Професионални серии за коса - тема 112

• 92 456
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Като количество колко см слагате в боята и вярно ли е че за най-светъл е 3 см а за най-тъмен цват -9 см

# 91
Благодаря ви, момичета. За да махна червения оттенък ми трябва сив или син коректор? 

# 92
Питане към всички РАПУНЦЕЛКИ с тънка коса Wink.Косата ми е тънка,чуплива,без обем в корена и суха в краищата и се чудя коя серия да си взема-Macadamia Professional Weightless Moisture, Living Proof Full или Loreal Pro Fiber Re-create сините. Hug

# 93
  • София
Благодаря ви, момичета. За да махна червения оттенък ми трябва сив или син коректор? 

На мен изрижавяването ми е махано със зелено.

# 94
  • Пловдив
Питане към всички РАПУНЦЕЛКИ с тънка коса Wink.Косата ми е тънка,чуплива,без обем в корена и суха в краищата и се чудя коя серия да си взема-Macadamia Professional Weightless Moisture, Living Proof Full или Loreal Pro Fiber Re-create сините. Hug
Синия Про Файбъра не съм го пробвала все още,от ЛП обем не видях,Макадамията ми хидратира без да ми слепва,така че сама прецени Simple Smile.С тънка коса без обем съм,която доста се беше засушила по краищата.

# 95
  • Чукарландия

Ето как се неутрализира всеки цвят - с този, разположен на противоположната страна от схемата:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 14:38 от BBeLLa

# 96
  • Пловдив

На мен Living Proof ми прави много хубав обем. Мия вечерно време, на другия ден обемът продължава да стои. Съчетавам шампоан и балсам от серията. Най-добър резултат при мен има и ако сложа пяна за обем. Снощи се измих с шампоана и сложих хидратираща маска, без пяна. Обемът е значително по-малко.

# 97
  • Пловдив
Момичета, новата Абсолют рипер на Лореал (нова за мен) има ли общо със старата от преди 4-5 години - гъста и маслена?

# 98

Ето как се неутрализира всеки цвят - с този, разположен на противоположната страна от схемата:

Скрит текст:
Благодаряяя! Много ми помогнахте  bouquet

# 99
Момичета, новата Абсолют рипер на Лореал (нова за мен) има ли общо със старата от преди 4-5 години - гъста и маслена?
Дриймърче, старата не съм ползвала, но новата (Липидиум-а, нали?) е точно такава - гъста, плътна, при мен много подхранваше изгорелите от кичури краища, полираше, изглаждаше, омекотяваше. Силна е, повече от две поредни миенета с нея не можех да направя, и то с балансирани шампоани. Двойния серум също е върха Heart Eyes

# 100
  • Пловдив
Sunnie (Линде), благодаря!  Hug
На мен ми траба нещо много маслено и багато, към което да добавям масла за мазане преди Ш. Значи ще ми върши работа и новата Липидиум.

# 101
  • Пловдив
Много маслено ми действа и тази маска https://www.arlen.bg/product/2006/hidratirashta-maska-za-suha-ko … atment-200ml.html. Доста богата и плътна е.

# 102
  • София
Ползвала съм единствено Макадамията (шампоан,балсам и спрей) и съм доволна.
 Про Файбър серията ми е в листата с желания и ще чакам отзиви ако се спреш на нея.

# 103
Синия про файбър не дава обем, поне при мен. Много изглажда косата, и това най си личи в корените, където е най-здрава. Спрея от цялата серия харесвам най-много, шампоана мога да ползвам и самостоятелно, много напоява и разплита.

# 104
  • София
Синия про файбър не дава обем, поне при мен. Много изглажда косата, и това най си личи в корените, където е най-здрава. Спрея от цялата серия харесвам най-много, шампоана мога да ползвам и самостоятелно, много напоява и разплита.
А спрея отнема ли ти от обема?

Общи условия

Активация на акаунт