УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 930
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Мнения за д-р Стоилов? Предстои ми ФМ и се чудя дали да се запиша при него.

При Троянчев е по-добре, поне като организация и отношение. Като специалисти кой как е - няма как да знаем Wink

# 166
Аз съм доволна от д-р Стоилов. Обяснява, показва,отговори ми на всички въпроси!Но Ana hinova е права- няма как да знаем и ние да преценим кой какъв специалист е Peace

# 167
Моя позната ходи при Стоилов, доволна е.

# 168
Благодаря ви, момичета, записах при Стоилов, като мина ще пиша как е било.

# 169
Днес попаднах на информация за безплатни кардиологични прегледи в "Света София", знаете ли кой лекар ще извършва прегледите?

# 170
Безкрайно съм възмутена от всичко в болницата,единствено съм благодарна за вниманието.  bouquet
Избрах си моето АГ да ме оперира,добре 500лв мой личен избор.3-4часа след секциото със силни контракции заради свиването получих кръвоизлив,слава богу овладяхме работите.На другия ден моето АГ дойде да ме види,хемоглобина ми беше 80 и при раздвижването на мен ми стана лошо,наложи се преливане на 3банки кръв,за които платих 380лв(300лв кръвта и 80 кръвна група(макар че фиша с групата ми беше при тях) , защо се заплаща,не знам,а също искат и да се върне.Чудна работа.Поспорихме,но се плати,няма начин.Родих по спешност,бях 3 дни за задържане и тъй като 2пъти съм лежала по тази пътека ме пуснаха,че съм с прееклампсия и вместо 3 нощувки,трябваше да лежа 5.И тъй като лежах 3 дни и родих тези 2 нощувки ми съобщават,че трябва да ги платя по 70лв на ден?!?!?!? #Crazy Направо откачих,накараха ме да платя 140за нощувка+20храна общо 160лв за нещо,което не съм ползвала,защото съм родила и не съм си доизкарала пътеката. Rolling Eyes И като сметнаха и 3нощувки (за това не правя проблем) ми спряха тока.В крайна сметка и това платих.Днес 7дни след операцията  аз и другите 2 момичета,които ги оперира моето АГ ни викна за свалянето на конци.На излизане от кабинета доктора ми каза,че трябва да мина през касата.Помислих си,че нещо се е объркал,защото в епикризата ми пише,че имам 2 безплатни прегледа,единия от които е за сваляне на конци.На излизане видях едно от момичетата,че чака на касата и я попитах за какво става въпрос,но и тя не знаеше.Момичето от касата ме попита за имената и ми каза,че дължа 20лв за свалянето на конците. Shocked Не бях съгласна с това и ми кипна вече,говорих с една от жените на регистратурата и тя помоли да изчакаме,да,но мъжа на момичето бързаше и ги плати тези 20лв,а аз останах да чакам.Жената се качи да говори с управителя и след 15мин най-накрая ми казаха -Свободна сте,трягвайте,извиняваме се!
Толкова алчна болница,а накрая и доктор. #2gunfire

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 16:38 от Baby.st.ss

# 171
Бейби, в Девата никога не се знае какво се плаща а винаги е скъпо #2gunfire
Поне от АГ-то доволна ли си - как е направил/а секциото, как е реагирал/а в ситуацията с усложненията?
Аз планирах да родя с планово секцио в Дева Мария, макар че личният ми опит и споделяното от пациентки ме карат силно да се разколебавам.
Акушерките обръщат ли внимание - свалянето на катетър и абокат грубо ли е, или нормално?
Знам, че  не ти е до тъпите ми въпроси, но, ако искаш, напиши на лични името на
АГ-то.

# 172
А също да попитам Бейби дали е имало проблем с идването на д-ра след като си го избрала, защото  бяха писали ужасии как избраното АГ не идва или как избрания анестезиолог хал хабер си няма, че си го избрала.

# 173
  • Бургас
Водих малката на коремна ехография при д-р Тенев в Св. София, много съм доволна от прегледа. Обясняваше ми всичко, доста обстойно прегледа бебка.

# 174
  • Бургас
Ана, три пъти лежах за един месец в Девата и съм повече от доволна. Като ме изписаха последния път /най-после вече с бебе/ чак ми стана мъчно. Персоналът е страхотен. Акушерките са винаги насреща и те обслужват повече от перфектно. Отношението също е страхотно. Веднъж не съм усетила негативно отношение.

# 175
Джули,честито бебче  Hug
Като имаш време и възможност и разбира се желание да разкажеш за раждането - как роди, при кого,  с избор, без Simple Smile
Благодаря предварително  bouquet

# 176
  • Бургас
Джули,честито бебче  Hug
Като имаш време и възможност и разбира се желание да разкажеш за раждането - как роди, при кого,  с избор, без Simple Smile
Благодаря предварително  bouquet
Родих нормално, предизвикано раждане, без упойка със система окситоцин. Добре, че направих бързо разкритие и раждането трая общо 3 часа и половина, защото яко си болеше. До 6 см разкритие нямах болки, но след като ми спукаха водите, започнаха силните такива. Чак цялото ми тяло вибрираше. Когато направих 8 см в предродилна, акушерката Ченешева ми каза да напъна, явно за да прореже главата и после ме качиха на магарето. Напъвах, напъвах и след няколко напъна, бебето се роди. За съжаление се наложи епизиотомия и възстановяването ми ще се проточи по-дълго. Раждането и цялата бременност ми ги води Татарова. Много съм доволна от нея.

# 177
  • Бургас
Милата! Hug
Желая ти бързо да се възстановиш! Heart Eyes

# 178
  • Бургас
Милата! Hug
Желая ти бързо да се възстановиш! Heart Eyes
Благодаря ти, Славче, дано. Първите дни в къщи що рев изревах. Чувствах се супер непълноценна майка. Много ме болеше, а все пак трябваше да се грижа и за едно човече.

# 179
  • град-държава
Мис, поздравления! Радвам се, че сте добре и вече във вкъщи. Бъдете здрави и щастливи.  Hug
А другото е от хормоните. Mr. Green
Аз и 12м по-късно си рева по същата причина.

Общи условия

Активация на акаунт