Звездни компромати- 312 част

• 120 640
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Всъщност какво се случва с дъщерята на И.Радева?
Зуека не се ли жени за първи път?
Май за втори. Първата му жена е Румяна Узунова.
Как Румяна Узунова? Нина коя поред жена му е(без значение вдигали ли са сватба)?
Втора.

# 226
Като заговорихте за булки,Лора Виденлиева се е омъжила тук в СФ за български художник,заедно били от миналата есен.200 гости имало , обичайните Валя на Орлин Горанов жената,Тончо Токмакчиев,синът на Лора ,жена му и бебето им,Катето Евро

# 227
  • София
Като заговорихте за булки,Лора Виденлиева се е омъжила тук в СФ за български художник,заедно били от миналата есен.200 гости имало , обичайните Валя на Орлин Горанов жената,Тончо Токмакчиев,синът на Лора ,жена му и бебето им,Катето Евро

Току-що го видях и аз. Тук има снимки от събитието днес.

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6023101

# 228
  • Бургас
Снимките на Крисия ме втрещиха, особено тази с ноктите. Такова нежно и сладко детенце беше, а като гледам като нищо ще я превърнат в следващата Гери Никол.

# 229
# 230
  • Rock & Roll feeling ...
Номиниран за Оскар, ирански режисьор не може да присъства на наградите,заради въведените от Тръмп правила за мигрантите.
Скрит текст:

Марк Зъкърбърг със статус по темата . Кръстен е на дядо си Марко,който е българин,но родината не е сред споменатите страни .
Скрит текст:

# 231
Номиниран за Оскар, ирански режисьор не може да присъства на наградите,заради въведените от Тръмп правила за мигрантите.
Какви правила, нещо съм изпуснала?  newsm78
Марк Зъкърбърг със статус по темата . Кръстен е на дядо си Марко,който е българин,но родината не е сред споменатите страни .
Дали пък не е македонец дядото?  Обикновено всичко гениално е тяхно "производство"...Laughing

# 232
 3-месечна забрана за влизане в САЩ на сирийци и граждани на още  … юлмански държави.
 /  Shocked не мога да разбера,защо заглавието на линка излиза с многоточие и изядена буква . Б@си. /

# 233

Това не е вярно. Единият му дядо се казва Джак, а другият Сидни.  От майчина страна има немски и австрийски корени, а от бащина немски и полски, както и самият той пише.  Mr. Green

little kitty, Тръмп подписа заповед, с която забранява хора от Иран, Ирак, Сирия, Судан, Либия, Йемен и Сомалия да влизат в страната през следващите 90 дни и спира програмата за приемане на бежанци за 120 дни.

# 234
Благодаря за инфото, някак ме подмина.  Peace
Обаче, Чолито, статията от novini е безумна...
"Google" призова 100 свои служители да се връщат по-бързо в Съединените щати" - е как пък не бяха 98 или 101...  Laughing
"Говорителката допълни, че няма информация за националността им, но потвърди, че са от страните, засегнати от указа." Ъ, ко казА, ко?!  newsm78 Stop

# 235
Починал британският актьор Джон Хърт
http://life.dir.bg/news.php?id=25135818&nt=5

# 236
# 237

Това не е вярно. Единият му дядо се казва Джак, а другият Сидни.  От майчина страна има немски и австрийски корени, а от бащина немски и полски, както и самият той пише.  Mr. Green

Сигурна ли си ? На много места съм чела,че има българска и еврейска жилка .
1  2

# 238
  • София
"С обявяването на "българските корени" на Зукърбърг американското посолство стана поредната жертва на обикалящата от доста време "новина", че създателят на Фейсбук е наш човек.
Марк Зукърбърг никога не е казвал, че е с български корени, но въпреки това фалшивата новина за това стигна и до македонските медии като Плус Инфо и Локално.МК."

Това е от втория линк, който си дала.

# 239
  • Пловдив
Втория линк е за опровергаване на това.

Oceans ме е изпреварила.

Общи условия

Активация на акаунт