Добре дошли, НОЕМВРИЙКИ 2017!

• 48 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
djil_13@abv.bg Dilyana Stoilov,(Djil) може ли да се присъединя към групата  във фейсбук ?

# 166
Здравейте, аз съм мамче от ноември-24 2014 Simple Smile ,скоро чакам да Не ми дойде този месец 19-20.03  Simple Smile имам сиптоми като напрегнати и болезнени гърди,често уриниране и придърпания ниско долу.. Така беше и при първата ми бременност ,но ще почакам и ще видим Simple Smile броя дните до евентуално закъснение  Praynig
Пожелавам ви лека бременност и здрави бебчета на финал  Praynig Hug

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 21:37 от Вивии

# 167
Здравейте и от мен  Wink
Майка съм 3 годишна хубавица (юли 2013) и по всичко личи, че ще повторя. Последен цикъл 13.02.17, закъснение 5 дена, два положителни теста. Не бързам с ходенето на лекар, вероятно ще го посетя следващата седмица. Желая на всички ви лека бременност и здрави бебчета Peace

Има ли някоя мама с кръвна група 0- като мен?

# 168
  • София
Здравейте момичета! аз снощи направих тест...и е положителен....показах го само на мъжа ми...2 бременност, последен цикъл 15.02....което значи 4 г..с и термин 21.11... По- късно днес ще звъня на гинеколожката ми да ми запише час...Имам дъщеря на 5 и тази бременност е чакана няколко месеца..Да си призная много съм уплашена...просто съм си паника..Имам спонтанен преди дъщеря ми, а с нея много проблемна психически бременност до последно..както и секцио по спешност.....та яко се шашнах сега ..Но се надявам всичко да е ок! Пожелавам и на Вас лека и безпроблемна бременност!

# 169
Всички,които ми бяха писали вече имат покана за фейсбук групата. Извинявам се за закъснението, но бях болна и нямах физическа възможност. На всички новодошли - честито! Ако искате да ви добавя и вас ми пишете ЛС, с имейл, имена, с които сте регистрирани във фб.

# 170
Здравейте, и аз се присъединявам към бебетата на ноември 2017 Simple Smile имам вече син на 9 месеца, така че ще са с малка разлика живот и здраве.
Засега термина ми е на 2.11.,последен цикъл 26.01., вчера чухме и сърчицето  и с таткото сме много щастливи. Надявам се и тази бременност да е безпроблемнна и лека. Засега не сме казали на никой, мисля да изчакаме още малко.
ПОжелавам на всички бъдещи мамчета леко бременеене и едни прекрасни бебчета Heart Eyes

# 171
farewell, пишеш, че си била болна. Аз вече една седмица се влача с болки в гърлото, лека кашлица и хрема. Лекувам се с бабини рецепти, тъй като личният ми лекар провери в интернет какво може да ми изпише на този етап (потресена съм), а АГ-то каза, че отговаря само за бременността, за майката отговарял личният лекар.
Притеснявам се, а не искам да чета в интернет, да не се плаша. Нека мамите със втора бременност да споделят опит.

# 172
  • Карлово
С първата бременност АГ ми е препоръчвал за гърло Нео ангин.
Привет на всички нови момичета!

# 173
Аз също съм болна. Пия чай, ям мед, слагах лук в чорапите, масаж с ракия и хомеопатично Коризалия. Не съм на 100%,здрава, но определено има ефект 😊

# 174
Поздравления на новодошлите  Hug
А на мен не ми се е появявал кариес от години и сега-честито Grinning и то голям. Дано да може да се ходи на зъболекар, че след 9 месеца ще е слонски

# 175
SunSunrise аз ходя на зъболекар и лекувам сега зъби без проблем Simple Smile говорих с АГ и каза, чя нам проблем и упойка да ползвам, по страшно е да те боли зъб Simple Smile

# 176
Здравейте момичета​, как се развиват симптомите ви? От снощи при мен е постоянно гадене. Почувствах се добре в следобедните часове и излезнахме на разходка, но след 20мин отново ми стана лошо и се прибрахме. Силно се надявам да е от храна, която консумирахме снощи. Готвя редовно и много рядко си позволявам да си купя храна, но снощи нямаше нищо за хапване и си взехме пица от ресторант. Но силно се съмнявам да е от нея  Sad
Взех си Талцид, но подобрението е временно, хапвам сухар със сиренце и ми отминава за час.
Вие как се чувствате ?
Какво ползвате за справяне с гаденето ? 

# 177
  • Карлово
Може да се лекуват зъби и не отлагайте преглед. Дори имаме право на още един безплатен за година, заради бременността. Аз съм със здрави зъби (бяха здрави), след първата бременност и една година кърмене - никакви проблеми. Но след втората бременност - в устата ми настъпи погром. Сега съм готова за още по-критично положение, явно натрупването си казва думата.
При мен сега гадене още не се е появило (пу, да чукна някъде). Но и предните два пъти не е било от самото начало - 2-3 месец някъде и продължи около 3-4 седмици. Най-зле сутрин, вторият път ми ставаше лошо и вечер, и когато съм гладна. Общо взето поминава, като дъвчеш нещо, аз си взимах солети, да имам винаги под ръка.

# 178
Здравейте момичета,
Аз не повръщам, но от днес ми се гади от всички бабини илачи, които вземам за настинката. Прави ми впечатление, че леко ми се замаява главата при по-резки движения,чудя се дали е от настинката или е от бременността.
Бързо излекуване!

# 179

Кивито, познато ...

Общи условия

Активация на акаунт