Професионални серии за коса - тема 112

• 91 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Аз изобщо не харесах Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist. Нищо не прави на моята коса. Все едно никакъв продукт не съм сложила. Наистина е като мъгла - като го пръснеш и изчезва още преди да е попаднало на косата Simple Smile

Много харесвам олиото на Moroccanoil, но в Рибката го няма. Също харесвам и серума Oleo relax Kerastase. Отдавна се каня и аз на олиото на Вела.

# 346
Олио Марокан и Наши Heart Eyes
И Вела лукс също.

# 347
Моето на Вела е това:
Скрит текст:
 http://www.enzo.bg/wella-professionals/oil-reflections-olio-za-podchertavane-na-cveta-na-kosata/                                      

Прави, каквото обещава Peace Хидратиращо е.
Добре, че съм презапасена, понеже, в Енцо не е налично в момента Mr. Green

# 348
  • София
Да, и Марокан  Peace

Аз имам предвид това олио на Вела: http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-luxeoil-olio-za-ukrepvane-na-kosata/
Много ми е любимо.
Аз изобщо не харесах Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist. Нищо не прави на моята коса. Все едно никакъв продукт не съм сложила. Наистина е като мъгла - като го пръснеш и изчезва още преди да е попаднало на косата Simple Smile

Да  Peace Хубав аромат, краткотрайно действие.

# 349
  • Sofia
   Благодаря и за новите предложения. Hug

# 350
Момичета,дайте ми идея за хидратираща маска,изобщо не съм наясно,коя каква е...

# 351
Аз съм най-доволна от продуктите на Aphogee - хидратиращият шампоан и кератиновата терапия са невероятни

# 352
# 353
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но като цяло отдавна се спрях с щурото купуване, дори на Черния петък ми беше скучно(не само, поради факта, че нямаше хубави намаления). От време на време пробвам нещо ново, но като цяло ползвам само Маскинтенз, хрома рич, дисциплин. Маскинтенз ми е мъст хев, просто не мога без нея  Heart Eyes Ползвам и маска Макадамия, която също много си обичам. С шампоаните повече експериментирам, като цяло установих, че тези на ЛейбълМ ми са достатъчно нежни и ефективни. На Керастаз шампоаните не се спогаждам, с изключение на сулфатния дисциплин. На Лореал шампоаните също са ми нежни и приятни.

Бих желала да се вклюите с мнение за новата серия Нутрифие на Лореал, както и за маската Митик ойл за плътен косъм  Praynig

Косата ми прогресивно си опада, но предвид страшно нови растежи, които така са "шавнали", че вече съм на степени, а отпред дори извивам с пресата и съм с бретонче  Embarassed Ползвах какво ли не, но като изчислявам, както го дават, че на 5-6 години косата се обновява, то си е баш така и при мен.
Четох за билката чемерика и с 300 зора намерих един лосион на Себорал, който съдържа тази билка. Ама пуст страх- мажа се само 1 път в седмицата.
Ампули Денсифик винаги си ги имам налични, за мен са страшно ефективни  Peace

# 354
Няма защо да те е страх от чемерика  Laughing
Аз преди няколко години ползвах такъв шампоан на Бг марка, не знам дали ги има още. Не мога да преценя за растеж как е, защото тогава не се вглеждах толкова  Grinning

# 355
  • Sofia
   Момичета, а маслото Wella SP Luxe Oil само в Enzo ли може да бъде намерено за продажба? Странно е, че навсякъде другаде е изчерпано, дори и в международните сайтове...

# 356
В lookfantastic го има, само че вече се води като марка System professional, а не Wella. Има си я линията luxe oil, даже има малък вариант на олиото 30мл.

# 357
  • Sofia
   Много благодаря! bouquet А някой дали го е тествал, за да потвърди, че макар да е със сменена опаковка, е същото като качества и свойства?

# 358
Четох за билката чемерика и с 300 зора намерих един лосион на Себорал, който съдържа тази билка. Ама пуст страх- мажа се само 1 път в седмицата.

аз съм си купила чай от чемерика, но още не съм го започнала /не за пиене, за косата е/
предполагам, че от сряда ще започна - последните дни ми беше въртележка и хич не ми беше до косата  Crazy
ако искаш, ще пиша за резултати по-натам

# 359
Момичета, може ли да препоръчате шампоан или маска за цъфтяща коса

Общи условия

Активация на акаунт