Професионални серии за коса - тема 112

• 91 036
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Знам, че хидратиращата Макадамия е харесвана, а някой мнение за шампона за обем?

# 361
Четох за билката чемерика и с 300 зора намерих един лосион на Себорал, който съдържа тази билка. Ама пуст страх- мажа се само 1 път в седмицата.

аз съм си купила чай от чемерика, но още не съм го започнала /не за пиене, за косата е/
предполагам, че от сряда ще започна - последните дни ми беше въртележка и хич не ми беше до косата  Crazy
ако искаш, ще пиша за резултати по-натам
Пиши, пиши! Всичко е от полза  Hug

# 362
За чемериката - около 2002 година си имаше из аптеките Себорал с чемерика.
След стрес имах ужесн косопад, който не спираше от нищо над половин година. Колко пари дадох за дерматолози, витамини и какво ли не без ефект. От нищо не се влияеше. Накрая някой от дерматолозите ми препоръча този лосион. Веднага спря да и капе косата и до миналата година (пак след стрес) не бях имала този проблем. Много съжалявам, че вече го няма този лосион.

# 363
  • Sofia
Момичета, ще си режа по-къса косата и за новата прическа ще ми трябва някакъв лак за коса. Предишния път, като бях с рошава и къса коса ползвах този на L'Oreal Professional:

Много ми харесваше ефекта - бетон, като здравина, а изобщо не се усещаше и виждаше на косата. Наистина много хубав лак. Но в момента от миризмата му ми се повдига. Не знам защо, просто наистина ми се повдига и сега трябва да му намеря заместител Sad

Харесах този по описание:

Можете ли да споделите нещо, или ако случайно някой ги е ползвал и двата, да ги сравни?
А ако имате друго предложение, с радост ще разгледам  Hug

Мерси!

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 13:14 от cutesmallcat

# 364
  • варна
Може ли да ми сравните двете серии на Керастас Kerastase Bain Magistral и Bain Saten 2?

# 365
  • Пловдив
Сutesmallcat, аз много харесвам този лак за коса http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/osis-elastic-finish- … stvena-fiksacija/ , но той не бетонира. Ако ти трябва със силна фиксация ,разгледай серията, може да имат и такъв.

# 366
Здравейте! Аз си поръчах на сляпо от Рибката маската на Macadamia Deep Repair, но сега се притесних да не е прекалено утежняваща за мен, понеже корените ми бързо се омазняват. Затова искам да попитам някой има ли проблеми с омазняването на скалпа, след като я ползва? Благодаря предварително!

# 367
Запалихте ме по това лукс-олио на Вела, то и без това моето на Наши свърши вчера... Нещо не се харесахме много с него, не бих го взела отново... Нанасях на влажна коса, пробвах и на почти суха, но не усетих никакво омекотяване или някакъв ефект въобще... Даже вчера с последните капки омазах дължините, косата беше почти суха и реших да среша леко и такова оплитане и фриз получих, просто не е истина...  Mr. Green Някак ми сплъсти косата и заприличах на разплетена дамаджана в главата... Косата не падаше тежко, а стана една пухкава и хвърчаща... С една дума - ужасна...  ooooh! За сега аргановото олио на Лакме, Мароканойл и Олео-релакс са ми любими... Heart Eyes

# 368
  • Пловдив
Аз също не се спогодих с олиото на Наши. Имам още малко и ще си го използвам, но не бих го взела отново. И на мен ми разхвърчава косата.

# 369
Здравейте! Аз си поръчах на сляпо от Рибката маската на Macadamia Deep Repair, но сега се притесних да не е прекалено утежняваща за мен, понеже корените ми бързо се омазняват. Затова искам да попитам някой има ли проблеми с омазняването на скалпа, след като я ползва? Благодаря предварително!
Моята коса е с лесно омазняващ се скалп, но нямам проблеми с маските, вкл. Макадамия, просто нанасям само по дължините и върховете.

# 370
Моята коса е с лесно омазняващ се скалп, но нямам проблеми с маските, вкл. Макадамия, просто нанасям само по дължините и върховете.

Благодаря ти Линда! Надявам се и аз да нямам проблем.

# 371
  • София
Минах днес през Рибата на Витошка. Ами то в магазина има продукти, които в сайта пише, че са изчерпани. Бях скромна. Само гребен за тупиране на Лейбъл М си взех и 2 пилинга на Фирис.

# 372
Момичета, може ли да препоръчате шампоан или маска за цъфтяща коса
Серума на Маракеш е уникален. От няколко месеца го ползвам и косата ми не цъфти.
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … -preventer-118-ml

# 373
Момичета,в enzo има промоция на шампоана на Alterna Caviar Repair x-40лв  Heart Eyes

# 374
  • Седмото небе
Минах днес през Рибата на Витошка. Ами то в магазина има продукти, които в сайта пише, че са изчерпани. Бях скромна. Само гребен за тупиране на Лейбъл М си взех и 2 пилинга на Фирис.
Извинявам се за офф-а,но ако може да покажеш пилингите Praynig Че аз издирвам от доста време един ензимен на прах Blush Става и на лични Peace

Общи условия

Активация на акаунт