътят на шамана" и от Греъм Хенкок-"Следите на боговете".
Благодаря предварително.
kanesta@abv.bg

# 346
  • София
Търся книгите на Г-н Монк, ( чела съм четирите , които са качени в читанка ) , ще съм много благодарна ако някой ги има.

Имейла ми -
Скрит текст:

# 347
  • София
Търся "Най-щастливото бебе" на Харви Карп

# 348
Търся книгите на Г-н Монк, ( чела съм четирите , които са качени в читанка ) , ще съм много благодарна ако някой ги има.

Имейла ми -
Скрит текст:

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Четвъртък 01.06.17.
Файл : Лий Голдбърг.rar
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=91509f842d

# 349
  • Варна
Здравейте,
търся "Утринна звезда" на Пиърс Браун
Скрит текст:

# 350
  • Sofia
Здравейте!
Търся "Фантастични животни и къде да ги намерим" на Джоан Роулинг.
Открих я в pdf , но както и да я форматирам , излиза по един и същи начин на киндъла. Моля, ако Ви се намира в някакъв читаем вид да я споделите. simovasimona@abv.bg

# 351
Здравейте, може ли да помоля за "Край на дежурството" на Стивън Кинг, ако някой я има в epub  Praynig
Много благодаря предварително! petienceto@yahoo.com

# 352
Има я в МБ.

# 353
  • София
И по торентите.

# 354
Благодаря, момичета, знам, че я има в МБ, но нямам достъп до него, затова питах тук.
Вече ми я пратиха, благодаря още веднъж на потребителката  bouquet

# 355
  • София
Здравейте,
дали някой има в ел.формат романи на Катрин Елиът? Търсих в читанка, в рулит ... няма.

# 356
Здравейте търся от поредицата Друговремец, книга 2: В капана на времето, том 1 и 2. Дали някой ги има. Благодаря предварително. Мейлът ми е teiateia@abv.bg

# 357
  • София
Търся Виктория Хислъп -  Островът. Никъде не я откривам дори в хартиен вариант Rolling Eyes.СЪщо така и " Когато кипарисът шепне".

# 358
Здравейте,
дали някой има в ел.формат романи на Катрин Елиът? Търсих в читанка, в рулит ... няма.
Ако си изтеглите и инсталирате Mailbooks от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765631;topicrefid=19 Погледнах че има 5 книги на авторката

# 359
Здравейте. Ако някой може да помогне - търся Е на квадрат. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт