Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 345
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Голяма съм кокошка, докато се стъмни навън и започвам да се прозявам. За сметка на това никога не съм имала проблеми с ранното ставане, свикнала съм да спя до около 6,30, дори и в почивни дни.

# 31
  • София
Добро утро!

Не мога да спя до късно, с малки изключения. Без значение в колко съм си легнала, събуждам се към 7,00 ч. В събота с детето спахме до 9,30 и се събудих като превтасала питка.  Mr. Green Обаче следобяд мога да подремна и то без проблем.

Хубава седмица на всички, въпреки че пак дават сняг, а после студове.

# 32
  • Бургас
Спя максимум до 9, без значение кога съм легнала. Като този час е само,ако и децата спят Simple Smile

От днес Цвети е на градина. Измислих и как ще празнуваме РД на Мариана, нищо че е чак през април. Тъкмо ще имам време за подробностите Laughing

# 33
  • София
!Yellow, чак сега като ти видях мнението ми просветна, даже разрових да се убедя  ooooh!
Има потребител Yelllow, и наскоро в една тема докато четях разни врели-некипели, се чудех "Абе какво се е случило, в другите теми си пише съвсем нормално, а тук какво раздвоение на личността"  Mr. Green
И току що осъзнах, че сте различни потребители  Embarassed

Видях, обаче не мога да си измисля нов ник. Аз и за този изпитвах творческо безсилие Laughing, така че засега ще си стоя с него.
Сесили, хубав подарък. Аз напоследък открих ароматната терапия. Не че я прилагам често, само в моменти на някакво неразположение. Освен мента съм ползвала и масло от евкалипт за отпушване на носа.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 09:22 от !Yellow

# 34
Жаки, да си слагала/подновявала ваксини последните месеци?

# 35
  • София
Привет Tired
За тези, които ме мислят - за днес ми е часът за зъбар, дано измислят нещо, че това не се издържа. Вече си мисля, че има нещо повече от обикновен растеж на мъдрец, чак така не помня да ме е боляло. Нощес съм "спала" от 4 докъм 8 с две ставания да се жабуря с лайка. Приличам на психично болна. Денем просто много боли, но нощем е истински аддд!!!!
За упойките - ама аз не съм казвала, че имам нещо против, просто нека видим какво може да се направи, че то иначе упойка само за отпускане за няколко часа и после давай с начале, какъв смисъл има newsm78 Венец също не виждам смисъл да ми цепят - това се прави, за да пробие зъба, а моят се е показал целия, от години. Просто не знам защо боли чак толкова, сигурно има някаква гной отдолу, иначе не си го обяснявам...Стиснете по едни палчета към обед Praynig

# 36
  • София
Разбира се , да кажеш после каква е ситуацията и изхода от нея. Hug

# 37
  • В Космоса
Обичам да спя по много. Да е повече от 8 часа и да не трябва да се става рано. Отвратително се чувствам рано сутрин, не ми се живее. Като се поразсъня, по-бива положението, но истински активна и жизнена, с желание за живот ставам следобед.

# 38
  • sofia
Белинда, дано зъболекарят да успее да оправи бързо нещата! Много е гадно.

От утре съм отпуск и ще се наспя. Още повече, че децата ги пращам на ски за пет дни. Те това е почивка - вкъщи и без деца! Едвам станах днес.

Искам да кажа, че тази зима си облякох поне по веднъж всички дебели пуловери и жилетки, които тънеха в забвение. Щом и вълнен чорап обух....това не се беше случвало поне от 7-8 години (толкова помня, може и повече да са  Laughing)

# 39
 Hug Добро утро!!
Аз не съм от поспаливите, въпреки че с годините все повече ми тежи недоспиването, сякаш имам една хронична умора, която дава в кафета. Зимата любимото ми е да дремя на диванат вечер. Спя средно 6.5 -7 часа на нощ през седмицата, което ми е недостатъчно. Сега покрай моя сънливец, който не знам що за същество е, ама може да спи над 30 часа без прекъсване, което за мен е ужасно, и аз малко си поспивам. В неделя до към 11.30 спах, което за мен е едно малко щастие. После се търкалях по леглата цял ден, от следобяд на чай с коняк и добре си починах.

Белинда, ако е възпален венеца, не мисля, че ще могат да ти помогнат, за съжаление. При възпаление не се пипа. Трябва да спадне и тогава. Дано ти помогнат, че е много неприятно така.

Мариат, тая рокля..наистина е като нощница. Тя на снимката ок изглежда ама наживо няма да е така!

Лили, благодаря за новата тема!
Аз да кажа, че след като си поразвалих режима с малко филии с черен хляб и семки, от днес започвам да си пиша на една тетрадка какво ям! И никакви глупости повече!!! Tired

# 40
Добро утро! Болни сме с малкото човече. Вчера цял ден е само на кърма, днес се събуди да изпрати кака си и сега пак спи. Нетипично за него.
След малко трябва да ходим да взимаме каката от градина, а аз се чудя как да го будя.
Обичам да спя, непробуден сън не ми се е случвал от не знам и аз от кога. С нетърпение чакам децата да пораснат дотолкова, че да могат сами да си правят закуска, а аз да се наспя. Mr. Green

# 41
Като бях млада спях до обяд, вече се будя в 7-8, независимо в колко съм легнала, че и следобед вече не мога да спя.
Жаки, и аз имам такива пристъпи /придружени с повръщане/, но аз забелязах, че е свързано с храната - ако вечерта съм яла нещо сладко и съм прекалила, през нощта се събуждам с главоболие  точно в определена част на главата. Държеше ме по 2 дни и направо ставах неадекватна, може би при мен е нещо със захарта.

# 42
Много обичам да си поспивам, за съжаление през последните няколко години това е мираж.
Вчера направих домашното KFC върху хартия за печене и с галета, майонезата не ми се получи /пробвах да направя домашна, поради липса на купешка/, но получената смес свърши работа за овкусяване. Вечерята беше одобрена и ще се приготвя често. С останалия белтък направих ореховките на Светълчо - много вкусни, но се получиха само 10  newsm78
Спорна седмица на всички!

# 43
Добър ден и хубава седмица момичета  Grinning

Благодаря за новата тема Лиляна  Simple Smile
спането е зимно удоволствие /за мечките  Wink

гледам да имам минимум 8 часа сън, за да съм в пълната си сила - лягам около 10 и ставам в 6, за да имам време за всичко

Белинда, стискам ти палци  Simple Smile

mariat, не ти трябва тая нощница   Wink
модерни-модерни....колко да са модерни

от местността където е Реденка планините се виждат чудно  Sunglasses
не че спя там де  Laughing

buni, за лака със стъклен блясък
Скрит текст:

Веси,
много си е студено, децата ходят с вълнено термобельо в града, купихме още вълнени чорапи, за да не си хабят скиорските  Laughing Радвам се, че се обличат топло сами, без да ги тормозя

# 44
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! bouquet

Вкъщи всички сме поспаливци и се е случвало (макар и рядко) и до 12 да откараме, но обикновено към 10 сме станали.

Общи условия

Активация на акаунт