Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 186
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Ники, и аз мисля, че храната ти не е много. Наистина зависи от порциите, но си е чудесна  Simple Smile Хайде, утре те чакаме с отчет за ден 3-ти!

Моето меню днес
Скрит текст:
З- 2 варени яйца, 65гр Бри, половин краставица
О- 3 варени яйца, 65гр Бри, половин краставица; кисело мляко 4%
+ 2 кафета с прясно мляко до обяд
В- салата зелении, чери домати, зехтин, лим сок; тези дни варихме свинска глава- малко месо от главата, малко от бузите и език с маслини и едам, затоплени на микровълновата; кремче от заквасена сметана 20% и 2 блокчета шоколад 70% какао + още 2 блокчета

# 391
Georgiewa88, аз се улавям, че когато реша да се ограничавам от към сладко, което ми е и голямата слабост, започвам все да търся и да гледам някакви рецепти за завъртяни сладкиши, пък около мен се започват едни поводи, или някой сготвил или купил, абе ужас...Хем се самосаботирам, хем и околните хаха
зетче, мерси, че ме надъхваш  Hug
Момичета, кога ядете най-много? В смисъл на закуска, на обяд или на вечеря?

# 392
Записвам се при Вас , дано като Ви чета да стана по изпълнителна.
След спиране на цигари и втора бременност имах да свалям 14 кила , свалих 5 за два месеца остават ми още 9
При първата бременност бързо влязох във форма , но сега е много трудно и бавно.

# 393
  • София
ДВ,ще ви чета изпуснала съм.
Да се похваля с икейски кутийки за храна всичко е подредено за утре,З-овесени ядки с канела и стафиди.О салата чери домати б.спанак и дом.свинска шунка.
Вечер ям най много.
Прегрешение от преди час 2 реда линд с лешник.Ще купувам черен ш.утре

# 394
Здравейте момичета,не закусвам,първото ми
ядене е към 13-14 часа,ама от там като се започне
едно плюскане-хаха, Shockedта до към полунощ...
И най-големия ми провал е с хляба,не мога да
огранича до една филийка и това е,но не се отказвам
 Heart EyesИ си броя калориите,около1.200,с повече не се
получава ThinkingЛека вечер на всички и дано успеем
 bouquet bouquet bouquet

# 395
  • София
И аз не закусвам, днес хапвах яйца, а утре съм на варени картофи - 5 за деня трябва да са.  Жалко, че не може пюре, може да пробвам постно пюре, ама едва ли ще ми хареса.

Продължавам с моното, има добри минуси засега, да видим как ще ги задържа накрая свалените килограми.

# 396
  • На топло
На обед гледам да ям най-много, а вечерята да ми е по-лека.
Но не бих казала, че винаги ми се получава. Хич не ми се получава  Crazy
Особено ако някой ме ядоса се мятам на нещо сладко и много калорично....

# 397
  • София
А какво ви е мнението за протеиновите барчета тип fit spo, дали наистина са по-добър вариант от шоколада примерно? Не питам за всекидневна употреба.

# 398
  • тук и там
Добро утро и от мен!Аз продължавам по план.Основното ми хранене вече е на обяд.Вечерях кефир,ябълка и бадеми.Снощи хапнах  0,50 гр бадеми пак,а  те са доста калорични...Не знам дали ще съм на минус със калориите и едва ли отслабвам,но целта за сега е да огранича сладкото до минимум.Отчитам 3 дни без сладко-никакви шоколади,бонбони ,бисквити и вафли,ВХ-те са ми само от зеленчуците на обяд и по две ябълки на ден(едната веднага след тренировка)!Вчера сложих само една лъжичка захар в кафето,днес пак се върнах към подсладителя-ако не друго,поне калории няма.
Успешен ден!

# 399
  • София
ДУ,Кайсия не се ли чувстваш по добре без въгл. сутрин?
Като гледам няма да мога да изпълня предизвикателството за 8 март -2 кг.Зор голям ще е,най ме бърка вечерята,тъпча се направо.Довечера ще е риба само.

# 400
Днес е десети ден на самоналожените ограничения- без сладко, тестено и газирано. По- сериозни прегрешения в неделя.
Голям зор е с ограничаването на хляба и сладкото- спомням си, че преди, като си наложех подобен "режим", сънувах, че ям хляб... Crazy До тук устисках и на сладкото- включително и на домашно приготвените от мен сладкиши.  Crazy Единствената захар е в кафето сутрин, но нея и не възнамерявам да я махам. Прекаленият светец и Богу не е драг, нали!  Blush
До тук има сантиметрови минуси- малко в бюста и по- видимо- в корема и предполагаемото място на талията. Поспихнах, един вид Mr. Green Знам, че е основно вода, но ме радва.  Продължавам! Успех на всички!

# 401
  • тук и там
Аз не намирам разлика,номерче.Малко по-гладна съм сутрин,но предполагам че е поради леката  вечеря.Пък и при мен е рано да се каже още,едва от три дни съм на този режим. Дано да успея да изкарам така поне две -три седмици,тогава ще мога и евентуално да дам оценка преди/след промените във начинът на хранене.(не съм сигурна,че разбрах правилно въпросът-но да си кажа все пак Mr. Green)

# 402
Добро утрооооо  Hug
Най-сетне светлина на кантара Simple Smile Знам си, че рибката действа безотказно!

Днес - закуска фреш от сбирщайн-плодово-зеленчуков Simple Smile Снощи набарах де що има по хладилника остатъци от плодове и зеленчуци, подходящи за сок и стана .... портокал, ябълка, диня, морков, червено цвекло и джинджифил... това в 6:30 / сега пия капучино.
Обяд: зелена салата с авокадо и варени яйца
Вечеря: Омлет с жълтици, сметана и сирена (имам 2 литра жълтъци течни да употребя и домочадието ще помага  Laughing)

Лъжички захар, както казах, зорлен не добавям на нищо. Предпочитам да ми мине за прегрешение някое парче шоколад евентуално.. (че това ми е и работата, тонове ми минават ежедневно, но съм свикнала и много много не им се увличам).
Хлябът също ми е зор само първите 2-3 дни и после край. Вече месец не съм близвала и е чудесно..

Днес ще правим дегустация на сладолед. Надявам се да си остана само с подготовката на събитието и да не участвам Simple Smile Simple Smile

# 403
Добро утро  bouquet На въпроса кога приемам най - голямо количество храна - на обяд и гледам вечерята да е по - лека и колкото се може по - рано  Simple Smile Все забравям да ви споделя, че сутрин, непосредствено преди ставане, пия по чаша от 350 мл топла вода с лимон. Не е особено приятно, но съм забелязала положителен ефект за отчистването от задържана вода  Laughing Закусих голяма ябълка и се ги подпивквам млякото  Laughing Мерих се със сантиметъра сутринта, че ми беше любопитно има ли движение. Талията си остава 65, но съм дръпнала от ханша сантим - вече е 94, но най - много се зарадвах, че имам промяна в прасците  Heart Eyes По принцип са ми дебелички и не намирам ботуши за тях, тъй като варираха 39 - 38 см, но сутринта ги проверих и са твърдо 36 вече! Има лъч надежда за по - елегантни ботушлета  Joy Joy Joy

# 404
  • някъде
 Здравейте, момичета Hug
Аз обикновено до обяд не ям, но привечер и най- вече след вечеря все съм гладна и все ми се оглеждам за нещо ooooh!
Бях свалива едни два килограма, но нещо май пак грамче по грамче започвам да ги връщам, не знам вече какво става....станала съм четвъртита, усещам буци като си пипна краката и дупето Tired, а уж намалих сладко и тестено до минимум.....нооооо факт е, че нямам никакво движение и пусто не мога да си надигна задника и да правя поне по 20-30мин упражнения ooooh!
Духи, не знам точно каква ти е работата, но ако се занимавате с качеството на продуктите, може да споделяш кои са "истинските"неща в магазина Blush

Общи условия

Активация на акаунт