Отговори
Здравейте  бременна съм  8месец съпруга ми почина и ме остави на този свят сама и бременна. Незнам какво ще правя Моля ви за съвет

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 07:40 от AnMary

# 1
Моите съболезнования за съпруга ти. Няма да ти е лесно, но няма как.
Имаш ли къде да живееш? Доходи имаш ли някакви? Ще получаваш ли майчинство? От тези неща зависи какво трябва да правиш.

# 2
  • Варна
Не може да нямате роднини и двамата. Починал е, но ти е бил съпруг, неговите роднини би трябвало да не са безразлични към теб и детето.

# 3
Ако можеш да разчиташ на подкрепата на родители или други роднини, ще е най-добре. Сега не е време да оставаш сама. Сама ще се справяш после. Пиша от личен опит. Първият ми съпруг почина, когато дъщеря ми беше бебе, а синът ми- на 14г. Физическа помощ като гледане на дете и т.н. нямаше как да получа от родителите си, защото майка ми по това време се грижеше за баща ми, който беше с Алцхаймер. Но аз все пак имах късмета моите родители да имат доста добри финансови възможности. Като казах на майка ми, че съпругът ми е починал внезапно, тя долетя у дома и с нетърпящ възражения жест ми остави една банкоматна карта, заредена с една не малка сума. В продължение на около година, периодично в картата постъпваха още суми. Това ми даде възможност да използвам тази година, за да запиша магистратура и да сменя професията с такава, която ми позволява да изкарвам нелоши пари, работейки основно от дома. Така можех да се грижа и за децата си. За разлика от теб, обаче синът ми беше голям и много, ама много ми помагаше с малката. Както и да е. Това, което исках да ти кажа, беше да не се напъваш точно сега да изнесеш целия товар сама, а да се облегнеш на помощта на близките си, ако имаш такава помощ, разбира се. И да използваш тази помощ разумно, за да успееш полека-лека да си стъпип на краката. Кураж и успех!

# 4
Здравейте! Много съжалявам за съпруга Ви. Можете спокойно да ми пишете на лични съобщения и да ми кажете от какво имате нужда на първо време за бебето или за Вас. Надявам се да измислим нещо и да успея да помогна. Hug

# 5
  • Бургас
Моите съболезнования!
Пожелавам ви много кураж и сили, дано има близки около вас, които да ви помагат.

От къде сте? Имате ли нужда от дрешки или други неща за бебето?

Общи условия

Активация на акаунт