"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 82 949
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Всичко коментирано от фенката е абсолютната истина, но ми се струва,че турския зрител се страхува да се задълбочава , а още по-малко да коментира тези проблеми.
Много се радвам на преведената нова серия, благодарности. Отивам да я изгледам.

Но не се страхуват да гледат, нали? )) Или тези, от чиито телевизори отчитат рейтингите, се страхуват да не отчете някой интереса им към сериал, който разказва за неуредици в страната, правосъдната система и изобщо в обществото им? ))) Ако е така, то полицейщината в Турция е достигнала много опасно ниво...

Новички от сета на 3 еп., благодарение на Раджип Саваш

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 15:12 от marytza

# 241
  • София
Здравейте Hug до този момент фрагман няма, ATV се чудят къде да сложат сериала, друго няма.

# 242
Погледнах кога са пускали фрагманите - все след 19 ч наше време...

# 243

Ох.... изгледах серията и си обясних и разбрах много ситуации, но съм разтревожена Cry

Много сериозни теми се застъпват ,като корупция в полицията , слабости в правосъдието с две думи критика към властта и действителността.
  От трета серия, започнаха да се чудят къде да го  местят .Притеснена съм.

Ако се завърти нещо тук newsm78 може и да  ни бъде, но ще ми е много мъчно за Селви.

# 244

Ох.... изгледах серията и си обясних и разбрах много ситуации, но съм разтревожена Cry

Много сериозни теми се застъпват ,като корупция в полицията , слабости в правосъдието с две думи критика към властта и действителността.
  От трета серия, започнаха да се чудят къде да го  местят .Притеснена съм.

Ако се завърти нещо тук newsm78 може и да  ни бъде, но ще ми е много мъчно за Селви.

Себи,пише ли някъде ,че ще го местят?

# 245
Цитат
За да не спрат Фатмагюл, са се намесили организации за правата на жените от Германия (така съм чела), въпреки, че възмущенията на властимащи са стигнали чак до обсъждане в парламента )))  Но тук... освен да открият някои организации в защита на човешките права изобщо... Пък и отношенията на Турция с Германия вече не са това, което бяха... Simple Smile В вКонтакте писаха, че днес се снима усилено цял ден, и че това ще продължи до среднощ, защото трябвало да приключат с някои допълнителни сцени за 4-и еп.... Може просто да нямат време хората да нарежат някое двусмислено и многосмислено фрагманче ))) А може и просто да са решили да ни помъчат с гадания - какво точно стана с Даахан след изстрела и падането ))) Ще видим.

# 246

Доче,

по-скоро предположение... заради забавянето на фрагмана и ниския рейтинг.
Днес нямам време да чета рускините, интересно ми е какво мислят те .

# 247
Цитат
За да не спрат Фатмагюл, са се намесили организации за правата на жените от Германия (така съм чела), въпреки, че възмущенията на властимащи са стигнали чак до обсъждане в парламента )))  Но тук... освен да открият някои организации в защита на човешките права изобщо... Пък и отношенията на Турция с Германия вече не са това, което бяха... Simple Smile В вКонтакте писаха, че днес се снима усилено цял ден, и че това ще продължи до среднощ, защото трябвало да приключат с някои допълнителни сцени за 4-и еп.... Може просто да нямат време хората да нарежат някое двусмислено и многосмислено фрагманче ))) А може и просто да са решили да ни помъчат с гадания - какво точно стана с Даахан след изстрела и падането ))) Ще видим.
Там е такъв ад за интелигенцията,че никой няма да смее да гъкне в защита на права и свободи Peace
Или ще променят сценария по вкуса на забрадките  newsm78или ще го спрат Peace
Колко от тия ще гледат сериал със симфонична музика и рап newsm78

# 248
Цитат
Днес нямам време да чета рускините, интересно ми е какво мислят те .

Изобщо не се вълнуват и не обсъждат подобни варианти ) Дадоха само снимките от инстаграма на Раджиб и написаха, че днес би трябвало да приключат със снимките на 4 еп., но щели да работят до късно, защото решили да добавят още сцени.

# 249
Вероятно вече спите,но аз да се похваля. Изгледах серията даже два пъти. Хареса ми. Става все по-завързано. Поддържат динамиката и интереса на зрителите. Прави ми впечатление, че диалогът е много смислен. Говорят само когато имат да кажат нещо важно, останалото оставят на зрителя да се наслаждава на емоциите им. Реплики като "в тази държава всичко може", " не вярвам нито на полицията,нито на прокуратурата", "..... прокуратурата" малко ме притесняват, да не би да накърнят демократичните възгледи на някои "бейове" . Нашите сладури все повече ми харесват,особено сцената в кръчмата с намигването. Изобщо всички играят много добре. Дано и сценаристката да не се огъне и да клекне  пред рейтинга. Тогава наистина ще похабят хубавия сериал. Лошото при този начин на следене на сериала е, че аз съм много любопитна. Когато чета книга винаги поглеждам края, сега мога само да гадая кой стреля по Даахан.

# 250
Миле  Hug аз още не спя и умувам  не толкова  кой стреля по Дахан, , а коя от двете млади и хубави жени ще  бъде по- близо до ранения мъж при възстановяването му.

Там може да се  получи интрига която да привлече зрирели newsm78

# 251
Нее, не мисля ,че Берил, поне в първия момент ще има шанс  Селвито ще го спасява. После ще се струпа цялата рода - вайкане,тръшкане и евентуално (в звисимост от продължителността) ще се класира Берил, колкото да раздвои момчето ни. Само дано не задълбаят в амнезията, че тогава ще е голяма мъка.

# 252
Де тоз късмет у Даахан?... Да забрави всичките 11 години))) Ама няма... никаква амнезия няма да има... засега му върви - като на бясно куче - тоягите... Скапаха му целия живот, а и още ще го объркват...

Интервю и с Гюлджан Арслан:

Скрит текст:
Как вы стали Бериль?
-Мне дали монолог Бериль, и я почувствовала, что она необычная. Её чувства, её ярость, то, как она просит помощи, сблизило меня с ней.

Какая женщина Бериль?
-Бериль потеряла маму и жила с папой. Да, она богатая, у неё есть все, но в её жизни не было покоя. Она встречает Дагхана, и у них начинается любовь, но потом, случается такое и жизнь переворачивается. Она и не думала, что не Дагхан убийца, так как она потеряла свою семью.

Что Бериль чувствует в душе: ненависть или удивление?
-Больше разочарование по отношению к Дагхану. Она не знает, что делать, а рядом только близкий её друг Эндер. Эндер для неё, как надежная гавань. Бериль выходит за него замуж, и это ее выбор.

Вы похожи с Бериль?
-Мы работали над ролью с учителем Четином Сарыкарталом. Я много спрашивала: "а зачем Бериль делает так?", он мне отвечал: "Это не Гюльджан, а Бериль." Мне пришлось понять её, а между нами ничего общего нет.

А какая у вас жизнь за пределами сериала?
-Мне когда то говорили, доживи до 30, потом поймёшь. Наверное я и дошла до того периода. Многое изменилось в жизни, я стала себя лучше понимать. Я приняла себя, такой, какая я есть. Стала увереннее, стала спокойнее, но ребёнка в душе не убила.

Мы вас часто видим в чувствительных ролях...
-Пусть никто не плачет по жизни, но что поделать, да, мои все роли плаксивые. Надеюсь, в будущем сыграю в комедии.

О вас редко пишет пресса....
-По моему, быть перед прессой или не быть- выбор каждого. Я живу, как живу, тихо и спокойно.

Вы любите говорить о работе. Жизнь состоит из работы?
-Я там, где чувствую себя счастливой и, если работа делает меня счастливой, то значит жизнь состоит из работы. Люблю проводить время с близкими и друзьями дома.

У вас есть кумир?
-Есть, Четин Текиндор. Мне повезло, так как мне удалось с ним поработать. Я поработала с ним и поняла, почему я являюсь его кумиром.

Вы верите в любовь?
-У всех есть чувство, от которого человек теряет голову. Это и есть любовь! Я живу чувствами и не ищу в любви логики. Без любви не жить!

У вас есть планы выйти замуж или завести детей?
-Таких планов нет. Я хочу увидеть весь мир. Я считаю, что брак связан с душевным состоянием человека. По моему, я ещё не дошла до нужного возраста.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

И един страхотен символичен афиш за сериала... за тези, които още не са разбрали каква е каузата тук...

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 10:47 от marytza

# 253

Здравейте! newsm51
Дали ще имаме трейлър днес newsm78

# 254
  Добър вечер Hug Hug Hug

Нещо н е в е р о я т н о!!!!!

Преди фрага Grinning

https://vk.com/video273657179_456239187?list=620bb2e99819a02197

https://vk.com/video273657179_456239187?list=620bb2e99819a02197

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 17:48 от sebilMM

Общи условия