Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~106~

• 70 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Оххх, разсъних се изведнъж  ooooh! Laughing

И за оправяне на вкуса  Heart Eyes

Ми, Верче, точно нейното тяло е, от яхтата на Савджъ - имам предвид третата снимка. Интересно, че не можеш да я познаеш...

# 616
Верче, да тя е наистина!Ето линка от страницата.
http://www.sonkalem.com/magazin-haberleri/fahriye-evcen-ve-burak … ivit-tatilde.html

# 617
Добро утро къзларки  Heart Eyes Hug

Знам ги тези снимки на Фефа - е, приятно закръглена ,а и се е отпуснала през лятото .Какво да се прави - след 30 е трудно да се поддържа супер форма , а и наследствената обремененост ....На нея и е още по-трудно . А Несли е слаба явно като ането си и няма опастност за нея , защото майка и е направо клющава .

Ето Мелиса Аслъ

И Несли 

И Берен ( и тя като Несли е от слабата порода )

Туба ( тя е слаба , но фирурата и не ми харесва )

И едно момиче с хубави форми- Гизем Караджа

Не знам какво му станааааа

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 09:04 от Phillipine

# 618
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug Днес е сряда  Party Пожелавам хубав ден на всички  Peace

Филипинче  Hug Heart Eyes Че кой има проблем с приемането на фактите? Определено ние нямаме, приемаме си Неслихан с торбичките, веждите и обицата на носа. Да му мислят тези, които са виждали любимците си само фотошопирани или с тежък грим и не могат да ги разпознаят натюр  Joy Joy Joy

# 619
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug Днес е сряда  Party Пожелавам хубав ден на всички  Peace

Филипинче  Hug Heart Eyes Че кой има проблем с приемането на фактите? Определено ние нямаме, приемаме си Неслихан с торбичките, веждите и обицата на носа. Да му мислят тези, които са виждали любимците си само фотошопирани или с тежък грим и не могат да ги разпознаят натюр  Joy Joy Joy
Еви Heart Eyes Hug
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 620
В чест на сряда - нашата киновечер , малко смях от подругите

# 621
Добро утро къзларки  Heart Eyes Hug

Знам ги тези снимки на Фефа - е, приятно закръглена ,а и се е отпуснала през лятото .Какво да се прави - след 30 е трудно да се поддържа супер форма , а и наследствената обремененост ....На нея и е още по-трудно . А Несли е слаба явно като ането си и няма опастност за нея , защото майка и е направо клющава .

Ето Мелиса Аслъ

И Несли 

И Берен ( и тя като Несли е от слабата порода )

Туба ( тя е слаба , но фирурата и не ми харесва )

И едно момиче с хубави форми- Гизем Караджа

Не знам какво му станааааа

Phillipine

# 622
А па отгоре да си като дъска е много красиво  Tired

Аз тия снимки намерих на Фе  Laughing

И да има целулит, вие без кусури ли сте  Laughing

Неслито да си махне торбите от под очите дето изглежда като пияница с тях и ще говорим за БЕЗупречна красота. Peace
А рекнах ви го  Mr. Green

# 623
А па отгоре да си като дъска е много красиво  Tired

Аз тия снимки намерих на Фе  Laughing

И да има целулит, вие без кусури ли сте  Laughing

Неслито да си махне торбите от под очите дето изглежда като пияница с тях и ще говорим за БЕЗупречна красота. Peace
А рекнах ви го  Mr. Green

Ами ние си я харесваме и с торбичките ( явно е фамилна обремененост като на Фефа дебелите майка и сестри  Mr. Green), но що се отнася до бюста - снимката е отпреди 2-3 години .Несли сега е станала по-женствена и фигурата и има още по-хубави форми

# 624
Аз не виждам Фе да е дебела като майка си и сестрите си, пък вие къде го виждате не знам  Tired
И да има целулит, то не е срамно. И аз не съм фиданка  Mr. Green Flutter

Защо не приемем, че и двете имат кусури(като нормални хора  Mr. Green ) и това да приключи веднъж завинаги? Дори Анджелина Джоли има  Laughing
То погледнато през призмата на много хора, все ще има кусур някъде  Peace

# 625
Аз не виждам Фе да е дебела като майка си и сестрите си, пък вие къде го виждате не знам  Tired

Защо не приемем, че и двете имат кусури(като нормални хора  Mr. Green ) и това да приключи веднъж завинаги? Дори Анджелина Джоли има  Laughing
То погледнато през призмата на много хора, все ще има кусур някъде  Peace

Естествено всички имат кусури .Както се казва - винаги ще има някой по-хубав и по-умен .
Фефа не е дебела , но наднорменото тегло е проблем на всички жени от семейството и .Сигурно и струва усилия да се поддържа във форма .Това го отбелязвам без злоба .
А що се отнася до заяждането - ами то е в името на спорта , да не излизаме от форма  Joy Joy Joy

# 626
Защото тази тема е на Неслихан, затова, Теро  Sunglasses Па ти иди с хвалебствията си за Фефа при колежките оттатък, тук си пишем каквото си искаме  Peace Не държим и да ни четеш  Sunglasses
Ние не ходим да плюем в другата тема, тук си го пишем, на теб пречи ли ти? Айде молим, нема нужда  Stop Може и да им пригласяш там за кусурите на Неслихан, бана не  Laughing
Ама да ми се пускаш тук по терлици, с разни претенции...
Отнася се и за малката етърва  Peace Mr. Green

# 627
  • София

Защо не приемем, че и двете имат кусури(като нормални хора  Mr. Green ) и това да приключи веднъж завинаги? Дори Анджелина Джоли има  Laughing
То погледнато през призмата на много хора, все ще има кусур някъде  Peace

Естествено всички имат кусури .Както се казва - винаги ще има някой по-хубав и по-умен .
Фефа не е дебела , но наднорменото тегло е проблем на всички жени от семейството и .Сигурно и струва усилия да се поддържа във форма .Това го отбелязвам без злоба .
А що се отнася до заяждането - ами то е в името на спорта , да не излизаме от форма  Joy Joy Joy
То заяждането го започнаха първи тези с "пинсетата" и сега им отговаряме подобаващо, че тяхната богиня не била чак такава богиня  Naughty
Иначе като гледам Нес откакто се омъжи е отпрала и тя един бюст доста сексапилен  Heart Eyes

# 628
Защото тази тема е на Неслихан, затова, Теро  Sunglasses Па ти иди с хвалебствията си за Фефа при колежките оттатък, тук си пишем каквото си искаме  Peace Не държим и да ни четеш  Sunglasses
Ние не ходим да плюем в другата тема, тук си го пишем, на теб пречи ли ти? Айде молим, нема нужда  Stop Може и да им пригласяш там за кусурите на Неслихан, бана не  Laughing
Ама да ми се пускаш тук по терлици, с разни претенции...
Отнася се и за малката етърва  Peace Mr. Green
tooth tooth tooth tooth Ми и аз ще пиша кво си искам тогаз и вие не ме четете  Mr. Green

# 629
Ами добре, тогава ще се изказвам откровено и аз... надявам се, да няма обидени  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт