Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 58

 • 68 704
 • 741
 •   1
Отговори

Анкета

Сю и Джес ще консумират ли любовта си, в 11 еп.?

Опции:

 • Мнения: 16 330


Биография:

Скрит текст:
Къванч е роден на 27 октомври 1983 г. в Адана, Турция. Името му на турски означава "гордост". Има  двама братя-Джем и Тугай и две сестри-Ипек и Мелиса. Баба му по бащина линия е родом от Босна и Херцеговина. В Адана, Къванч учи в частно училище и се занимава активно с баскетбол.Когато семейството му се премества в Истанбул за лечение на баща му, той започва да играе баскетбол в клуба на Фенербахче, но претърпява травма на коляното и спира да се занимава със спорт и да преследва мечтата си да стане професионален баскетболист. Майка му изпраща негови снимки на известна модна агенция и това дава начало на кариерата му като модел. През октомври 2002 г. е избран за "Най-добър модел на света" на конкурс, проведен на Хавайските острови. След това започва да дефилира  в европейските столици като Париж и Милано. Но едновременнo с това, учи в Истанбулския Университет- във Факултета по комуникации и дизайн. През 2005 год. му предлагат ролята  на Мехмет в сериала „Перла“. Заедно с екранната си партнъорка Сонгюл Йоден, стават изключително известни и обичани във всички страни, в които е гледан сериала. Следват ролите му в "Менекше и Халил", "Забранения плод" "Езел" и Кузей-Гюней", като за ролите си на Бехлюл(в ЗП) и Кузей(в КГ), той получава най-престижната награда "Златна пеперуда" за най-добър актъор, съответно през 2009 и 2012 год.
За ролята си в игралния филм "Сънят на пеперудата" през 2012 год, отслабва с 20 кг, за да се превъплати в образа на тежкоболния от туберколоза, турски поет Музафер Услу. Филмът е номиниран от Турция, за да се бори за Оскар за чуждестранен филм през 2013 год.
Последната му роля е в сериала "Курт Сеит и Шура", в ролята на Сеит Еминов, продукцията  е снимана и в Санкт Петербург.

На 19 февруари 2016 г., Къванч се ожени за своята приятелка, стилистката Башак Дизер, в Париж.

Мъж/актьор на годината за сп.GQ

 


ИНТЕРВЮТО С БГ. ПРЕВОД
В новия сериал:

С Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту
Сценарий: Едже Йоренч
Режисьор: Али Билгин
Оператор:Вейсел Техшахин
Продуцент: Ай ЯпъмРезюме:

Красив мъж, на име Джесур, пристига от големия мегаполис в малкото градче Корлудаг, за да започне нов живот там. Всички местни жители са запленени от тайнствения красив непознат. В градчето Джесур случайно се запознава със Сюхан, известна с красотата си девойка в целия окръг. Сюхан е от богато семейство и на нея е поверено ръководството на семейния бизнес. Младите хора се влюбват страстно един в друг. Но, има тайни, които двамата не знаят.Или поне Сюхан не знае. Оказва се, че техните семейства са в отдавнашен конфликт и че техните бащи крият тъмна страна от живота си и изпитват ненавист един към друг от много години. По тази причина тяхната голяма любов се оказва в опасност и надеждите да я изживеят в безоблачно щастие се оказват невъзможни. Минава време и тайното става явно - всички ще разберат истинската причина за пристигането на Джесур  в този край. Дали не е отмъщение??В главните роли:Всеки четвъртък по STAR TV


Линкове за онлайн-гледане

Сериите с БГ субтитри:


Благодарим за превода на LiLiSy, Алекс, assianita, rina-rina!!
Превод:LiLiSyЗабрaнения плод/Ask i memnu


Сценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисъор-Хилял Сарал
Продуцент-Ай Япъм
По едноименния роман на Халид Зия Ушаклъгюл

Скрит текст:

Динамичният сюжет, модерната визия и успешният подбор на актьорите нареждат поредицата сред най-гледаните програми в държавите, в които се излъчва. Звездата от "Перла" и "Двама завинаги" и любимец на българските зрителки Къванч Татлъту се завръща в ефира в тази съвременна история за невъзможната любов и раздялата.
Изпепеляващата любов на Бехлюл (Къванч Татлъту) и Бихтер (Берен Саат) е на път да разруши вековни семейни традиции. Бихтер е красива млада жена, която се опитва да преодолее загубата на баща си, като отстоява ценностите си. Тя е изправена пред безскрупулната си майка в условията на едно рухнало семейство. Чувството, че остава неразбрана от най-близките си може би е на път да бъде преодоляно, когато среща Аднан Зиягил (Селчук Йонтем), в когото припознава сродна душа. Аднан е от буржоазно семейство, богат вдовец с 2 деца - тийнейджърката Нихал и малкия Бюлент. Бихтер свързва живота си с него, въпреки несъгласието на майка си и въпреки голямата разлика във възрастта. Тя чувства, че най-после е намерила спокойствие и разбиране..., докато животът не й поднася драматичен обрат.
Точно когато мисли, че е намерила покой, Бихтер среща Бехлюл – племенник на Аднан. Любовта между двамата млади пламва веднага. Ще бъдат ли достатъчно силни, за да отстояват любовта си? Ще се откажат ли от уредения си живот? Ще преосмислят ли ценностите си? Как една любов може да преобърне живота на цели семейства?

В главните роли:
Бехлюл-Къванч Татлъту
Бихтер-Берен Саат
Аднан-Селчук Йонтем
Фирдевс-Небахат Чехре
Нихал-Хазал Кая
Бюлент- Батухан Караджакая
Мадмоазел Дениз- Зерин Текиндор
Елиф-Еда Йозеркан
Пейкер-Нур Фетахоулу
Хилми Юнал-Реджеп Акту
Бешир- Баран Акбулут

Север-Юг/Kuzey-GuneyСценарий - Едже Йоренч и Мелек Генчоулу
Режисъор-Мехмет Ада Йозтекин
Продуцент-Ай ЯпъмСкрит текст:
е историята на двама братя Kuzey и Güney. Kuzey (на турски означава Север) е смел но безразсъден, бунтар, трудно овладява гнева си, безстрашен, не търпи несправедливост, нетърпелив и често юмрукът му говори вместо него. Güney (означава Юг) е негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не действа без да мисли, работлив, но и страхлив. Единственото общо между двамата е любовта им към Джемре

Участват:
Къванч Татлъту като Кузей Текиноулу
Буура Гюлсой като Гюней Текиноулу
Йойкю Карайел - Джемре Чайак
Бааде Ишчил - Бану Синанер
Мустафа Афкъран - Самир 'Сами' Текиноулу
Семра Динчер - Хандан Текиноулу
Зерин Текиндор - Гюлтен Чайак
Юнал Силвер - Атила Синанер
Ръза Коджаоулу - Али Гюнтан
Чаадаш Онур Йозтюрк - Баръш Хакмен
Гьоксен Атеш - Венюс Терзерел
Хазар Ергючлю - Симай
Тургай Кантюрк - Ферат
Мерве Болуур – Зейнеп
Хале Сойгази - Ебру
Серхат Теоман - Бурак Чаталджалъ
Каан Ташанер - комисар Шереф
Нихан Окутуджу - ДенизДругите негови филми и сериали:
2005-2007 г. - "Перла" - Мехмет Шадоулу

2007 г. - "Aмериканци на Черно море 2"


2007-2008 г. - "Менекше и Халил" - Халил Туулу
С БГ Аудио

2010 г. - "Grease" (musical)
2010 г. - "Играта на играчките 3" (озвучаване)

2010 г. - "Езел" - Секиз


2013 г. -  “Сънят на пеперудата“ - Музафер

2014 г. - "Курт Сеит и Шура" - Курт Сеит Еминов


Награди:
Скрит текст:

"Златна Пеперуда" за най-добър актъор за 2009 год, в "Забранения плод"
ИНТЕРВЮТА :

Къванч за сп.GQ-2015 г..

Къванч за сп.ELLE-2013 г..

Къванч за сп.ELLE-2011 г..

Къванч за сп.ELLE-2010 г..

Къванч за сп. Marie Claire” - 2009 г..
Някои негови ТВ участия


Къванч Татлъту в:

          Връзки към старите теми:

Тема 48  Тема 49 Тема 50 Тема 51
Тема 52 Тема 53  Тема 54  Тема 56
Тема 57
ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА !!

# 1
 • Мнения: 4 528


     Аплодисменти за новата тема!


      Изгледах серията! Хареса ми.
 Понеже доста е коментирано вече, ще споделя някои от нещата, които ми направиха впечатление.
 Играта на актьорите. Винаги на ниво  независимо от сценария или други фактори. Ще ги назова с имената на героите им.
   
     Тахсин – Актьорът е самият  Корлудаа. Но в този мъж с всичките му негативи има едно много хубаво и мъжко  чувство  към жените в живота му. Не е от камък сърцето му. Как шепнеше в болницата името на някогашната си любима и търсеше ръката ѝ. И хубаво от страна на сценария да покажат и нормална, човешка слабост /ако чувството любов  е слабост/,  за да не очернят на 100% героя.

     Михрибан с нейната незагаснала любов изписана в упрашения ѝ поглед, когато видя Тахсин в болницата.

     Адалет – каква стража бе в болницата! И сериозно се притеснява от присъствието на Михрибан в живота на Тахсин. Може и да не е без основание.
 
     Туба-Сюхан – нейният обран стил на игра ѝ „изневери“ , когато викаше и изпадна в истерия. Повярвах на силната ѝ емоция на страх и гняв. Хубавите реплики на героинята. Една ми се запечати: „Колкото по-се опознаваме, толкова по-се отдалечаваме“.  Нещо подобно бях писала в един мой пост. Но няма време сега да си го потърся.
 
    Джес – отново многократно показа чувството си за хумор с желание да разведри състоянието на Сю.

    От сцената в ресторанта ми направи впечатление колко пъти Сю повтори, че му няма доверие. Искаше да си ходи, Джес нямаше желание да я пуска. И когато той излезе да говори по телефона в това време я отвлякоха. При стреса изживян от нея в продължение на целия ден, ми се вижда нормално да се усъмни първо в него. Че и като успя да види и част от гаража и го позна…А всъщност и двамата влязоха в капан. Както и   Кемал и Ръфат.  Нормално беше да се подчертае, че Тахсин е равностоен противник.

     Джесур имаше план да се ожени за Сю с цел, но и Сю го улесни. И каквато и да е целта, не е сама в целия този акт. Има и чувства. А продължението ще видим в следващата серия.
 

    Ей, царица-парица.  Колко са подкупни и долни тези от властта!

    До довечера!

# 2
 • Мнения: 16 330
Пожелавам на новата тема- хубава , весела раздумка и много интересни серии!!! Hug

Орси Hug мерси за коментара ти bouquet
актъорите си играят Peace, ама да видим Едже накъде ще заиграе Laughing

 newsm47
Цитат
Киванч Татлытуг оставил позади себя голливудских звезд!
На популярном мировом сайте IMD, в базе данных самых популярных актеров, информация о Киванче оказалась, наиболее востребованной, в поиске данных.

http://www.hurriyet.com.tr/kivanc-tatlitug-hollywood-yildizlarin … amp;utm_term=post

http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/kivanc-tatlitug-hollywood-yil … iXSt0Gv4E1i9RH_6A

и друга новина видях Peace
Латиносите са си направили награди-за турски, дизита, актъори и т.н.
най-добър сериал-Забранения плод
най-добра музика-на Тойгар от ЗП

от ТТ на Тойгар, благодари
https://twitter.com/isiklifans/status/823642567485038592

по принцип латиносите са си луднали по КВФ и има защо, сериалът си е много, много добър Peace
http://www.medyabey.com/latin-amerikadan-engin-akyurek-ve-beren- … din-oyuncu-odulu/


Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 14:50 от Airra

# 3
 • Мнения: 924
Здрасти и тук! Айре, благодаря! Ново и чистичко, а?  smile3508 smile3521

Но, ако наистина се оженят, ще е интересно  Mr. Green Но, все си мисля, че няма  newsm78 Не ми се връзва с първоначалните сведения за сериала - Ширин щяла да им носи тайно писма,имало тайни срещи между тях ... Не зная  newsm78

Фен, би ли ми показала, къде го пише това, че тази мисъл вече ме напряга. Какви писма? Спряха всички комуникации в Корлудаа? За да има такива писма, единия трябва да е в затвора newsm78

# 4
 • Мнения: 16 172
Айре  Heart Eyes Благодаря за новото ни къще!  bouquet Да си го напълним само с хубави размисли и страсти от хубави серии!  Praynig Peace
Мирър  Hug благодаря за клипа от мюзикъла, спести ми търсенето  Peace bouquet
И аз го харесвам Киво повече с всяка изминала година, макар, че ми грабна окото съвсем млад и зелен, още щом го зърнах в Перла / само на 22 /, беше си нахално красив от малък  Laughing Харизмата му е много мощна, в това му е на него силата, не толкова красотата. Красиви хора има много, ама само него мога да го гледам непрекъснато  hahaha И не ми омръзва вече толкова години ...
Орси  Hug и на мен ми хареса серията. Гледам си сериала с огромно удоволствие и с нетърпение очаквам новата серия.  Да не би останалите сериали да са нещо повече ? Навсякъде има грешки и недомислици, споко. Важното е, че ГГ са красиви, много си отиват, харесват се от хиляди хора и играят супер,а и историята ни е интересна. Ще видим как ще ни лъзне Еджето и този път  Mr. Green
Мир  Hug в първата тема, преди да започне сериала, ама сега нямам време, като се върна  Peace
Оф, отивам пак до работата, че ще имаме отворени врати с родителите - ще правим здравословни рецепти  hahaha До после!

# 5
 • Мнения: 13 486


  Привет и от мен Hug Hug Hug

Айре Heart Eyes Hug много сериозно си  оформила темата- къщичка. smile3508

                        


  Изгледала съм всички епизоди от-до без изключение и за да ги гледам значи ми харесват до сега.


Имам едно съмнение ,което не бих искала да се случи ,но е възможно.

Сватба има и щастливи поне видимо младоженци също.
Притеснено ми е  ,че Джес е отишъл докрай при отмъщението си  и е сключил фиктивен  брак със Сю, но няма  да се чуди много и го консумира.
Към това ме  насочи  ситуацията  около изчезването  на личната карта на Сю и отзоваването и в ръцете  на батко  Фарих/май се казваше -приятеля на Джес и бивш полицай/.

 Мисля си и друго ,може фиктивен ами .ако му е харесал контакта със Сю newsm78 Laughing Laughing Laughing

 Напрегнат ми се струва за щастлив младоженец

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:27 от sebilMM

# 6
 • Мнения: 16 330
Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:27 от Airra

# 7
 • Мнения: 16 172
 newsm78 newsm78 newsm78

Какво ли пак е измислил Тахсин  ooooh!
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.pngИ резюмето на руски
Цитат
Краткое содержание 11 серии

Пережитое происшествие повлияло на Сюхан, и чтобы ранить отца, она предлагает Джесуру "давай поженимся". Для Джесура это шаг очень важен.

Он в полном смысле этого слова объявляет войну Тахсину Корлудагу. По заявлению Джесура будет совершена облава, получилось много шума, когда арестовывают Митхата Топакчи, будут пересмотрены его связи с Тахсином Корладагом.

Вместе с решением Сюхан выйти замуж Джахиде узнает нечто важное, о чем до сегодняшнего дня не имела понятия. Взгляды Джахиде на семью Корлудаг и на будущее претерпят значительные изменения. Как бы там ни было, она должна помешать этому никяху. Джахиде начинает действовать, и в этот раз инструментом послужит Корхан, прилагающий усилия приблизиться к ней.

Джесур, несмотря на все препятствия, пытается сделать для Сюхан сегодняшний день незабываемым.]

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:39 от queen_fenka

# 8
 • Мнения: 16 330
Фенче Heart Eyes, какво сготвихте? Wink
аз въобще не се опитвам да гадая, ама ако ще арестуват пак Джес  Whistling
честно казано не ми се гледа много открита война м/у Тахи и Джес, щото знаем какво включва-престрелки, отвличания, катастрофи ooooh!

Себи Hug bouquet
абе ще я видим тая консумация....
не ми се вярва Джес да постъпи по такъв, леко долен начин..... Peace

озета на руски

Цитат
Повествование к 11й серии

Все пережитое, повлияет на Сюхан, настолько, что она для того чтобы наказать отца, предлагает Джесуру, жениться на ней. Для Джесура, ее предложение, очень важно.
Джесур, вступает в открытую войну с Тахсином Корлудаг. Он заявит, в полицию на Тахсина, после чего будет совершена облава, в результате которой арестуют Митхата Топакчи, который находится в связи с Тахсином Корлудаг.
Джахиде, вместе с новостью о замужестве Сюхан, получает другую информацию, о которой не знала. В планах Джахиде, помешать, любой ценой, этой свадьбе. Для реализации, своих действий, она выбирает Корхана, который намерен с ней сблизиться.
Несмотря на все препятствия, Джесур пытается провести с Сюхан незабываемое время..

# 9
 • Мнения: 16 172
Айре  Heart Eyes и двата превода почти еднакви, ама не съвсем  Mr. Green Ще си чакаме Лили  Peace
Скрит текст:
Ами направихме заедно с децата салати от краставици, домати, лук, чушка, магданоз, от червено цвекло и моркови, зеле и моркови, плодова торта и шишчета с различни плодове - децата сами рязаха, оформяха плодовете с формички за шишчетата и на края с кеф си изядоха почти всичко  hahahaБеше голяма веселба Peace
Много ми е любопитно какво ли ще направи Джахидето, за да спре  сватбата  newsm78 Ама каквото и да е направила, явно сватба вар  Laughing Ще видим, няма да си правя прибързани изводи дали постъпва подло Джес  Joy Joy Joy Joy
3 вариант  hahaha
Цитат
Озет 11 серии😃
Сюхан, под впечатлением от содеянного отцом, предлагает Джесуру пожениться. Для Джесура этот шаг очень важен.
Это буквально объявление войны Тахсину Корлудагу. С другой стороны, из-за облавы Джесура Митхата Топакчи арестовывают, и начинают выяснять, какие у него отношения с Тахсином.
Когда Джахиде узнает о решении Сюхан, она узнаёт и еще кое о чём важном, чего не знала раньше. Это полность меняет представление Джахиде о семье Корлудаг и о её будущем. Чтобы не случилось, она должна помешать этой свадьбе! Именно поэтому она переходит к действию и планирует сделать всё руками Корхана, который пытается вновь с ней сблизиться.
Джесур же, несмотря на все препятствия, пытается сделать этот день для Сюхан незабываемым.Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:54 от queen_fenka

# 10
 • Мнения: 7 144
АйрреHug мерси за новата тема! bouquet

# 11
 • Мнения: 16 172

Лили  Hug bouquet
Забелязахте ли на тази снимка как Сю подслушва Бану и Джес  newsm78 Какво ли ще чуе  newsm78

А тук плаче  ooooh! newsm78 Дали за баща си или за нещо друго  newsm78 Ох, да идва четвъртъка ...


Себи  Heart Eyes все още не знаем дали бракът ще е фиктивен  Laughing На мен ми се струва, че ще се върнат в хотела и там ще преспят, на другата сутрин се разхождат със същите дрехи  newsm78

Още снимки

Сняг няма вече ...

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 20:11 от queen_fenka

# 12
 • Мнения: 31 385
Стайлинга в последните 2 епизода е  Stop

# 13
 • Мнения: 16 330


Цитат
постер от Айяпим
Корхан: Я не хотел чтобы ты выходила замуж, ради того чтобы разозлить отца.. Хотелось бы, чтобы по любви.

Фенче Heart Eyes, кой да ти каже, да идва четвъртъка, както викаш Wink
Тери Hug, за Туба да Peace

лека вечер Hug

# 14
 • Мнения: 13 486


  На тези двамата им е по-лесно, само Ширин да зареже глупотевините  и проблемите на другите и могат да бъдат нормално щастливи.
Не съм моден експерт  но не може една булка да е облечена така/ не са без пари , има и бутици  в хотелите /- с тоалет от трико и боти без пръсти.
Критиката ми не е към Туба ,а към  тези които се грижат за стайлинга  и във сериала.

  Ако са се оженили истински  -ДАНО!  създадат красиво поколение ,че като гледам една мнима бременна и една друга  -Адалет вероятно бременна  от мъж с може би вече компроментиран материал в тях ми е надеждата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт