108 НеУчаквани греЖки с твърТ алкохол - виЖ пилотаж в прЪвУписТа

• 63 105
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Цитат
Здравейте тя гледа ли на ухограф или самоо със слушалки преглежда?

Става и за смешките  Laughing

# 556
  • София
Цитат
Здравейте тя гледа ли на ухограф или самоо със слушалки преглежда?

Става и за смешките  Laughing

Laughing То Ухограф и слушалки не е ли едно и също?

# 557
Не е. Със слушалките ти слушат гърдите, а с ухографа виждат какво става вътре в ухото. Ама образовайте се малко, де. Crossing Arms

# 558
  • Телиш/Плевен
Цитат
Относно кандидатствянето в децки гранини с (яслени групи) в обл.Триядица е лудница.Когато задам децки градини ...

# 559
  • Варна

Цитат
Относно кандидатствянето в децки гранини с (яслени групи) в обл.Триядица е лудница.Когато задам децки градини ...
Обл.ТриЯдица и Гооглето падладяват леко, когато напише "децки градини"Simple Smile
  Ох, изпуснала съм. "ГраНини" било:).

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 19:37 от Trill

# 560
  • Телиш/Плевен
Цитат
Обл.ТриЯдица и Гооглето падладяват леко, когато напише "децки градини"Simple Smile
А ако е „децки гранини“ пък съвсем. Laughing

# 561
Цитат
Моята приятелка живя няколко години с един Мунчо ,без брак.Забременя ,но когато беше в шестия месец и изведнъж Мунчо заяви,че се е влюбил в друга жена.Приятелката ми се отзова на улицата,защото не беше от

# 562
Цитат
чубриса

# 563
  • София
Цитат
Много ме успокой
Цитат
Днес се притеглих , за 6дена съм - 3кг,

# 564
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
приятилка
Цитат
Две деца е родила сепак!

# 565
Цитат
50сет годишен травестит

# 566
  • София
Цитат
Темата може да е страна или пък смешна за някой,но за мен е доста трудно.Случва се така ,че не усещам да ми се ходи по-голяма нужда.Ако ще и рециново масло да пия вместо вода все тая.Според лекърите се дължи на лениви черва.Моля всеки който е имал такъв проблем да ми пише как го е решил.При какъв лекар се ходи какво се прави,че в чудо със се видяла от ходене по докторих хирурзи гастроентеролози и прочие.Моля Ви сериозно по темата без подигравки.

# 567
  • Варна
Цитат
беше одушила в пъпната връв,
шанса да уживее в ковиоз е бил 

# 568
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
имам чувството че импланта иска за изкочи ,явно тялото и мускула преудоляват тежестта и земното превличане

# 569
Цитат
има много момичета със силикон в гърдите...    само на две от тях ми харесва как са направени и са съобразени кубинците с тялото.

Laughing

Цитат
Винаги съм пропагандирвала да се спортува

Общи условия

Активация на акаунт