Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 577
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
Каква цена е робота?

# 601
# 602
Честито на сдобилите се с робот, да си го ползвате със здраве!  Simple Smile
Цената е 45 лв.
Френската седмица ми е от любимите, но за съжаление ги няма подправките в бурканче, ще проверя все пак и в магазина, да не би да са пропуснали да отбележат в брошурата.  Mr. Green
Смених роклята за по-малка, но в друг десен.  Peace Добре стои.

# 603
  • Сливен
Някой взели от жилетките без копчета,днес си взех номера,който обикновено взимам дрехи на лидл,ми тя ми е огромна.Сега се чудя да вземам ли по-малкия номер или направо да си искам парите.

# 604
Аз забравих да кажа какво купих, като не купих робот. Контейнер–органайзер зот 25,99. Имам такъв отпреди 4 години. Още навремето много ми свидеха да дам тия пари за кутия, но после съм си го благославяла хиляди пъти. Само че първият го взех за ратотата си, а на тоя му измислих място за вкъщи.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 16:14 от milanda

# 605
  • София
Някой пробва ли японския чай?
Чехлите от 9лв, хлъзгат ли се много на мокро?

# 606
Купих вчера кисело мляко 4,5% и промоционалното крема сирене. Неприятната изненада беше, че в нашия Лидл (Велико Търново) нямаше нито един от въпросните безшевни клинове, искаше ми се поне да ги видя. От всички други нехранителни имаше по много.

# 607
  • Бургас
Да взема да се запиша на 40 и кусур страница Mr. Green Радвам се, че и на вас ви допадна снимката с гащите, защото аз поне само докато я мерна и знаех, че това ще е точния фон за темата hahaha

Купих си роклА тази седмица, ама нещо не мога да се възприема с нея... Харесва ми материята, харесва ми десена (нещо като пепит, дето беше), добре ми беше като размер, ама Rolling Eyes Мислех да си я нося с клин или дънки като туника, както обичам, но не е с точно такъв модел и дължина, а като самостоятелна рокля ми идва леко къса като за мен. Та се разделихме Cry И с един черен Тантелен сЮтЮен се разделихме, защото не беше моя модел пак. Но пък си оставих сивичкото боди, въпреки че още не съм му резнала етикета. Взех си обичайната М-ка и ми е една идея по-стегнато, отколкото обичам, но не знам Л-ката дали няма да хлопа грозно. Не знам и дали ще се свие още повече от прането, та го умувам още newsm78

Пролетните рулца с месо определено не ми допаднаха - хем едни като на риба ми дъхаха, хем прекалено пикантни на места ми се струваха... Хапнах ги, но няма да повторя. И смесените замразени плодове не ми харесаха Tired Но пък се заредих пак с любимия басмати ориз и соба нуделите с елда. И зюмбюлчета два цвята, че да ми е пролетно и ароматно Crazy  Днес заредих с крема-сирене, че наследникът опуква по цяла кутийка като седне с лъжичката Laughing И робот взех, много ясно hahaha Измит е и като стане дребоса мятам цвеклото и морковите и аз Twisted Evil

Вкарали са тяхна марка бакпулвер и суха мая, да кажа. Взех да видя маята, въпреки че съм малко предубедена, ама за всеки случай ще се жертвам някой път. Дано не е лоша, че както вече ми се налага да меся само на ръка, бая ще попържам, ако се окаже куца покупка Twisted Evil

# 608
Бодтата стават ли за ниска талия дънки, не са ли много изрязани?

# 609
  • Бургас
Ако са с една и съща кройка долу - да. Моето поне изобщо не е високо изрязано Peace

# 610
Ако са с една и съща кройка долу - да. Моето поне изобщо не е високо изрязано Peace
Значи и аз ще пробвам, материята ми се видя много приятна

# 611
Снощи се самоубедих, че ми трябва шиатсу възглавницата за врат Mr. GreenДобре, че имаше останали и сега съм доволна.

# 612
  • Козлодуй
Скрит текст:
Черпя ви една 30-секундна салата от моркови и цвекло

Направо съм очарована. 1 цвекло и 2 големи моркова за няма и 30 секунди, наистина е като ламя  Mr. Green Само дето трябва да се накълца според тесния отвор ама не е кой знае каква философия, на фона на 20-минутно стъргане на ръка. Препоръчвам  Peace
Поздравления - страхотна си Simple Smile

# 613
  • Монтана
В нашия лидл и кауфланд изчезна ряпата Дайкон. Много страдам понеже много е харесвам.
Какво може да е замести?

# 614
  • Пловдив
Парите ми за маратонки за народните танци заминаха за робот,кашкавал,врат и разни други неща! Crossing Arms Благодарение на вас,естествено! Hug Whistling Сега ще съм с набити крака на танците,но за сметка на това ще си цъкам салатка ситно нарязана! Crazy
Абе не видях в нашия лидл нито ряпа,нито цвекло.... newsm78 Уж направих едно цяло кръгче но не видях. Confused И в друг магазин бях,там също нямаше  Crazy Та взех зеле,моркови и магданозче.Искаше ми се от онези дългите ряпи,не ги знам как се казват,но... греда!Няма нищо,не е фатално! Laughing
Сивата туника барнах,но нещо не ме изкефи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт