Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 421
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
..
Въпрос на навици и логистика.
Peace и на местоживеене, със сигурност. Доброволно отказали се от семейна/лична кола не се бях замисляла, че може да има. Някои нямат възможност да купят, да поддържат, други не могат да карат...Нямането на кола, лично ме ограничава,но всекиму според нуждите и желанията Peace.
ММ беше/е мераклия на електро колите...но към момента няма такава тенденция да ни се случат  newsm78.

# 151
Хубаво нещо са електричките ама ако не е Тесла с нейните 500-600 км за един заряд си е мъка..... Напоследък много се карат Леафите ама 150-160 км е пробега. Аз бих взела хибрид Peace

# 152
  • Варна
Много приятни снимки, Алвина!
Аз да ви разкажа за вчера. Следобяд решихме с моя мъж да отидем да си видим парцела-един вид бъдещия дом. Снегът го подлъга, че е равно-паркира, ама хлътнахме. И се започна-копа с лопата, подлага дървета и камъни-нищо. Така хлътна, че само предна дясна гума въртеше и то напразно. Мина непознат съсед и веднага спря, като ни видя. Не успя да ни издърпа с въже. Зазвъня по телефона и след 10 минути ни наобиколиха съседи. Единият-с джип. Той ни издърпа. Друг чакаше да види и ако не, щеше да ходи за лебедка до тях.
Приятно ни стана от вниманието!
Веднага след това ходихме на кино-на "Паднали ангели".  Grinning
Тези дни семейно ще сменяме гсм-оператора.

Евил нещо не пише напоследък!

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 22:41 от Стейси Грей

# 153
хубаво място сте избрали Стейси  Simple Smile
съседи да имаш добри е толкова хубаво
аз веднъж вадих един пропаднал на банкета, приключение беше

# 154
  • Ямбол
Лиляна,
днес снимах нещо за теб, че все ти гледам в подписа гласуването за книга на 2016
сега да видя къде да ти го кача....

eто едни пейки:

http://prikachi.com/images.php?images/621/9025621S.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/623/9025623k.jpg
Интересна идея.

# 155
  • Ямбол
...
Тези дни семейно ще сменяме гсм-оператора.
...
На съпруга ми договорът му изтича и му казали, че повече тази промоция нямало да я има и му предлагат нов договор с по-висока такса. Та и ние днес умувахме за промяна на оператора.

# 156
  • Варна
Аз съм с изтекъл договор и се ослушвам. Детето пък все още е с прима карта. Само моят мъж трябва да плати някаква неустойка, че още не му е изтекъл договора.
А смятаме да минем на Виваком.  Crazy
От години сме клиенти на Мтел, иначе.

# 157
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrhFHgW8Y1 … xP1Kykcg4pa2NoPwp Аз, такава електричка взех на дребната, да си бръмка из квартала. Даже по две се возят. Зимата трябва ски да и монтирам Joy

# 158
Писали, писали, пък се забравили  Simple Smile
Обичам да спя и минимумът ми трябва да е 8 часа. Но обичам и да стоя до късно вечер.

БМВ имахме и го продадохме преди да родя. Трябваше ни по-голяма кола. Иначе бяхме много доволни. Сега търсим кола за мен. Утре ще гледаме една, да видим, дали ще става.

# 159
Покажи сладурите Laughing

# 160
  • Euskal Herria
Стейси, лятото ходихме да проверяваме условия при друг оператор. От там разбрахме, че можем 3 месеца преди изтичане да говора да се смени оператора, без да се плаща неустойка. Даже самите служители в офиса направиха проверка за всички номера - до кога има договор, за да видят дали можем да се прехвърлим при тях.

# 161
Нареждам се и аз!

# 162
  • Mediterraneo
Бре, нямате изчитане!

Обичам да спя. Но имам ужасно лек сън и се будя дори от обръщането на ММ в леглото  Confused  Tired Ако имам пълна тишина, сигурно ще спя и 24 часа, но такъв филм просто няма. А, докато живеехме на село, това беше най- ценното- тишината!

Шофирам от 9 години и съм се сраснала с колата. Особено при положението ни в момента е немислимо без кола. Най- близкият хранителен магазин е на 4-5 км, в квартала няма откъде един хляб да купиш, да не говорим за аптека или табакос( магазин за цигари)! Обмисляме купуването на скутер, че с една кола е трудно, а за две ще ни дойдат много разходите по поддръжка, имайки предвид че не можем да си позволим нова.

# 163
Сандо, Мария, трудно ми е от телефона. Тези дни, като седна на компютъра, ще ви ги покажа.

# 164
Две коли имаме, мицубиши галант. Моята е автоматик.
Перфектни автомобили, страхотен комфорт на возене. Но поддръжката им е скъпа и с двете ни идва малко нанагорно.

Общи условия

Активация на акаунт