УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 955
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • Сливен
Здравейте мами някоя от вас хоспитализирана ли е в девата за задържане.Как е колко дни държат.Проблема е че съм записана при Кироваков той иста да ме хоспитализира в МБАЛ но имам мн лоши спомени от там понеже 2013 цяло лято бях там за малко да си загубя живота.Бременна съм след ин витро в 11 г.с имам проблеми с бъбреците явно от време на време ме втриса и имам болка ниско долу кървене нямам имах преди седмица по две три миниатюрни капчици кръв това се случи три пъти.
Колко се плаща на вечер.Гемпературата ми е 36.9-37.0 принципно имам три операции две от който коремни и от тогава темп ми е 35.7-35.9 и като се покачи ми става усилно

# 226
  • Бургас
Лежала съм 2 пъти за задъжане в Дева и един път, в Бургасмед. И преди съм писала- в Девата ако изключим лекарствата си бях като на хотел. Добре се чувствах, персонала беше внимателен. Нямам оплаквания от престоя и от раждането си, успяха да създадат в болницата, условия, които да ме предразположат да съм максимално спокойна и да не мисля за битовизми, за това им правя евала.

Бургасмед.......си е като държавна болница, кофти тръпка, условията не са ок и се самоизписах на 3ти ден- тясно, скучно, персонала хич го няма, дори когато ти трябва. Няма условия и лесно може да се побърка човек.

В държавната не припарвам, може да кажете че съм претенциозна, ама.....не отивам там. Ако ми се наложи сега ще лежа в Бургасмед, защото докторът на който държа е там. В случая трябва да се притегли лекар- болница  Tired Tired Най-важното са лекарите в крайна сметка....

# 227
  • Сливен
Чери благодаря ти за изчерпателния отговор.Аз не държа мн на матералната база в смисъл какви са стайте е т.н важно е за мен са докторите.

# 228
  • Бургас
Лежах за задържане 3 дни. Страшно съм доволна от всичко. Нямам никакви забележки. И персоналът е страхотен.

И да питам - наистина ли доктор Татарова е напуснала? Ако е така - жалко за болницата. Загуби страхотен професионалист. ....и пациентки

# 229
Някой знае ли д-р Ирмов кога е на смяна ?

# 230
Miss july,  за съжаление е вярно!  Две момичета вече ми го казват, след няколко дни съм на жк при нея и ще разбера със сигурност! Много неприятно е, защото съм минала по-голямата част от бременността и сега трябва да се насочвам към друг  Tired
Monika08, обади се на регистратура, няма ли да ти кажат?

# 231
Днес нещо не успях да се свържа..утре ще пробвам пак.

# 232
  • град-държава
Много, много жалко за д-р Татарова. Какво, наред е д-р Ангелов може би и могат да закриват родилно? Всички добри и човечни лекари бяха разкарани.
Бях бременна в 7м, когато напуснаХА д-р Костова, зная какъв ужас беше и съчувствам искрено на всички бременни на д-р Татарова, които в момента са в тази ситуация. Именно благодарение на последвалите от нейна страна грижи и професионализъм имам детето си. Аз не мога да повярвам, че са готови да оставят родилно без нея, заради един алчен и невъзпитан грубиян, от който не заслужават и кравите в обора да бъдат пребърквани. Без извинение и с всички усилия да запазя добрия тон.

# 233
Fair wind аз лежах 3пъти за задържане.Имаш право по ЗК само 2пъти,за това 3път ме пуснаха с високо кръвно,но тогава родих.😁 Условията и отношениено на акушерките и лекарите са уникални.Плащаш първоначално преглед около 40лв и имаш 3нощувки по 30лв+храната.

Vermilion нещо не разбрах за Татарова,какво общо има Ангелов?

# 234
Baby, а защо плащаш по 30 лева на нощувка? 

# 235
  • град-държава
Бейби, риторично попитах, дали след д-р Татарова, д-р Ангелов е наред да напуснат. Защото според мен само той остана след Минчев, Недялков, Костова. Всички разкарани след идването на Ирмов.
Искам да попитам някой дали има впечатление от д-р Йозджан за профилактичен преглед - цито, ехо? Тя ме е преглеждала спешно в 9м, беше на секциото ми и от визитациите съм с много хубави впечатления от нея, но искам да съм сигурна в диагностиката.
Сега не знам при кой да отида, а трябваше следващата седмица, (макар че съм закъсняла малко) да съм при д-р Татарова.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 10:25 от Vermilion`

# 236
  • Бургас
Бейби, риторично попитах, дали след д-р Татарова, д-р Ангелов е наред да напуснат. Защото според мен само той остана след Минчев, Недялков, Костова. Всички разкарани след идването на Ирмов.
Искам да попитам някой дали има впечатление от д-р Йозджан за профилактичен преглед - цито, ехо? Тя ме е преглеждала спешно в 9м, беше на секциото ми и от визитациите съм с много хубави впечатления от нея, но искам да съм сигурна в диагностиката.
Сега не знам при кой да отида, а трябваше следващата седмица, (макар че съм закъсняла малко) да съм при д-р Татарова.
Защо не се обадиш лично на Татарова. Може да приема някъде другаде

# 237
Само да споделя, че не очаквах нивото на Дева Мария да е толкова ниско  - хигиена, храна, смисъл от престоя там...
Реват си за проверка от Здравната каса, ама гарван гарвану ...

# 238
  • Бургас
Ана, разкажи, занемарили ли са го, много жалко  Tired Tired Изгониха си лекарите, сега и нивото .....явно замира болницата  ooooh!

# 239
  • град-държава
miss july, не смея да и звъня в момента, защото мога да си представя в какво торнадо се намира. Предвид възможностите в Бургас не съм и оптимист, че веднага ще започне на друго място. Костова се върна на работа след 6м, и то защото АГ Селена си направиха кабинет, но сега и тя е в болничен.

Общи условия

Активация на акаунт