УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 946
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Хиляди благодарности на д-р Търнева, невероятен човек и специалист е. Бебка се възстанови напълно след нейното лечение, а преди това беше просто някакъв ад. Да бях знаела щях да ида първо при нея, но... важното е че вече мина всичко. Огромни благодарности на д-р Търнева.  Hug Hug Hug

Съжалявам, че се намесвам, но искам да изкажа разочарованието си от тази жена. Нямам забележки към това какъв специалист е, но със сигурност заради това което ни причини - на мен и детето ми, не мога да я нарека "невероятен" човек, а точно обратното.

Все пак се радвам, че е излекувала вашето дете. Но все пак имайте едно на ум за нея. Зад привидно усмихнатото и мило изражение се крие съвсем друг човек. Naughty

# 196
 Increible, защо -какво се случи при вас , извинявай , ако си разказвала ...

# 197
Ако ги нямаше д-р Колева и д-р Търнева щяхме да оплакваме племенницата ми. Добре че бяха те и другите от Неонатологията на болницата, че я върнаха към живота, вечно ще сме им благодарни. Hug bouquet

# 198
Момичета,накакво мнение за д-р Иванка Ковачева можете ли да ми дадете?

# 199
Направо бягай далеч от нея.Ако искаш всеки път да ти повтаря , че бебето ти е гладно...аз всеки път излизах притеснена от кабинета й.Абсолютна грубиянка, нетактична.Взимаше ми всеки път по 40лв за ехограф, без да ме пита дали искам или не.Когато ме израждаше беше най-големият ми кошмар, не спря да ми крещи и да се държи арогантно.
Ако започна да я описвам през моите очи, ще запълня форума.Алчна , нагла и със самочувствие жена.Ако навремето е била някаква , сега става да си чете вестник „Трета възраст“.

# 200
Благодаря за мнението!Препоръча ми я моя приятелка и вчера ми се наложи да отида при нея на преглед,понеже моя Аг неработеше.Държа се много мило и всичко ми обясни,но ми поиска 70лв. Crazy
После прочетох за нея недобри отзиви,а ми остави съвсем друго впечатление.Но сумата направо ме върещи.

# 201
Е да , тя отначало е мила, даже може да се обръща към теб с „мила“, докато се хванеш на въдичката.

# 202
   Здравейте, реших да се включа да попитам и аз нещо.
   Понеже скоро ми предстои раждане, та в сайта гледах, че може свободно да се избере начин на раждане - естествено или секцио. Питанката ми е ако аз сама искам да родя секцио, без да имам противопоказания за естествено раждане, ще ми откажат ли?
Секцио само по медицински показания ли се прави или действително има възможност за личен избор?

# 203
 Ще ти обяснят рисковете и може да се опитат да ти променят решението, но според мен никой няма да те спре, толерантни са към личния избор - това от опит мога да го твърдя за Ангелов, Татарова, Ирмов. Само с изключение на Драгнева, тя би побесняла и ще те изкара  неуважителна и подкопаваща авторитета й (дето го няма, поне в моите очи).

# 204
Благодаря за бързия отговор. Все още не съм решила нищо, може и в крайна сметка естествено да е, но просто информативно исках да знам дали имам избор. Една идея по-спокойно ми е така.

# 205
Разбирам те, без да искам да агитирам някого - след секциото, което ми направи Татарова, никога не бих родила по друг начин. Беше ме много страх от всякакъв вид раждане и исках тя да реши как, но ми каза аз да преценя психически дали бих издържала нормално, защото имах и високо кръвно(прееклампсия). Избрах секцио и не съжалявам за нищо, много бързо се възстанових, невероятен специалист е.

# 206
  • Sliven, Bulgaria
А някой би ли казал от колко часа започват изписванията на бебчета и майки?

# 207
По принцип след визитация,  подготвят документи и изписват. Съквартирантката изписаха в 14:00 като още преди 12:00 й казаха, че след малко ще я изпишат.  Мен ме изписаха в 17:30, защото се чудеха дали да ме изписват, или не Simple Smile

# 208
Да, към 12ч започват постепенно да изписват.

Имайте предвид, че изписването на една жена отнема поне 30 мин затова става бавно.
Минавате преглед, след това подготвят бебето. Слизате долу в една специална стая, в която сестрата облича бебето с дрешките, които носите, подава ви го официално, правите си снимки ала бала.
Ох, припомних си.  Heart Eyes

Секцио по желание може. Аз бях за такова, насрочихме дата и ... моето малко диване реши да се роди 20 дни преди термин и за има няма 1 час. Нямаше време за секцио.  Laughing

# 209
  • Sliven, Bulgaria
Да, към 12ч започват постепенно да изписват.

Имайте предвид, че изписването на една жена отнема поне 30 мин затова става бавно.
Минавате преглед, след това подготвят бебето. Слизате долу в една специална стая, в която сестрата облича бебето с дрешките, които носите, подава ви го официално, правите си снимки ала бала.
Ох, припомних си.  Heart Eyes

Благодаря за информацията. Ние ще пътуваме от Сливен за изписването на племеника ми, а не ни се чака от сутринта, затова питах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт