УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 838
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Някой запознат ли е витамин К ,който се слага на бебето под каква форма е ,инжекция или през устата на капки?

На капки. Веднъж го дават преди изписването и още веднъж на втория безплатен преглед след раждането.
Казаха ми че са 3 приема,но аз забравих да питам

# 91
Papeshonka,можеш да отидеш ,когато д-р Татарова е дневна  смяна и да почакаш за среща с нея, следобяд най-добре ,като кажеш на регистратурата за какво става въпрос . Даже предварително звънни и обясни на регистратурата ,за да ти кажат как да се срещнеш с нея -щом е за избор ,ще намерят начин Simple Smile. Аз така направих-все пак не може да платиш  за избор на лекар,с койти дори няма среща  за лични впечатления .Иначе мисля ,че може да я избереш направо нея ,но нали е добре заедно да определите дата ,да те прегледа и се запознае със състоянието ти .
Иначе на регистратурата са малко шматки - все едно са нов персонал и все се питат и бъркат нещо Simple Smile
Дано всичко мине наред . Че и аз  се притеснявам накрая вече ,но за нея срещнах само хубави отзиви -то май за всичките лекари е така .
А
Тя ми прави секциото преди 20 дни. Страхотна е,и като лекар и като човек! Следи ми бременността от началото,като аз бях проблемна . С две отлепвания в 7 и 9 седмица. Реагира много адекватно и благодарение на това сега си имам прекрасно момиченце.

# 92
Papeshonka,можеш да отидеш ,когато д-р Татарова е дневна  смяна и да почакаш за среща с нея, следобяд най-добре ,като кажеш на регистратурата за какво става въпрос . Даже предварително звънни и обясни на регистратурата ,за да ти кажат как да се срещнеш с нея -щом е за избор ,ще намерят начин Simple Smile. Аз така направих-все пак не може да платиш  за избор на лекар,с койти дори няма среща  за лични впечатления .Иначе мисля ,че може да я избереш направо нея ,но нали е добре заедно да определите дата ,да те прегледа и се запознае със състоянието ти .
Иначе на регистратурата са малко шматки - все едно са нов персонал и все се питат и бъркат нещо Simple Smile
Дано всичко мине наред . Че и аз  се притеснявам накрая вече ,но за нея срещнах само хубави отзиви -то май за всичките лекари е така .
А
Тя ми прави секциото преди 20 дни. Страхотна е,и като лекар и като човек! Следи ми бременността от началото,като аз бях проблемна . С две отлепвания в 7 и 9 седмица. Реагира много адекватно и благодарение на това сега си имам прекрасно момиченце.

Аз съм на финала, след няколко дни ще ме оперира д-р Татарова. Тъй като съм след инвитро ми беше много важно да ме следи внимателен доктор, честно казано оправда очакванията ми, надявам се и със секциото всичко да е наред. Не съм имала проблеми ,но определено докторката следи всяко нещо както си му е реда.

# 93
  • Бургас
Момичета, къде пишеше из сайта на Дева Мария до кой ден можеше да се отиде на безплатен преглед след раждане? И направо ако сте запознати - трябва ли да си записвам час за конкретен лекар? Или каква е точно процедурата?

# 94
Здравейте момичета , искам да попитам тези от вас които си водят консултациите при лекар работещ в болницата , иска ли ви такса (500 лв) за избор на екип при секцио.

# 95
Здравейте момичета , искам да попитам тези от вас които си водят консултациите при лекар работещ в болницата , иска ли ви такса (500 лв) за избор на екип при секцио.

Да искат, ако решиш да родиш при него .

# 96
  • Бургас
Аз родих със секцио, исках моята докторка да ме оперира и тя ми каза ден, в който е на смяна (даже не си направи устата, че има опция избор на екип - 500лв.). Насрочихме секцото за тогава и не съм и плащала.

# 97
  • Бургас
Момичета, къде пишеше из сайта на Дева Мария до кой ден можеше да се отиде на безплатен преглед след раждане? И направо ако сте запознати - трябва ли да си записвам час за конкретен лекар? Или каква е точно процедурата?
Пише на епикризата ти, в края, кога трябва да идеш на преглед. Добре е да си запазиш час за лекаря при който си родила, все пак той знае най-добре какво е било  Wink

# 98
Аз  искам да попитам родилите-  в епикризата за детето пише за два  полагащи се прегледа  в рамките на месец ( единия именно за вит К между 21-30 ден )  - вие направихте ли  и двата  и кога отидохте за първия преглед на детето- на кой ден ?

# 99
Ние ходихме на 15ти и на 30-ти ден. Като именно втория път дадоха вит.К

# 100
Ние ходихме само за втория преглед и ни дадоха витамин К.

# 101
Благодаря,  момичета . 
А къде се провежда самия преглед на бебето  -  долу  в някой кабинет  на първия етаж ли   и какво  включва-  - претеглят бебето  и  слушат на слушалка предполагам  ? Чакахте ли много - с записан час ли бяхте ?

# 102
На първия етаж беше нашия преглед, бяхме с час, но пак чакахме. Слушаха я, мериха я, теглиха я.

# 103
  • Бургас
Ние отидохме само на първия на 17 ден, защото беше една нещастница, която смачка тестисите на детето ми и се правеше на уролог. Детето ни се скъса от рев (от болка, голямо стискане беше), набини филма, че можело операции и така нататъка и веднага в същия ден на уролог в Девата и уролога беше потресен как може да дава прогнози без да е чела по въпроса с мъжката анатомия и без да е по специалността и.  #2gunfire

# 104
  • гр. Бургас
Здравейте. Някой скоро правил ли е БХС при д-р Стоилов и колко струваше изследването?

Общи условия

Активация на акаунт