Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 547
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
А, няма! Аз веднага им го отстъпвам на мъжете Mr. Green И да го измиват след ползване!

# 661
Момичета вчера и аз си взех соба,мерси за насоките, Но може ли някой пак да напише рецептата за корите че и от тях взрх, предния път много се хареса баницата, но беше отдавна и не помня рецептата ....

# 662
  • Варна
В някой магазин във Варна дали сте виждали останало термобельо? За момчета - 146-150 см. Thinking

# 663
  • Бургас
Тет, не само мерак, ами и изследователска цел, бе душо! Преди някой и друг месец взех едно ренде тип Мулинекс/Лидл с шарените приставки, ама на една измислена марка: Ариеле ли, Ариете ли беше не помня, ама само за 25 кинта на промоция и си викам: йееее, ей сега ще си отям на любимите салати, дето мразя да ги стържа. Само че... бива боклук, ама туй нещо счупи тъпомера на създателите си!!! 2-3 дена правих експерименти, загубих милиарди неврони, ама така и не рачи туй нещо да стърже - все му влиза нещо между рендето и корпуса и разглобявай, вади, сглобявай и след 3 секунди пак. Така на всяко парче морков, ряпа или цвекло ooooh! Как не го изтрещях на пода от яд, още не знам Rolling Eyes Малко по-нататък хванах някаква промоция с намалени по грешка електроуреди в испанския вип-амазон и ето го оригиналното ренденце за 16Е (че и хлебопекарна, щото нали моята спече, пък и загубих касоовата бележка и сега гаранция йок, и прахосмукачици малки, и роботче), ама нъцкиии - отказаха ги. Висна ми гагата, щото явно не ми е писано да се сдобия с нещо стържещо, а пусто обичам такива салатки Crazy Как при това положение да не го изпробвам сега всякак новото машинарийче?!   hahaha

# 664
Признах те...пак. Щото аз от преди съм те признала още,знаеш...с каничката Grinning

ПС...още ли стържеш? Mr. Green

Явно си е добро уредчето. Голям кеф е да ползваш нещо с кеф... Peace

# 665
Довечера съм се заканила да ида до  нашия лидл на бул. Тодор Каблешков в София, за спортния сутиен след 20:00 часа (дано са изкарали асортимента за понеделник  Praynig )

# 666
Френски манджи имаше още сега, вече напазарувах. За дрехи не ми се виси по нощите, но може и да изкарат

# 667
Край! Отивам!
Дано и при нас са ги изкарали, не ми пука за дрехите искам профитероли. Mr. Green

# 668
Френски манджи имаше още сега, вече напазарувах. За дрехи не ми се виси по нощите, но може и да изкарат
Ох, ако някой ходи до лидл на бул. Тодор Каблешков (София) до 20:00 часа и види дрехите от новата седмица-нека да пише  Praynig

# 669
Двата магазина в нашия град работят до 20:00 ч. в неделя. Едва ли ще изкарат нещо тази вечер.
Ако някой успее да види бюстиета и клинове, ще чакам отзиви.

# 670
Момичета, някога пускан ли е фотоепилатор в магазина?

# 671
# 672
  • русе
Защо нямат пробна и ме дразни ,че е много тихо нямат музика,радио -навсякъде ли е така.?!

# 673
  • София
Момичета, някога пускан ли е фотоепилатор в магазина?
Пускан е. Миналата пролет, една събота - но в 9.00 вече нямаше.
Струваше 270/или 290/лв.
Есента и го купих от чужбина, същия е. Върши си работата, доволна съм.
А и там беше 99 Е.

# 674
  • Бургас
Защо нямат пробна и ме дразни ,че е много тихо нямат музика,радио -навсякъде ли е така.?!
Дразни те, защото не си с бебе, което тъъъкмо си приспала и си викаш ,,ще напазарувам на спокойствие,,.   Mr. Green
В някои магазини не стъпвам именно заради озвучаването. Не че и в Лидл като почнат да дрънкат коя каса отваря и коя затваря не го събуждат, ама по-рядко.
Е, когато дойде момента и аз да съм човек и съм без ремарке, ще ми хареса една приятна музичка за фон.
Еееех, мечтииии  Joy

Общи условия

Активация на акаунт