Професионални серии за коса - тема 112

• 91 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
cutesmallcat, необходим ти е текстуриращ спрей. Аз мога да препоръчам този спрей за плътност-  Living Proof Instant Texture Mist  Heart Eyes Много хубава прическа! Hug

Cesari, прочитам поста ти и виж какво точно гледам в Рибката  hahaha hahaha Знак от съдбата!
Ама и други предложения ще огледам, да знаете  Mr. Green Hug

+1 за Living Proof! Напоследък чувам от приятелки, че са доволни от този http://www.enzo.bg/kevin-murphy/texture-master-teksturirassha-mg … -za-obem-i-forma/ Но за мен фаворит ми е този на Мороканойл с уникален аромат  Heart Eyes  http://www.arlen.bg/product/4512/suh-teksturirasht-sprey-s-arganovo-maslo-moroccanoil-dry-texture-spray-60ml.html

Феерийка Hug
+1 и от мен за Мароканойл-а, много приятно уплътняване, без да става косата много твърда, а и аромата ми е любимеца. По-лекичък е от този на Living обаче, който ми придаваше значително повече текстура.
И двата са добри.

# 481
Линдичка  Hug

Мненията ни са сходни  Heart Eyes

Някой пробва ли вече Аура Ботаника на Керастаз? Ще се радвам на мнения. Simple Smile

# 482
Здравейте, искам да ви попитам вярвате ли в достоверността на теста с косъма и чашата вода? Моите няколко косъма стоят по средата на чашата :/ Нито потъват, ни то изплуват. Да приемем, че косата ми не е силно увредена, но има наченки. Бихте ли ми препоръчали някаква терапия? А също така искам да ви попитам какво ще рече скърцащ сух косъм? Сигурно е тъп въпроса, но нали сега се уча.

# 483
cutesmallcat, необходим ти е текстуриращ спрей. Аз мога да препоръчам този спрей за плътност-  Living Proof Instant Texture Mist  Heart Eyes Много хубава прическа! Hug

Cesari,
Какъв е ефекта от текстуриращият спрей на  Living Proof ?
Моята коса е със средна дължина, етажирана.  Когато я измия и изсуша е ОК, но преспя ли - на следващия ден всеки косъм има собствено мнение. Начупва се, сплесква се  и формата вече не е такава, каквато е била след измиване и изсушаване. По принцип стои добре само, ако е изправена с преса- горе долу до следващото измиване.
Въпросът ми е - спреят би ли ми бил полезен, относно оформяне, например  - на суха коса, на следващият ден след измиване, когато вече формата не е ОК ( както описах по-горе)?

# 484
Дами, хиляди благодарности за мненията за ДПШ  Hug
В момента ползвам шампоана за стимулиране на растежа на Медисютикълс и е ОК за косата ми. Вероятно ще се доверя на Медисютикълс, щом сте доволни от него.
Вчера пробвах и Living Proof Full серията (пак похвелен от вас във форума) и ми е чудничък  Simple Smile Надявам се само да не ми слепне пак косата до утре, както по принцип става. Другия път ще го пробвам с хидратираща маска, защото връхчетата ми останаха малко сухи.
И пак благодарности за насоките и мненията! На мен много ми помагате!

# 485
  • Пловдив
Вчера пробвах и Living Proof Full серията (пак похвелен от вас във форума) и ми е чудничък  Simple Smile Надявам се само да не ми слепне пак косата до утре, както по принцип става. Другия път ще го пробвам с хидратираща маска, защото връхчетата ми останаха малко сухи.

И аз така започнах да го използвам Peace Ще дам още 1-2 шанса на балсама от серията. Ако не се разберем, или мама ще намаже, или отива в размените Simple Smile

# 486
Въпросът ми е - спреят би ли ми бил полезен, относно оформяне, например  - на суха коса, на следващият ден след измиване, когато вече формата не е ОК ( както описах по-горе)?

Аз използвам спрея в деня след измиване, на суха коса, пръскам в корена, повдига го и добавя текстура.

# 487
  • Berlin
Благодаря за шампоана на Медисютикълс и аз. Харесва ми по описание и бих го пробвала.

Преди доста теми знам, че доста обсъждахте John Masters Organic. Мина ли им модата или още има ползващи техни продукти? Simple Smile

# 488
И на мен ми е интересно за Аура ботаника на Керастаз  Peace

Да споделя, че т.н. топ продулт на ЗР - маска конопено чудо на Маракеш за мен е пълно разочарование. По-голямо заплитане на косата ме съм имала. Дори един балсам от супермаркета би ми разплел повече косата.

Иначе пробвах при боядосване bond ultime на matrix, което е с действие като олаплекс. По гъвкав и текстуриран ми стана косъма, не знам дали не си внушавам. Комбинирах процедурата с нова маска от серията бона кюр на Шварцкопф профешънъл - с масло от бразилски орех.
Някой правил ли си е терапия на Наши - filler therapy?

# 489
Здравейте, имам следния въпрос. Понеже шампоана Bain satin 2 и маската Masqueintense са ми на привършване и попринцип искам да ги подновя, но може ли да ги сравните с Мagistral. С руса, суха и изтощена коса съм, всичко от по-силните серии за хидратация и подхранване ми действа чудесно без да отежнява. Та се чудя коя от двете серии е по-силна.  Thinking

# 490
  • Пловдив
И на мен ми е интересно за Аура ботаника на Керастаз  Peace

Да споделя, че т.н. топ продулт на ЗР - маска конопено чудо на Маракеш за мен е пълно разочарование. По-голямо заплитане на косата ме съм имала. Дори един балсам от супермаркета би ми разплел повече косата.

Иначе пробвах при боядосване bond ultime на matrix, което е с действие като олаплекс. По гъвкав и текстуриран ми стана косъма, не знам дали не си внушавам. Комбинирах процедурата с нова маска от серията бона кюр на Шварцкопф профешънъл - с масло от бразилски орех.
Някой правил ли си е терапия на Наши - filler therapy?

Аз пък за сега не усещам нищо уау в така популярния серум на Маракеш. Но има време,  дано пък му усетя ефекта. Този на Ливинг Пруф ми е абсолютен фаворит.  И миризмата му е страхотна,  докато Маракеш ми е твърде сладникав.

# 491
  • София
Профабър реконструктор е сериозен протеин да. Спокойно можеш да редуваш неговата маска с тая на нутритермик. Няма да ти утежни при толкова третирана коса,а за финиш пробвала ли си нектартермика? Про мен върши чудесна работа в комбинация със серума за връхчета на маракеш. Серума уплътнява,а нектара приглажда.
Благодаря!
Ще ги пробвам  Peace
За този серум ли става въпрос https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … -preventer-118-ml

# 492
Малко съм разочарована от похваления Филип К.  за обем  Sad с огромно желание го тествах снощи, утежни ми косата, а днес вече си е направо сплескана почти мазна, след няма и 24 часа. Дали не ми е тежък заради протеина, май ще се окаже, че косата ми не е чак толкова увредена, много обем получих от Кристалист на Керастаз, явно е по към балансиран и аз не знам вече  ooooh!
А може ли инфо за този тест с чашата с вода? bouquet

# 493
Моля за мнение относно :
matrix biolage full density spray
 Дали наистина оплътнява косъма и обема.
-

# 494
Този текстуриращ спрей не матира ли косата? И има ли фиксация?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт