Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 16

• 38 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Рилка познавам аз.В някоя от темите съм я споменавала. Peace

# 721
Подсетихте ме за Пролетсин.Доведеният син на Йосиф Сърчаджиев.

# 722
  • София
Познавам хора с фамилия Чамова и Борова Simple Smile

# 723
  • Пловдив
Явор Клонов се казваше бившият наемодател на една приятелка, или по-скоро синът на наемодателите.

Смилен е старо име, има и фамилно Смиленов.

# 724
Цветлена
Роселина

# 725
Русалка

# 726
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Петрова - АЕГ Видин?  Mr. Green

# 727
Може, от провинцията е. Mr. Green

# 728
  • Телиш/Плевен
Преди десетина години, като кандидатствах в университета, на изпита имаше една Русалка и изпитващите проявиха интерес откъде е и на кого е кръстена, но уви, вече не си спомням какво отговори момичето.

# 729
Елинор Зашев.
Оказа се момиче, че и няма второ име, ако ми кажете как е останало това дете без бащино име, но има фамилия, само дето тя не е на майката, така че този вариант отпада  Thinking

# 730
  • Пловдив
Родено е в чужбина.

# 731
Ясно, явно има държави в които са без второ име.

# 732
  • Пловдив
В училище имахме една Милица Виденов. Само с тези две имена. След две години дойде сестра и - Александра Иванова Виденова. Едната е родена в Сърбия или Македония, другата в България. И оттам и разликата.

# 733
Ренато Стилиянов...

# 734
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Елинор Зашев.
Оказа се момиче, че и няма второ име, ако ми кажете как е останало това дете без бащино име, но има фамилия, само дето тя не е на майката, така че този вариант отпада  Thinking

Детето на моята приятелка се казва Елинор.Много ми харесва името  Heart Eyes Живеят в щатите и също е без бащино.

Общи условия

Активация на акаунт