Великобритания - Тема 68 Зимно Пролетно Зелена

• 67 640
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
Не са само термини и много трябва да се внимава. Приятелят ми беше страшно обиден на сестра ми, защото го попитала "can I help you". За нея - буквално си го е попитала дали може да помогне с нещо. За него - го е изпратила на майната му. Аз умрях от смях.

# 556
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит празник момичета Simple Smile

Бела ще го попитам довечера и ще ти кажа Simple Smile

# 557
Честит празник момичета! Да сте здрави, усмихнати, обичани, устремени  bouquet
 Илейн  позволявам си да сложа линка, който предния пътбеше постнала за червата.
http://www.weschenfelder.co.uk/

# 558
Благодаря Лейдибърд  Hug тъкмо си мислех да го търся в старите постове Simple Smile

# 559
Не са само термини и много трябва да се внимава. Приятелят ми беше страшно обиден на сестра ми, защото го попитала "can I help you". За нея - буквално си го е попитала дали може да помогне с нещо. За него - го е изпратила на майната му. Аз умрях от смях.

Ужас! Аз все така питам.А как е правилното?

Честит празник, мили дами! bouquet

# 560
Do you need help? питам аз със добри намерения, пък...

# 561
  • UK
Do you need any help питам и аз, или How can I help в зависимост от ситуацията Simple Smile

# 562
  • York
Аз на работа питам: May I help you?  за заблудени погледи или просто като ме гледат настойчиво или How can I help you? ако нещо ме привикат.  Sunglasses

Между другото Честит 8-ми Март!  bouquet

# 563
  • До хладилника, който обичам
Застраховка и ние правихме на предишната къща, но сега наехме директно от собственика и той не искаше, каза че той е направил такава.

Ако сте наели необзаведено жилището, проверете дали застраховката на хазяина е за building или building and contents. Първото е задължен да има, особено ако жилището е с ипотека и застрахова самата сграда в случай на бедствие. Второто обхваща и съдържанието - мебели, лични вещи - в случай на бедствие или кражба. В последната къща под наем ни искаха наша застраховка за contents само.

Впрочем по повод дебатът за осигуровките, може да ви е полезно да знаете, че можете да платите НИН в рамките на някой си период назад за време, в което не сте работили и не сте плащали осигуровки.

Аз направих две NVQ2, докато се мотаех в началото у дома. Ами... не съм впечатлена. Вероятно ще има полза от горните степени, но 2 специално са общи приказки от обща култура, без значение областта за повечето "общи" области.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 12:57 от Бу

# 564
  • UK
Предполагам Бу зависи от специалността, аз имам страшно много за писане на теория и ровене из книгите, обвързана съм и с 15 часа седмично плейсмънт, писане на всякакви неща свързани с примери и обяснения от плейсмънта, посещения от колежа за наблюдения, на мен ми е честно казано трудно да смогвам с всичко предвид и платената работа и децата.

# 565
Ти учиш за teaching assistant, ако не греша, сигурно е различно.
И аз имах за писане асесмънти и примери от практика и прочее, но просто веднъж като му хванах ритъма на самото писане, като изключим, че отнемаше физическо време да се напише, не ме впечатли с нови знания.

# 566
Бу не искам да правя застраховка при положение, че те не изискват такава от наша страна - изришно ги попитах за това. Мебелите са изцяло наши, както и всички електроуреди без готварската печка.

В предходната къща това беше условие на агенцията и трябваше да направим определена застраховка, в определена агенция.

Дежи браво на теб за всичко  bouquet

# 567
Да, ако не ви я искат, няма защо да я правите, ако нямате нужда Peace

# 568
Впрочем по повод дебатът за осигуровките, може да ви е полезно да знаете, че можете да платите НИН в рамките на някой си период назад за време, в което не сте работили и не сте плащали осигуровки.

Да, до 6 години назад. Не сме го обсъждали сериозно, но все пак сме го мислили. Да видим как ще стартират излизането и ще го мислим повече.

# 569
  • След завоя в дясно
Честит празник Девойки!  bouquet
G&B- Георги Петров  се занимава с такива застраховки, ако искаш детайли мога да ти пусна номера на ЛС. Момчето е много разбрано, не ти натрапва нищо .. препоръчвам.
И аз се интересувам към коя застрахователна компания са ви здравните застраховки, има ли някой правил без да е през работодател?

Общи условия

Активация на акаунт