Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 201
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Сиска каза, че я няма тези дни Simple Smile
Аз си устисках безядния ден. Дано цифрите са благосклонни утре хаха Simple Smile

# 346
Здравейте, пореден фал старт, последните дни пак му изпуснах края. Днес отново стартирах опитите Sad
Георгиева, страхотен резултат, браво за волята!
Аз от едно 8 години все съм си над нормата. Била съм и повече от сега и то с още 10-15 отгоре на сегашното ми тегло, което хич и не искам да споделям..но пак съм си много и имам нужда поне от 15 да сваля. Не си слагам крайна дата..За сега се боря с началните Simple Smile
Днес плодове за закуска (гледам винаги това да закусвам), салата и пиле;ко месо на сач със зеленчуци на обяд и сега ще вечерям салата и някакъв протеин (не съм решила).
Пожелайте ми успех в новия ми опт, наистина килата тежат и ми писна да се търкалям.

# 347
Аз мисля да си направя една средиземноморска седмица, че нещо зациклих, а рибоците много ми помагат.

# 348
nikitto, извинявам се за закъснелия отговор, но едва сега имам възможност да пиша  Hug Предния път ги свалих с много либерално ВМ-НВХ. Не съм засичала време, но бавно ги свалях може би година и половина, две.  На периоди бях, свалям, задържам, връщам малко, пак свалям и така бавно и славно. Връщането на кг-те също стана бавно, въпреки че на моменти доста прекалявах с храната, предимно със сладкото. Като казвам прекалявам, наистина е така. Например след вечеря 100-200грама, а и повече се е случвало шоколад или шоколадови бонбони, или бисквити разни, но поне кутия и така. Даже доста бавно ги върнах при моите възможности за прекаляване. Като съм на вълна да прекалявам със сладкото, то трябва да бъде отровно сладко, плод не ми върши работа. Но то това си ми е проблем и затова и не мога да сваля и задържа трайно добри кг. Върнах ги може би пак за година и половина някъде. Но ще продължавам да опитвам.
Сега не се чувствам още стабилна за сваляне на кг. Опитвам се да се храня по подобен начин на предния път, но по обективни и необективни причини, не ми се получава подобно хранене. Сега ми е по-зле храненето, но имам малко намаление. По-нататък ще видим какво ще стане. Постоянството е много важно, а на мен все ми се иска нещо да променям. Стреса ми идва в повече и си реагирам по моя неправилен начин с желание за кофти храна.

Umma, би ли дала примерни хранения за твоя варианта на Зоната. Мислила съм я и нея, но тези сметки и претегляния на храната ме отказват предварително. Ако не се лъжа твоя вариант беше, малко по-мазнинен и по-нисковъглехидратен от стандартната Зона. Звучи ми много примамливо  Simple Smile

Георгиева, поздравления за страхотния успех  bouquet Пожелавам ти да ги задържиш успешно още дълги години  Hug

elia, добре дошла и успех! Постоянство и непрекъснато поддържане на мотивацията ни трябва на нас  Simple Smile

Хайде, всички да се стягат и от утре в редиците  Heart Eyes
И защо си криете кг-те, ми мои са си и не ми е било лесно да ги натрупам  Joy ще си ги споделям, пък да но си заминат  Simple Smile

Събота 92,2кг, неделя 91,8кг. Средно 92кг, следователно свалени за седмицата 1,1кг.

# 349
  • тук и там
Зетче,това за сладкото все едно аз съм го писала.То за това и моите килограми вървят нагоре.Прекалявам и аз,и като гледам и количествата които си описала са същите.Днес ми е втори ден без нищо сладко..Броя дните вече  като наркоманите,но то моето на такова прилича наистина-точно на наркомания. EmbarassedХормоните и те имат ключова роля при мен.15  дни-до овулация  съм добре-спазвам режим,не задържам много вода,мога без сладко..или поне без много сладко.. Mr. GreenИ после 15 дни не мога да се спра да ям..За сладкото вече споменах.. EmbarassedСега поне съм във "добрият" период..
Добре дошли на новите момичета в темата!Георгиева,браво на теб-това са страшно много килограми и си е истинско постижение!

