Звездни компромати- 312 част

• 120 702
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Сигурно само аз ще си призная, че не вярвах в победата на Григор, макар че на финала беше точно толкова близо до нея, колкото и Надал. Дори не очаквах петсетов трилър, най-много 4. Вълнуващ мач. И страхотно представяне на Григор в турнира. Евала на Дани В.

И аз не вярвах,но бях сигурна ,че ще се бори достойно.В такива спортни битки побеждава опита и психическата устойчивост

# 166
  • Пловдив
О, аз също мислех, че Григор ще загуби ( при това в 3-сетов мач). Много приятно ме изненада с борбения си дух. Направо си ме учуди.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 19:05 от Лятна буря

# 167
  • Rock & Roll feeling ...
Ох,колко ми е симпатична Никол  Blush
Гледала съм я в " Комбина " с майка й. Личи си,че и двамата  родители са много и адекватно присъстващи в живота й и е отгледана с много любов. Реалистична,стабилна,възпитана,премерена,интелигента.
За разлика от Николета,Андреа,Моника и т.н. , Никол има и  визия и ум,но пък е бедна откъм претенции за върховенство . Дори,точно нея бих посочила,какво според мен трябва да е едно красиво момиче,като поведение,ако някой ме пита,докато се възмущавам на Николетоиподбните.
Тя и Ернестина Шинова са едни от малкото, да не кажа единствените хора,които влизайки във Вип Брадър износиха цялото си участие по такъв начин, че не само не се орезилиха, а и беше в техен плюс .

Красота ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И малко от личния й свят :
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Зад кадър :
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 168
  • Вестерос
Спечели ли  последно?

Като гледах беше 2 на 1 за Надал.

# 169
  • София-в сърцата на моите деца
Загуби Sad

# 170
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубава е Никол Станкулова, но умна ... определението има стойност и нека не я снижаваме, ползвайки го неуместно.

# 171
  • Пловдив
Не гледам Биг брадър, но четох доста отрицателни отзиви за Ернестина след участието ѝ.

# 172
Не знам дали са пускани (извинявам се, ако са):

Megan Fox и третият им син Journey River на около два месеца (много сладко бебенце)
Скрит текст:

Много сладък и Bodhi
Скрит текст:

Megan през годините
Скрит текст:

# 173
  • Rock & Roll feeling ...
Хубава е Никол Станкулова, но умна ... определението има стойност и нека не я снижаваме, ползвайки го неуместно.
Определението също така има и диапазон. За мен трябва доза разум,да говориш,държиш и ситуираш по начинът, по който тя го е направила.

Джо, случайно попаднах на това ,поздрав.

# 174
Винаги ми е правил впечатление Григор, че устните му са много влажни, с балсам, намазани с глос...
Как го постига тоя ефект?

# 175
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Определението също така има и диапазон. За мен трябва доза разум,да говориш,държиш и ситуираш по начинът, по който тя го е направила.
Съгласна съм, но само донякъде. Това, че имаш доза задръжки и инстинкт кога да не се излагаш, съвсем не означава, че си умен, иначе умни трябваше да са повечето хора. А всички знаем, че това съвсем не е вярно.

п.п. мерси за поздрава, обичам, когато Джо пее Heart Eyes

# 176
Джо добре го е обяснила.  Peace
Мога да допълня, че нег*зенето и непъченето на силикон, не те прави автоматично интелигентна, както и обратното не те прави задължително тъп.
Харесвам Никол, много е красива. И толкова.
Леко ме издразни, когато в ББ обясняваше, че не си е пипала устните, но айде, не е болка за умиране...  Wink Simple Smile

# 177
  • До морето
Николл нали я дъвкахме преди 1-2 теми. Хубава жена е, но е доста далече от умна!

Ернестина пък как се изложи в Брадъра просто не е истина  Laughing Добре поне, че парици заработи, иначе голям резил беше!

# 178
  • До сърцето...
Браво на Владимир Илиев и Краси Анев. Двама български биатлониста на почетната стълбичка - просто страхотно  Peace

# 179
На Никол майка и ми е супер противна. Амбициозна, нахална и все бута дъщеричката, която е много красива и никак умна.

Общи условия

Активация на акаунт