Професионални серии за коса - тема 112

• 91 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 645

Реконструктор за слаба и изтощена коса Mediceuticals Volume & Strength  https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/rekonstruktor-za-slaba-i-iztoshtena-kosa-mediceuticals-volume-and-strength-250-ml
Има ли вече някой който да го е изпробвал? Какво ви е мнението за този продукт?

Купих го преди около месец и до момента съм го ползвала два пъти. Малко странен продукт е - с консистенция и действие на шампоан. Преди него измих косата с Mediceuticals Folligen, подсуших с кърпа и нанесох малко количество от реконструктора. Още с нанасянето ме изненада с факта, че се разпени, даже взех опаковката да прочета дали не съм объркала нещо. Оставих го да действа няколко минути и го изплакнах обилно. Косата стана скърцащо - премита. Поколебах се дали да не сложа от хидратиращия балсам  Moist-Cyte, но реших да видя все пак действието само на реконструктора. След него нанесох  в корените Mediceuticals Numinox, а по дължините - малко Mediceuticals Define. Изсуших с дифузер. Резултатът ми хареса - плътна, обемна коса, с форма, но без лепкавото чувство на фиксация. Все пак не бих го ползвала постоянно, точно заради усещането за премиване.
За ориентир - косата ми е гъста, с дебел косъм, в момента - къса, боядисвам на месец и половина с безамонячна боя.

# 646
Момичета, моля за мнение за тези продукти:

Пак не със с линкове, затова ще ги напиша

2 минутен реконструктор Aphogge
Протеин в две стъпки Aphogge
Балансиращ балсам Aphogge

Искам да възстановя боадисваната си коса, не е рядка, но е с тънък косъм и краища сухи, без блясък.

Дали нещата по- горе са подходящи?

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 11:21 от JACKLIN*

# 647
  • Варна
Здравейте, прекраснокоски  bouquet Влизам да дам положителен отзив на трите стъпки на Наши (благодарение на една мила дама от темата за размените Hug). Знам, че много сте ги обсъждали и имаше различни мнения, на мен лично ми харесва резутата. От написаното тук знаех, че след 1 и 2 стъпка косата ми ще се заплита и ще е невъзможно дори да прекарам пръсти през нея, но след 3 стъпка всичко си дойде на мястото. Много ми харесва ефекта, та се чудя дали мога да ползвам 1+3 стъпка по-често, примерно веднъж в седмицата? Те са протеинови, нали? Или като друг вариант, да си купя специален шампоан за чувствителен скал и да ползвам само маската от терапията, ще има ли проблем пак маската да се ползва толкова често (мия косата си два пъти седмично)?

За Парлукса писах по-назад, че съм очарована. Отне ми около месец да се реша и накрая си го подарих за няколко празника напред (инвестицията си е сериозна). Моята фризьорка ползва същия и резултатът не е такъв, какъвто аз постигам у дома. Сигурна съм, че е защото аз не мога да се суша сама правилно, но пак си заслужава Peace

Някой ползвал ли е вече новия Ш на Милкшейк за чувствителен скалп?

# 648
Жаки, мен не ми се отваря линка. Излиза ми в ЗР, че профуктът не може да бъде намерен.

VSD, за filler therapy на nashi ли говориш? Имаше ли т н "ламиниран ефект"?

# 649
  • Варна
Жаки, мен не ми се отваря линка. Излиза ми в ЗР, че профуктът не може да бъде намерен.

Момичето, което ми я прати, ми каза, че е спряна от производство, кератинова е и се прави във фризьорските салони. Само това зная, не зная точното й наименование. Ако трябва да съдя по дължините си мога да кажа, че има доста пригладен и подреден вид, крайчетата ми са за рязане и не изглеждат добре каквото и да слагам, нямам такъв блясък, какъвто съм виждала при това ламиниране, но все пак изглежда доста по-лъскава от обикновено. Но като цяло косата ми е много подредена, скалпът ми засега е спокоен, което за мен е голям плюс, и до сега не съм получавала такъв ефект с други продукти в домашни условия. Подозирам, че е защото не знам от какво се нуждае косата ми в момента, и ползвам неправилните продукти.

# 650
  • Бургас/Пз
Много ми харесва ефекта, та се чудя дали мога да ползвам 1+3 стъпка по-често, примерно веднъж в седмицата? Те са протеинови, нали? Или като друг вариант, да си купя специален шампоан за чувствителен скал и да ползвам само маската от терапията, ще има ли проблем пак маската да се ползва толкова често (мия косата си два пъти седмично)?
Да, можеш, още по-добре ще е ако комбинираш с ампулката /която можеш да разделяш на 2/ https://www.arlen.bg/product/205/vazstanovyavasht-komplekt-shamp … 200-150-8-ml.html
Когато за първи път ползвах терапията , в магазина от който я взех ми казаха, че е добре да се прави 1 път месечно, може и на 40-45дни, а две седмици след нея да се направи едно измиване само със стъпка 1 и 3 и вместо стъпка 2 да се сложи ампулата. Не съм сигурна дали е от това, но все си мисля, че при мен даде голям резултат срещу накъсването,  с което се борих дълго време.

Момичето, което ми я прати, ми каза, че е спряна от производство, кератинова е и се прави във фризьорските салони. Само това зная, не зная точното й наименование. Ако трябва да съдя по дължините си мога да кажа, че има доста пригладен и подреден вид, крайчетата ми са за рязане и не изглеждат добре каквото и да слагам, нямам такъв блясък, какъвто съм виждала при това ламиниране, но все пак изглежда доста по-лъскава от обикновено. Но като цяло косата ми е много подредена, скалпът ми засега е спокоен, което за мен е голям плюс, и до сега не съм получавала такъв ефект с други продукти в домашни условия. Подозирам, че е защото не знам от какво се нуждае косата ми в момента, и ползвам неправилните продукти.

Спряна от производство е тази
На нейно място е тази
Момичета, моля за мнение за тези продукти:

Искам да възстановя боадисваната си коса, не е рядка, но е с тънък косъм и краища сухи, без блясък.

Дали нещата по- горе са подходящи?
Оправи си линковете- нямаш разстояние между тях и не се виждат продуктите.
За сухите краища е хубаво да правиш преуош терапии - с еластизайзер или глицерин в обикновена маска за коса, кокосово масло.

# 651
  • София
Бихте ли препоръчали боя за коса, която да покрива на 100% побеляла коса.
До сега ползвах Вела Колестон, но при последните две боядисвания, не покри добре. Боядисвам се с 4/0, което е натурално кафяво, цветът се получава по-тъмен, към черен. Е, последните 2 пъти корените ми са светло кафяви. Нямам никакво обяснение, при положение, че ползвам боята от поне 5-6 години и никога не съм имала проблем.

Да, странно е, но може и косата да е "подивяла", т.е. да е станала по-твърда и трудна за боядисване. 
Подобрение на покривността постигам с тези ампули http://shop.salerm-bg.com/home/51-gray-cover-ampuli-za-trudni-za … ne-beli-kosi.html

# 652
  • Варна
ani_d, благодаря ти, ще пробвам ампулите  Hug

Много се изненадвам, че безамонячна боя покрива белите коси. Какво ли не бих дала да ползвам само такава, но досега каквото и да съм пробвала без амоняк не ми е покривало изобщо. При мен ужасното е, че след боядисване ми се появяват сърбящи подутини зад ушите и по скалпа, близо до челото, които изчезват след около час. Фризьорката ми ползва някаква боя на алфапарф, след второто измиване вече ми се показват корените. Казвам й да слага неразредена боя на слепоочията, уж да държи по-дълго, но и това не помага  Crossing Arms

# 653
Момичета, споделете мнения за тези продукти - копринения серум CHI Silk Infusion, шампоана CHI Infra   и маската с макадамия и арган Macadamia Deep Repair. За какъв тип коси са подходящи? 

# 654
Момичета, ползвали ли сте този шампоан на Керастаз:

https://www.arlen.bg/product/2372/podhranvasht-shampoan-za-nay-i … apiste-250ml.html

Косата ми в момента е ужасно суха, заради ежедневното ползване на преса и сешоар. За шампоана пише, че е за коса, увредена от топлинно третиране, а освен това мисля да се възползвам от намалението за 8-ми март  Embarassed

Чудя се между него и подхранващия на Милкшейк.

# 655
Моля,ако някой го е ползвал да изрази мнение,дали е действително не дразни скалпа-шампоан за чувствителен скалп Keune So pure ?

# 656
Моля,ако някой го е ползвал да изрази мнение,дали е действително не дразни скалпа-шампоан за чувствителен скалп Keune So pure ?
Аз съм имала шампоана с мента от същата серия и не ми дразнеше скалпа Peace

# 657
  • Berlin
В Арлен има отстъпка на 5 марки на -15% с кодове. Аз си поръчах двечки неща на Milk Shake, шампоан Purifying Blend и сметаната.  Сега нямам търпение да дойдат.

# 658
И според мен сешоара е много важен и аз си търся крем за изправяне,хвърлих око на този-http://www.enzo.bg/chi/thermal-styling-izglazhdassh-krem-za-kosa/ Чакам някой да се изкаже. Mr. Green
Важно е и умението на човек да изсуши Laughing Когато съм била на фризьор косата е въздушна, лека, ефирна, като от реклама, че и чувството е по-добро, перфектна  Heart Eyes

Chicci, мерси за мнението за Нутри-то!

# 659
Момичета,  препоръчайте ми лак за коса с много лека фиксация и да не става косата на клечки и да има бели следи Hug

Общи условия

Активация на акаунт