Великобритания - Тема 68 Зимно Пролетно Зелена

• 67 665
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Нашите не са през работодател - към AVIVA са

# 571
  • До хладилника, който обичам
Мисля си, че ни е време да направим застраховка живот. Чудя се дали да сключвам и за critical illness или няма нужда. Повече ме притеснява смърт по очевидни причини и искам оставащия от двама ни да бъде осигурен адекватно. Какво ви е мнението за застраховката за критична болест?

# 572
Бу - моето мнение е "за" - аз си имам моите си притеснения предвид моята възраст, а както и голямата разлика във възраста м/у родители-дете....

# 573
Аз на работа питам: May I help you?  за заблудени погледи или просто като ме гледат настойчиво или How can I help you? ако нещо ме привикат.  Sunglasses

Между другото Честит 8-ми Март!  bouquet

Като се замисля...точно тези изрази ползвам и аз в работата.Дано никой не се е убидил, ако нещо звучи нетипично грубо за тях.

# 574
  • UK
Бу, сигурно си права за nvq-то, все пак е най-ниската квалификация, нормално да е по-общо. За мен просто сферата е съвсем нова и всичко ми е непознато. Сега се ровя в националните законодателни актове и полисите на училището, буквално нищо не знам за техните закони тук, а health and safety бях чувала само като израз. Сега, ако happy bella е социален работник с години стаж, може би нейното level 2 ще е много под нивото и.

За застраховките живот, имаме някакви, плащаме най-ниски вноски, не са със спестяващ характер, има ги колкото да има нещо. Мен не ме е страх като че ли от болести, млади ли сме още не знам, не мисля за такива неща, страх ме е много от нелепи инциденти. 

# 575
  • Leeds, UK
Те, англичаните, едни ощипани госпожици. Все се обиждат от нещо...Не знам, момичета, може и да ви се стори грубо от моя страна, но така да ми е писнало от тяхната любезност. Не ме разбирайте погрешно, доволна съм от обществените им услуги,дума не може да става за сравнение с тези в БГ, но между хората и колегите е нещо страшно или поне при мен. То зависи и от конкретния човек, ама съм се нагледала на ситуации, пълни с любезност, а пък ти гледат да ти го нахакат 5 ката.

# 576
  • Leeds, UK
Dejie, на мен това ми е най-противното от всичките  Joy Health and Safety.

# 577
  • Манчестър
Те, англичаните, едни ощипани госпожици. Все се обиждат от нещо...Не знам, момичета, може и да ви се стори грубо от моя страна, но така да ми е писнало от тяхната любезност. Не ме разбирайте погрешно, доволна съм от обществените им услуги,дума не може да става за сравнение с тези в БГ, но между хората и колегите е нещо страшно или поне при мен. То зависи и от конкретния човек, ама съм се нагледала на ситуации, пълни с любезност, а пък ти гледат да ти го нахакат 5 ката.

Постоянно се сблъсквам с това, но отдавна съм оперирана от всякакви скрупули и съм много директна със всички......не им цепя басмата изобщо.

на МГМ приятеля е реагирал много първосигнално според мен...съвсем нормален въпрос....

# 578
На мен скоро ми се обадиха по тел да ме вербуват за застраховка живот. Сключва се обаче за определен период от време. Предложиха ми 20 години, ако стане нещо да са осигурени децата. После щели да са големи и нямало нужда.. Малко грубо ми се стори.

# 579
  • UK
Честит празник Девойки!  bouquet
G&B- Георги Петров  се занимава с такива застраховки, ако искаш детайли мога да ти пусна номера на ЛС. Момчето е много разбрано, не ти натрапва нищо .. препоръчвам.
И аз се интересувам към коя застрахователна компания са ви здравните застраховки, има ли някой правил без да е през работодател?

Може ли да помоля и за мен координатите ? Благодаря  bouquet

# 580
  • Манчестър
само да уточня за доброволното плащане на НИН. Има условия при които може и не може.
Целта е да да покрият gaps в working history за да се признае годината за квалифицираща за basic state pension.

# 581
  • UK

Постоянно се сблъсквам с това, но отдавна съм оперирана от всякакви скрупули и съм много директна със всички......не им цепя басмата изобщо.

на МГМ приятеля е реагирал много първосигнално според мен...съвсем нормален въпрос....
Знам, ама той си е такъв. Обаче това си е техния език и имат право да си реагират както си искат, според мен. Ако те всички използват даден израз по определен начин, който не е буквалния, е редно и ние да го използваме така. Така си мисля Simple Smile

# 582
Ave, ако си подавал за child benefit, но си избрал да не получаваш, как се приема?

МГМ, само в твоя полза е да го научиш (ако ще е Той), че макар и с не толкова деликатни обноски, не сме ужасни грубияни българите.

# 583
  • След завоя в дясно
Ladybird_-ползвали ли сте я досега? Доволни ли сте?
kokona20-ще ти го пратя на ЛС

# 584
  • На село (близо до Лондон)
Мисля си, че ни е време да направим застраховка живот. Чудя се дали да сключвам и за critical illness или няма нужда. Повече ме притеснява смърт по очевидни причини и искам оставащия от двама ни да бъде осигурен адекватно. Какво ви е мнението за застраховката за критична болест?

Бу, имам и застраховка живот, а и също за critical illness. Незнаеш къде, какво, всичко се случва. Още отпреди 12г имам.

Общи условия

Активация на акаунт