Звездни компромати- 312 част

• 120 586
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Rock & Roll feeling ...
Ирена Милянкова и половинка в " Комбина " .

# 346
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Педро Паскал и Оскар Айзък

# 347
  • където ми харесва
Ама тя не е изрусена. Да не гледаш някоя друга снимка?
Скрит текст:

Не гледах снимки.
В софийското метро, на плазмите им върви някаква музикална рубрика и всяка седмица я води различен човек. Тази седмица, явно я води Жана. Снимаше в Историческия музей и беше изрусена, но много гадно.
На тази снимка, която си сложила, нещата са по-приемливи.

# 348
# 349
  • bad@ss
В момента е в сутрешния блок на нова и е изрусена. Повече ми харесва на снимката, с естествения си цвят. Обаче малко ми глупавее  Blush

# 350
А, малко... Crazy

# 351
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен Жана е взаимствала от Деси Джей .
Скрит текст:
Скрит текст:

# 352
Ама тя не е изрусена. Да не гледаш някоя друга снимка?
Скрит текст:

Така Жана много ми прилича на

Скрит текст:

Иначе много харесвам толкова къси коси на жени, но в Б-я трудно се приемат.

# 353
  • София
Сякаш само Джеси Джей е имала къса коса. Моя близка ходеше така преди 15 години Tired
Очаквах повече от Жана, смятам, че е талантлива, но песните й са тъпи. Винаги съм смятала, че имаме супер талантливи гласове, скучни композитори и текстописци, за мениджмънта - да не говорим. Жалко.
А и тя някак успя да не се хареса на никой Thinking

# 354
Жана е талантлива, но е толкова емоционално нестабилна, че трудно би постигнала успех. Особено без добър продуцент. А в лицето на Саня тя със сигурност, не е намерила такъв. По време на престоя си във ВБ се представи като изключително незряла, лабилна, травмирана и без особено самочувствие ж...дете Пълна липса на контрол над емоциите си, рязка смяна на настроенията...Определено има стари травми и вероятно за това посяга и към наркотиците. Не, че те са решението, но за слабите характери като нея изглеждат като такова. Така ще си замине талантът ти...

# 355
Изобщо не ме вълнува колко е талантлива Жана!
Тази жена /да, жена на 30год. е все пак!!!/ направи толкова глупости, че лично за мен трябваше да си понесе последствията от действията й с цялата тежест на закона!
Дете била! Ама те децата не шофират дрогирани  ooooh!
Какво като е Жана певицата - той законът важи и за певиците?!

# 356
Аз не казвам, че е дете, а че се държи като такова. Поведението е толкова е незряло, че ми е трудно да я нарека жена. Но, да, тя е възрастен човек.

# 357
Жана се остригва в новия си клип-- не знам дали заради концепцията на клипа го е направила или просто си е искала. Харесва ми! Много по-добре от вмирисаната раста, както каза някой по-нагоре. Иначе ми е адски антипатична като поведение и изобщо не мога да я възприема като певица, а едно време много я харесвах и исках да спечели! между другото, какво става с другара ми любимка от екс-фактор сани-алекса, някой знае ли. Новата песен на Жана не ми харесва хич.

# 358
Жана се остригва в новия си клип-- не знам дали заради концепцията на клипа го е направила или просто си е искала. Харесва ми! Много по-добре от вмирисаната раста, както каза някой по-нагоре. Иначе ми е адски антипатична като поведение и изобщо не мога да я възприема като певица, а едно време много я харесвах и исках да спечели! между другото, какво става с другара ми любимка от екс-фактор сани-алекса, някой знае ли. Новата песен на Жана не ми харесва хич.
За Сани-Алекса,скоро пишеше,че е новата изгора на Юксел Кадриев

# 359
Как? Нали уж Виктория Петрова зарязала министъра заради Юксел?

А М. Белучи излизала с по-млад актьор
http://life.dir.bg/news.php?id=25156696&nt=5

Общи условия

Активация на акаунт