Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 472
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
Точно това ми харесва, че няма музика.
На мен ми се размина ходенето до магазина. Crossing Arms

# 676
  • Пловдив
Момичета,скаридите,които са от френската седмица имало ли ги е и друг път? Rolling Eyes Някой с отзиви за тях?

# 677
Кондензираното мляко само един вид ли е в Лидл?!
Това на Пилос - 9% подсладено newsm78

# 678
  • София
Някой търсеше влагоабсорбатор. Сега се връщам от Лидъл -Перник , на ул"Юрий Гагарин" - имаше един.

# 679
  • София
Търся био портокали, бяха в мрежички по 1 кг. Трябват ми корите за сладко, а вчера и днес никъде в София не намерихме

# 680
Може утре да заредят. Все пак почивни дни...кой знае какви са им доставките в неделя newsm78

А био портокалите не са мазани и пръскани ли?

# 681
Пробна няма според мен, защото ще има яко кражби Simple Smile

Иначе днес си направихме някакво бегло смути в робота Simple Smile ябълка, банан, канела, орехи и мед + вода...хич не го смля до "микрониво" като Нутрибулета, който рекламират ама за сметка на това беше много вкусно.
За вечеря направихме свинския врат с лук и гъби, като нарязох гъбите с приставката за рязане и стана на много яки дълги лентички, които аз с ножа никога няма да мога да направя Simple Smile
Иначе като стъргах в робота цвекло и моркови и на мен ми заседнаха няколко парчета между капака и купата, но после си ги схрусках като Зайо Байо Wink Важното е, че купата се напълни с настъргана салата за 30 секунди. А 3-4 резенчета, че са заседнали не ме бърка.

И да ви попитам, някои бяхте писали, че с робота режете картофи и моркови за мусака или за супа. Как точно става или вие по-скъп робот ползвате?

# 682
В чопъра, чопъра....не в робота. Аз писах, че кълцам моркови за манджи....

# 683
Тоз' робот много як, доволна съм Flutter
И ние ядохме цвекло, ряпа и моркови Grinning
Традиционна салата за темата и вечерта.
Предлагам следващата тема да е роботизарана с дъх на ряпа Mr. Green

# 684
 hahaha

Купих робота за подарък, дано и човека за когото е предназначен остане така доволен като вас.

# 685
Аз малко не ги разбирам ама каква е разликата между чопър и блендер? Аз имам пасатор и блендер 2в1 на Браун и има нож като на робота от събота (като на снимката от брошурата)  newsm78 Вашият чопър с какъв нож е? Аз си мислех, че ползвате някаква приставка да реже на квадратчета. То това кълца...

# 686
На кубчета режат много малко от много скъпите роботи. Всички останали кълцат.
У дома таратор и мусака реже мъжът ми с оригинално ренде вьорнер. Много е остро и аз не го ползвам. Ползва го той, че е с претенции и иска малки кубчета.

# 687
Така си и мислех Simple Smile Е то пък не може за 45 лв всичко да прави Grinning После и чиниите да ми измие  hahaha

# 688
Привет!

Да питам за шампоаните, марка Cien. Този с кератин май беше хвален? Подходящ ли е за ежедневна употреба,или е по-скоро за веднъж седмично?

# 689
  • shumen
При нас Лидл днеска е до 20 часа и не вярвам да са изкарали нещо от утрешния асортимент.
Утре сутрин завеждам малкия на градина и съм първа писта там за новите промоции.

Общи условия

Активация на акаунт