# 350
Вчера провал, днес провал-положението е зле при мен.Оплаках се. Embarassed
Ааа къде е Сиска? Тя нали пише рано рано сутрин  newsm78
Преди няколко дни Сиска писа, че тази седмица ще се включи чак през уикенда  Peace

# 351
Благодаря ви момичета за топлото посрещане bouquet

Георгиева, според мен кардиото ти е много. Аз бих заменила 2 от тях със силови тренировки - 4-6 повторения с голяма тежест, почти на границата на възможностите ти. Например 3 серии клекове по 4-6 повторения, аз например клякам с около 45-50кг (давам го ориентировъчно, в смисъл, че не клякам с 1-килограмови гирички в ръка). Резултатите откъм горене на мазнини и оформяне на тялото са повече от впечатляващи. Не се притеснявай, че ще натрупаш мускул, не е толкова лесно Simple Smile

Марена, и аз си мислех да понамаля кардиото и да вкара малко силови упражнения, притеснението ми е обаче не че ще стана много мускулеста, а това, че тялото ми е свикнало да гори пет пъти в седмицата средно по 340 калории според кростренажора и като намаля кардиото не знам няма ли да се върна кило  - две назад  newsm78 Но определено ще пробвам с натоварващи упражнения  Peace
Също така исках да ви попитам за мнение относно тази стевия. Колежка ми я подари, но се чудя дали изобщо да замествам захарта в кафето с нея или по - добре по една лъжичка равна да слагам  Thinking

# 352
  • тук и там
Стевията е добре като заместител на захарта,не знам обаче дали ще ти хареса на вкус Peace.Аз например ,така и не можах да свикна със вкусът и.Пия кафето със подсладител-но от вредните,не със стевия.Няма калории,но аз пък се чудя дали да не се върна към захарта-само за кафето сутрин,предвид това,че подсладителя има вероятност да е по-вреден и от нея. newsm78

# 353
Кайсия,с мед не ти ли харесва?

# 354
  • София
Всичко ок днес,2 домашни бисквити с ов.ядки и фурми за закуска,обяд ориз с праз малко,вечеря табуле 150 гр.зеленчуково шишче и за капак ме подмамиха 2 от сутрешните бисквити.Ориза винаги ме кара да ям и да съм гладна след него.
Марена би ли споделила за тренировките ти?Събирам инфо за силови и кардио
Стевията я слагам понякога когато ми се яде много сладко.

# 355
  • тук и там
sun sea,не-не ми харесва.И едно агаве се размята във къщи,но и със него не ми харесва.За приготвяне на сладки примерно е добре,но съчетано със кафе-не е по вкусът ми.
Менюто ми за днес беше
закуска-кафе
обяд-свинска пържола със зеленчуци
вечеря-кефир 0,500мл,50 гр бадеми,1 ябълка
вчера-пак същото,но без бадемите
Можеше да мина и без бадемите,обаче имах сурови,като голяма част от тях се бяха случили горчиви като опитах,и за това реших да ги изпека-та "опитването" стана хапване.
Смених тактиката тези дни-минах на леки вечери,да видим ...

# 356
Благодаря ви, пробвах я стевията в кафето и не усетих да променя вкуса му, но наистина е доста сладка! По едно хапченце слагам, но като цяло я избягвам, тъй като не е много натурална точно показана от мен. Мисля че пишеше, че съдържа аспартам, но изхвърлих опакавката  newsm78 Медът като заместител на сладкото го изключвам напълно, тъй като имам някаква непоносимост към него откакто отслабнах и ми докарва адски болки в стомаха дори от  половин чаена лъжичка Confused А, обожавах кашкавал с мед Heart Eyes Утре за закуска съм на ябълка, портокал и редовното мляко с кафе, към 250 мл  Heart Eyes За обяд пилешки дробчета с гарнитура от варено постно кисело зеле, а за вечеря още не съм измислила, но винаги вечерята ми е в 17 и 30 или 17 и 45 макс, забелязала съм, че когато вечерям рано има доста по - голям ефект за бутчетата ми, кито са ми болната теа  Laughing

# 357
z.2012, мерси за споделеното. И аз имам същия проблем с борене на стреса и умората, тъпчейки най-големите боклуци, аз също редовно изяждам такива количества шоколад вечер. Аз съм повече кила, то съм и висока де..
Казват, че навиците се формират за 20 дена, да приемем, че днес вечерях правилно, остава само още 19 дена да не се олея  Mr. Green ooooh!

# 358
  • тук и там
Live to Lift имат ново предизвикателство"яж шоколад и отслабвай"..Идеята е да ядеш по половин шоколад на ден,но през останалото време да си спазваш режима.В момента е даже на промоцена та му се чудя..  Mr. Green

# 359
  • На топло
Всичко което съдържа аспартам е много вредно!
Предпочитам полвин лъжичка захар ( кафява) ако не мога без. Никой не е напълнял от една лъжичка.
Мед - обожавам  Heart Eyes , но го избягвам, защото се увличам в чая.
Черен шоколад само 70-80%, след няколко парчета ми минава желанието за сладко, горчив е.
Всеки друг - млечен, бял....много трудно мога да се спра на 2 парченца  Rolling Eyes затова избягвам да купувам и без това месец декември е нещо ужасно с тези шоколадови бонбони.
Мерси за Сиска, изтървала съм тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт