Добре дошли, НОЕМВРИЙКИ 2017!

• 47 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте на всички! Simple Smile Аз ще съм на 10ти ноември, а вие? Simple Smile

# 676
Привет момичета,
В петък бях на лекар в 9 г.с. размерите на бебчето са 2.02см, бих се радвала да споделите и вашите размери за да настроя часовника.
На 20 вече ще ме запише на ЖК. Има ли бургазлийки, да обсъдим кого да посетим за ФМ, че нямам никаква представа.

# 677
Привет момичета,
В петък бях на лекар в 9 г.с. размерите на бебчето са 2.02см, бих се радвала да споделите и вашите размери за да настроя часовника.
На 20 вече ще ме запише на ЖК. Има ли бургазлийки, да обсъдим кого да посетим за ФМ, че нямам никаква представа.
Аз! И аз нямам никаква представа, а на ЖК съм чак на 08.05. Доколкото разбрах Калчева и Ризова правели, но не съм много сигурна.

# 678
Привет момичета,
Аз! И аз нямам никаква представа, а на ЖК съм чак на 08.05. Доколкото разбрах Калчева и Ризова правели, но не съм много сигурна.

pgeober, разбрах, че Троянчев от Пловдив правел ФМ в Бургас всяка събота и неделя, но мненията за него са доста противоречиви. Аз май ще се спра на Борис Стоилов в Девата. Теб кой лекар те следи?

# 679
Привет момичета,

pgeober, разбрах, че Троянчев от Пловдив правел ФМ в Бургас всяка събота и неделя, но мненията за него са доста противоречиви. Аз май ще се спра на Борис Стоилов в Девата. Теб кой лекар те следи?
Гамишев ме следи и се надявах като дойде време той да ме насочи при кой да я правя.
Ти при кой си?

# 680
Аз на мойте шефове мисля да кажа след 3тия месец, както си му е реда. В работата никой не ме подозира защото не ми е лошо и не повръщам (дано да ми се разминат тия неща), и роднините не ме подозират, но приятелитееее Grinning, все съм с кола и затова няма да пия, все съм на някое парти, но пия антибиотик и такива лъжички Wink

# 681
Аз бях решила да кажа в работата преди да изляза в отпуск края на април - тогава щях да съм
13+. Наложи се обаче днес да пусна бомбата, понеже шефовете ми излизат от утре в отпуск - сега съм според ултразвука 11+5, според моя календар 11+1. Колко точно време излизам в майчинство не съм казала сега, само имформацията, че съм бременна, а другото ще го уговаряме по-късно. Вчера информирахме родата.

# 682
Аз малко остана да пусна бомбата вчера без да искам с това повръщане...Но се разминаха нещата, ще гледам да задържа фронта поне до края на 3 медец, пък ако се наложи по-рано да е...Здраве да е.

# 683
Аз на шефката казах още във 2  месец, обстоятелствата го налагаха. Надявам се да го запази в тайна засега. Една от колежките с която съм най-близка също много бързо ме усети, тъй като спрях цигарите, а съм чувала, че ако те попитат дали си бременна не е хубаво да лъжеш. Нямах намерение да казвам и на приятелките си до 3 месец, но цигарките ме издават доста, затова доста ограничих социалните контакти

# 684
Момичета, забравила съм как беше при първата бременност.
Но от вчера много ме боли кръста, ниско долу, както преди да ми идва и усещам болка в яйчниците.
Пих нош па, но няма подобрение.
На някой случвало ли му се ?

# 685
И аз имах такива болки преди датата за МЦ и аз пих ношпа за сефте,но не ме отпусна, после след 1-2 дни от самосебеси мина. Нормално е Simple Smile

# 686
И аз имах такива болки преди датата за МЦ и аз пих ношпа за сефте,но не ме отпусна, после след 1-2 дни от самосебеси мина. Нормално е Simple Smile

Замислих се и аз дали не е памет за МЦ, но тя е около 28-мо число, тоест преди около две седмици и се панирах  Rolling Eyes

# 687
Момичета, здравейте, току-що се връщам от преглед, имаме си ембрионче на място и туптящо сърчице, беби се развива с няколко дни напред. Много ми олекна и преминаха повечето притеснения.
Относно болките, за които сте писали, аз също имах такива вчера и днес също, лекарката ми каза, че са съвсем нормални, яйчниците са ок и нямам повод за притеснения. Каза ми при нужда 3 х 2 но-шпа и почивка.

# 688
Алекс, честито ви сърчице  bouquet
 Болки и аз имам док каза , че са ок ...  newsm78
Ралито, в Щерев съм при Доц. Тимева . А ти?

# 689
Здравейте и от мен Simple Smile
Алекс-честито и от мен  bouquet
Дами, чета ви, но рядко имам възможност да пиша...
Ще се опитам да се включвам в темите, които обсъждате... Аз съм вече в 7г.с.+3 , в петък като бях на доктор и ми изчисли вероятен термин 25.11.  Simple Smile
Като разбрах че съм забременяла бях 65-66кг, сега вече съм 67-68кг.. Но се чувствам много подута... От няколко дни гаденето ми се усили-не съм повръщала, но на моменти съм на косъм  Cry и понеже работя в офис и през повечето време съм седнала-усещам понякога остра болка в кръста, но по-скоро все едно ме боли бъбрек..(макар никога да не ме е болял) някоя от вас има ли подобни оплаквания?
Относно това дали съм казала на работодателя-намекнах, но не съм потвърдила все още  Grinning общо взето на никой не съм споделила, но ще ми е трудно, понеже и аз спрях цигарите, а в оправданията май не ме бива  Embarassed а всъщност това за 3-те месеца да не се казва суеверие ли е или има някаква по-дълбока причина  Laughing
Ще се радвам да обменя инфо и с бъдещи мами от Варна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт