108 НеУчаквани греЖки с твърТ алкохол - виЖ пилотаж в прЪвУписТа

• 63 181
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Телиш/Плевен
Цитат
Супер двоика сте родени сте един за друг бьдете щастливи
Цитат
На под съзнателно ниво излизат най силните чувства
Няма нищо по мило от това
мъжа ми да ме дондурка бременна жена храна самада не може да вземе....
На всичкоко отгоре
и далими изплащат

# 331
  • DE
Цитат
луиндолс

# 332
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нова мода в пунктуацията  Crazy

Скрит текст:
Цитат
Наближава да дам близначките на ясла ,но вътрешното ми чувство ме кара да мисля ,че няма да издържим повече от две седмици там .Първо никога за две години не са ставали по рано от 8 сутринта ,да не кажа ,че за нас е нормално да стават поне в 8и 30 .Закусват по към 9 . Второ почти не се хранят с големи парчета храна ,даже изобщо давят се и повръщат .Понякога дори и мен ми е трудно да ги храня ,обедена съм,че там ще стоят гладни .Никога не са заспивали без детски филм слетобед .Абсолютно винаги когато са станали много рано са капризни и рано им се доспива после . Не знам какво да правя от май месец уж ще ходят ,но не вярвам да се получи  дали да се доверя на инстинкта си и да не ги мъча или на разума си ,че може би все пак там ще се научат на това ,което вкъщи не са .На почти две години сме без 10 дена.

# 333
  • Сф
Питане за задача от 3 клас:
Цитат
.Изобщо не мога да схвана логиката.
 Има ли някаква метода!  newsm78    
Явно и по БЕЛ не е внимавала съфорумката😜 във втори клас  с ед.и множ.число и препинателни..
 Joy

# 334
  • Испания
Питане за задача от 3 клас:
Цитат
.Изобщо не мога да схвана логиката.
 Има ли някаква метода!  newsm78    
Явно и по БЕЛ не е внимавала съфорумката😜 във втори клас  с ед.и множ.число и препинателни..
 Joy

... или е македонка.  Peace

Развесели ме тази грешка, защото думата "метода" е използвана у нас през Възраждането, а сега съществува в македонския език.

Търсих някакви примери.

Във взаимното училище при църквата завършва първоначалното си образование по белланкастърската метода, въведена в Стара Загора през 1841 г.

Скрит текст:

------------------------------------------------------------------------------------

В същата година създава в град Смирна частно смесено елино-българско училище, в което за пръв път в българските земи въвежда Бел-Ланкастърската метода.

Не казвам, че е правилна употребата на думата.  Peace Просто ме развесели. Спомням си, че в стари книги бях срещала да се говори за "взаимоучителната метода".

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 09:56 от smileys

# 335
Сигурна бях, че съм срещала някъде "метода" . Smileys, благодаря за обясненията!

Цитат
забравял, че пациента не е упоен и както при истинска операция се облягъл на болния..

# 336
Цитат
звездички по сред цял ден , но само 1 единствена в окото

# 337
  • Телиш/Плевен
Цитат
детски педиадър
Украйнското посолство
клиники, който работят със здравната каса.

# 338
  • София
Цитат
зъболекарката има подход с децата предлага им и цветни пломби който само детето да си избере цвят моето момче е като коледна елха в остата имахме полпити и шиини кариеси.Ходихме къде ли не и само там си отвори остата

Shocked

# 339
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
с 1 коршум
Цитат
терапефт

# 340
Цитат
Трябвами помощ търся маистор дами смени динамото на бмв 520 е 39 моля ако някои може да помогне

# 341
  • София
Цитат
когато я вдигна да се угигва
като сучи
Цитат
Повтаря думи, като някой не изговоря правилно

# 342
Цитат
ГАРЦИА
Цитат
боксйорат