Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 179
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Dundulina_9 дай моля тази рецепта за хлебчетата?
3 равни лъжици кисело мляко,3 равни лъжици овесени
трици,1бр яйце и щипка бакпулвер,бъркашо да стане на каша и в
микровелето в малко съдче,аз имам дуралексова купичка,за
7 минути

# 436
  • София
Благодаря още утре ще го направя.

# 437
  • тук и там
И аз благодаря!Гледам,че съм объркала никовете във предният пост,и съм се обърнала не към когото трябва.Извинявам се. Peace
Последно-на 900w ли да е микровълновата?Да не вземе да гръмне  и да трябва да чистя тесто една седмица от стените на печката.. Mr. Green

# 438
Duhu-puhi,на килограми го докарваме ,ама ако бях и на твоята височина щях да съм още по-доволна.Аз съм по-ниска.
Дези,и аз бих искала да те помоля за рецепта за бързото хлебче от овесени ядки.Благодаря предварително! bouquet
По темата за закуската-и аз съм забелязала,че закуся ли-цял ден след това съм гладна.Чета,че уж било най-важното хранене,обаче при мен така се получава.
Аз закусвам де-ако тренирам,често пия сутрин притеин със прясно мляко.Не закусвам в нетренировъчни дни.
Днес се обзаведох със фитнес топка и една подувка,обаче не можах да намеря протеините(може и да бяха свършили).Нямаха нужните ми килограми и от подувките,взех една доста лека за мен,но все ще я ползвам за някое упражнение.Сега трябва да си намеря упражнения за тази топка,че иначе не знам какво ще я правя-само тя липсваше в къщи...Обядвахме в един гръцки ресторант,така че днес не съм съвсем стриктна-но гледах да не ям Вх поне,но така или иначе - порциите бяха огромни. Пих обаче и  чаша вино.Довечера -един кефир по план. Да видим ще мога ли да изкарам само на него..
Георгиева,да ти е честита!Хубава и женствена рокля.По структура си приличаме,и моята фигура   е  приблизително такава-но аз  имам по-широк ханш, брич  и ръцете ми са по пълнички.Това в случай че на снимката си ти ,че не си уточнила  пък аз коментирам.. Mr. Green

Благодар ти, да аз съм  Simple Smile Да си кажа, че вечерях пак кюфтенце с кисели краставички, плочка сирене и парче кашкавал, а за десерт 1/3 кофичка кисело мляко и ябълка. Движението днес е 55 мин на кростренажора, според който съм изгорила 350 калории и изминала 23 км, като последното не ми се вижда много реално  Thinking

# 439
Хлебчето на най-силното на микровълновата!
Като го извадя е топличко като питка и нищо не се
замърсява!Около стотина грама е!

# 440
някой беше попитал дали за първи път съм на
диета,но нещо не мога да цитирам,компа ми се прецаква
май ShockedЗа първи път в живота си съм на диета,но вече
продължи няколко месеца,щото съм несериозна,разбира се
 ooooh!Обаче откакто открих броенето на калории,всичко
ми се изясни,остава само да не ме напусне волята!

# 441
  • София
Предполагам че и във форма за мъфини ще стане?Не съм по правенето на сладкиши,като по млада стигах до тестото,изяждах го сурово...ако и това правя ще съм 200кг

# 442
Денят мина в ядене на супи - 2 патешки и 2 зеленчукови ,преди малка хапнах и 2 мандаринки Simple Smile
За утре планирам варени яйца и сирене ,от супичката и ще правя сухарчета ,та малко и от тях .  Simple Smile
Претеглих се пледи малко 65 кг съм точно ,но с толкова течности би трябвало да изхварля доста до утре.
пп кога се теглите ? newsm78

# 443
  • София
Аз се меря по няколко пъти на ден, най-малко кг съм към 2:30, обикновено след това ми е първото ядене за деня.

# 444
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Duhu-puhi,на килограми го докарваме ,ама ако бях и на твоята височина щях да съм още по-доволна.Аз съм по-ниска.
Дези,и аз бих искала да те помоля за рецепта за бързото хлебче от овесени ядки.Благодаря предварително! bouquet
По темата за закуската-и аз съм забелязала,че закуся ли-цял ден след това съм гладна.Чета,че уж било най-важното хранене,обаче при мен така се получава.
Аз закусвам де-ако тренирам,често пия сутрин притеин със прясно мляко.Не закусвам в нетренировъчни дни.
Днес се обзаведох със фитнес топка и една подувка,обаче не можах да намеря протеините(може и да бяха свършили).Нямаха нужните ми килограми и от подувките,взех една доста лека за мен,но все ще я ползвам за някое упражнение.Сега трябва да си намеря упражнения за тази топка,че иначе не знам какво ще я правя-само тя липсваше в къщи...Обядвахме в един гръцки ресторант,така че днес не съм съвсем стриктна-но гледах да не ям Вх поне,но така или иначе - порциите бяха огромни. Пих обаче и  чаша вино.Довечера -един кефир по план. Да видим ще мога ли да изкарам само на него..
Георгиева,да ти е честита!Хубава и женствена рокля.По структура си приличаме,и моята фигура   е  приблизително такава-но аз  имам по-широк ханш, брич  и ръцете ми са по пълнички.Това в случай че на снимката си ти ,че не си уточнила  пък аз коментирам.. Mr. Green

Благодар ти, да аз съм  Simple Smile Да си кажа, че вечерях пак кюфтенце с кисели краставички, плочка сирене и парче кашкавал, а за десерт 1/3 кофичка кисело мляко и ябълка. Движението днес е 55 мин на кростренажора, според който съм изгорила 350 калории и изминала 23 км, като последното не ми се вижда много реално  Thinking
Последно аз,като карах на открито колело за 12 мин. минавах около 4км.,твоите км. ми се струват малко нереалистични,то и ти си се усъмнила даже. Simple Smile

# 445
Отказвам се ... Хич няма да опитвам да спазвам хранителен режим докато не мине другата седмица!
Не мога просто! Ужасни дати ми се събират, в комбинация с вече 10 дни ПМС ...
(В скрития текст ще се оплаквам с нещо сравнително тежко, та ако не искате да ви разваля настроението - не четете Peace)
Скрит текст:
Отново започнаха кошмарите ... Вече над седмица, но този път не сънувам мама, а предишният ми приятел, когото загубих 4 месеца след като загубих майка си. За толкова месеци го бях сънувала веднъж и то жив, щастлив, а сега сънувам кошмари ...
В неделя имам рожден ден, а в понеделник става година от смъртта на мама. Няма да празнувам. 14-ти също няма да празнувам - нито Трифон, нито Валентин, а исках ... На 16-ти си раздавам за здраве, защото в ученическите години се разминах на косъм от това да ме блъсне кола пред училището ми. За съжаление друг човек нямаше моя късмет и видях всичко. От друга страна преди няколко месеца на 18-ти преоткрих любовта и повярвах, че въпреки двете загуби все пак бих могла да съм щастлива. Та в събота ще има хапване и пийване - за мое здраве, за загубите, за новото начало ...
От седмица през деня се справям повече от отлично и с храната, и с движението, но вечер ме хваща депресията и всичко отива по дяволите  Tired
Хубавото е, че сутрин все пак ми е леко, но определено съм сигурна, че няма да видя -3кг. на 14-ти.
Не ми пука де ... Имам право да "избухна". Като мине периода се стягам и ще гледам да наваксам за да се впиша като "успяла" за 8-ми Март Peace

# 446
Зизу, голямо гуш от мен! Hug Почини си, не се напрягай!
Georgieva88, страхотна роля, а ти изглеждаш великолепно в нея!

# 447
  • тук и там
Зизу,според мен решението ти е правилно.Остави диетите за после-когато мине този период,който е свързан със загуби. Hug

При мен-.ден 4-ти без сладко.  Вх-от зеленчуци и плодове бяха вчера.На обяд обаче зеленчуците бяха със някакъв  дресинг,и хапването беше повечко-но режимно.Вечеря- един кефир,но яко хапвам и ядки,които са доста калорични- те ме засищат.Иначе ми е леко на стомаха,но може би трябва да помисля за друга вечеря,че  от тези бадеми всяка вечер може даже да започна да качвам.

# 448
Зизу, както и да си го решила, горе главата. В живота се редуват - добро и зло, усмивки и сълзи, да, клише е, но такъв е животът. Дано има вече повече възходи и повече поводи за усмивка, а миналото си е минало и винаги ще ти напомня за себе си.

# 449
Мрън, забравих си сокчето таз сутрин  Crossing Arms На плота вкъщи... ама се сетих чак на улицата като тръгнахме с дребното за градина  Crazy Та ще си карам на чайчета с капучино малко по-късно..
Обаче кантарчето е супер добронамерено и вече остава тамън 1 кг да закръгля десятката .. Да видим до 14ти дали ще се преборя.... или ПМСто ще ме саботира мощно  Outta Joint

Дано се постопи още малко гадния сняг, че едвам се ходи по тротоарите... а вече от началото на седмицата открих пешеходния сезон и не ми се иска пак с колата да се влача.

Зизу  Hug Наистина не е режимно времето за теб, но не се поддавай на емоционален глад. На мен това ми е най-големия проблем - да контролирам емоциите и стреса с храна  Tired И става един омагьосан кръг...

Идва пролетта - време е за ново начало, момичета  Hug Hug Hug

Георгиева  Crazy 65 см талия хохо Simple Smile
Таз сутрин се замерих да видя какво се случва... - бедро 61 см, ханш 104, талия 82, бюст 92 мръф  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт