Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 173
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
duhi_puhi не разбирам какво става? Rolling Eyes Embarassed

Драми всякакви..
1во ММ сутринта ми звъни на пожар, задавил се в офиса с чай, припаднал, ударил си главата, свестявали го.. вдигнал кръвно.. Сега е нас спи.. аз не мога да изляза от офиса даже до 00 да ида, че съм сама съвсем, 2 колежки ги няма, а точно днеска международно и национално всички се зачекнаха кой от кой с по-малоумна спешност... Направоооооо полудявам  ooooh!

Сърцето ми с разлупка по едно време, излязох за 10 мин буквално на въздух, щях да припадна и аз.. Егати нервите и чудото не ми е било така не знам от кога Sad

Сори, че ви занимавам със себе си  Hug Ще оцелея...

# 466
  • София
Диди, месото в Кауфланд е минало покрай такова или е на дооста години. Имам познат, който работи на щанда с месо и ми каза нищо да не купувам. Доколкото съм запозната, само в Лидъл става това, което е сертифицираното, иначе най-добре от месарница. Ние купуваме от малка месарница и сме много доволни.

Днес съм на месо от въпросната месарница. Суджук и пържоли, много съм доволна, вкусно и засищащо. Дано и гърбът ми мине по-бързо.

# 467
  • София
Аз такива продукти не купувам.
Духи пийни един чай  Hug

# 468
Духи, дишай дълбоко! И това ще мине!  Peace

Похвалвам се с един ред- стават ми дънките, които носех през ноември, т.е. преди Голямото Рожденденско- Коледно-Новогодишно и Именоденско Освинване!  Hug През януари пробвах да ги нося, но направо не можех да ги закопчея Crazy
Вървя в правилната посока!  
Скрит текст:
Днес и записах и час за гинеколог, който отлагам от една камара време, за следващата  седмица имам и час за зъболекар- за себе си знам, че като започна да си обръщам внимание, е по всички фронтове- май се вземам в шепи  Mr. Green

# 469
Ели, аз също се каня да направя тези процедури.. и се надявам до края на месеца да успея и в двете направления!
Дънки имам едни за шаблон, като обуя тях ще е КУПООООООООООН Simple Smile Simple Smile

Заминавам си след малко, че яко се превъзбудих вече  Crazy

# 470
  • На топло
  Зузи - пожелавам ти този период да мине по-бързо и наистина не се стресирай с тези диети. Има време.
Яж каквото ти харесва, гледай приятни филмчета  Heart Eyes
Духи - всички имаме такива дни, дано мъжът ти да се чувства по-добре!
Таня - Аз не се тегля, нещо не ме влече кантара....може да се метна след месец  Crazy когато усетя, че почвам да влизам във форма.
Днес :
Закуска - филия с мед, киви.
Обяд - салата с авокадо, домати, сирене и 1 филия.
В - броколи с настърган кашкавал, салата.
Кефир, капучино.
За мен най-важното в един режим е постоянството. И да имаме търпение, дори резултатите да идват по-бавно.

# 471
Здравейте,
зизу, и според мен си го решила правилно, по-добре не мисли за диети и ограничения тая седмица, почини си.
духи_пухи, леле какви емоции си имала днес, ужас просто. Утре ще е по-добре, има и такива отвратителни дни..
Георгиева, много хубава рокля в тънка талия  bouquet
Аз си спазвам криво ляво режима, имах малко залитане, но не се отказвам..
Най-важно ми е на този 1ви етап да спра всякакво сладко освен плодове и мед по малко и това е. Хич не ми е лесно, тъй като явно съм пристрастена, а без едно мога, но с едно не. Само че често забравям този факт и решавам как ще си хапна само едно парче и айдеее лавина след това. Брррр  ooooh!
Хубава вечер на всички Simple Smile

# 472
Момичета страшни сте Hug
Снощи след като се оплаках спах спокойно за първи път от поне 10-тина вечери Peace Днес бодра като репичка в големия студ даже се поразходих малко, хихи!
Благодаря за подкрепата Hug

За щастие не качвам. За нещастие свалям с монотонните два-три дни и накрая като ме хванат "лудите" и си хапна нещо забранено от нерви и хоп на другия ден задържам вода Mr. Green Надявам се задържането да е и заради дългото ПМС този месец и след края на лошият период ей така и сладко да не ми се яде вече, и газирано да не ми се пие, и едно кило (поне) вода да падне ... ей така за стимул Mr. Green Мечтиии ...

Между другото от близо 3 месеца се каня да се наградя с нещо лятно за стимул, разбира се поне номер по-малко, хихи. Чакам да мине 19-ти и ще си изпълня заканата - дали ще е бански, дали ще е някоя лятна дрешка по тялото не знам, но определено ще се поръчва, че в момента всичко в гардероба ми става и това определено ми влияе зле в стил "Има още мегдан за разрастване" hahaha

# 473
Благодаря, момичета за комплиментите за роклята  bouquet Днес отчитам цял ден без шоколад, от което съм много доволна, че напоследък почнах да пощипвам всеки ден и почнах да се дразня. За обяд и вечеря хапнах по две три мръвки телешко, таратор и сирене и общо за деня три ябълки, чаша мляко с кафе и обикновено кафе. Доволна съм и мисля, че устискам ли и утре без шоколад, ще изкарам доста без него  Laughing

# 474
  • На топло
Georgieva - много хубаво ти седи роклята. Искаш да станеш по-слаба ли ? И така си добре   Simple Smile
Зизу - споделяй си, винаги има кой да те излуша.
Утре ще си отпусна душата с шопинг  Heart Eyes няма да ми е до ядене нито на сладко, нито на солено.

# 475
  • София
ДУ,снощи прекалих с протеините,то не беше домашна шунка,кашкавал омлет.......количество огромно,не съм се и качвала на кантара,обаче удържах без въглехидрат.Това пмс ще ме изяде от глад.
З-рикота 150гр със стафиди.
Днес ще ходя да подскачам че от 2 седмици не съм стъпвала.
Георгиева много ми хареса и роклята и как ти седи.

# 476
Добро утро, момичета  Heart Eyes Още веднъж благодаря за комплиментите. Иска ми си, ако е въжможно още малко в бедрата да намаля сантиметрите, но както ви е известно вече човек нигока не отслабва там където иска Crazy Ако зависеше от мен даже щях да поналея малко сланинка от талията на горе, ама...Основното обаче за сега е да не качвам, а да подържам тази форма и да укротявам ламята в мен, че порождение съм страшно лакома и ако почна да почъпквам от надебеляващи храни се уливам Joy За закуска вода с лимон, една ябълка и чаша мляко с кафеи захар, което ще пия следващите час два  Whistling. Нещо хич ме няма с водата и се опитвам да променя това, тъй като има дни и то не малко на брой, в които не ми се събира и чаша вода да пия  Embarassed Примъкнала съм си едно шише от литър и половина и дано поне половината да изпия днес Praynig

# 477
Привет  Hug
При мен екшъна продължава с пълна пара  Crazy Счетоводителката ни подала молба за напускане и си вдигнала чукалата ... ииииии сега и част от това правя временно, поне спешностите докато се разбере какво що - в момента замествам 3ма човека + моята работа Joy Joy Чудя се какво ли още може да ми се случи до края на деня  Mr. Green
Поне успявам да закуся в момента, че едвам се добрах до машината да си направя едно капучино  ooooh!
Обаче съм се запасила със салатка с авокадо и синьо сирене за обяд, та поне се НАДЯВАМ да успея до към 2 да я изконсумирам..

И е петък.. и всичко е спешно и за вчера...
Обаче съм още едно кило долу само от вчера хаха Simple Smile Кеф почти  Crazy Дано уикенда не се омажа с нещо.. ако не направо съм пушка за 14ти  Blush

# 478
Привет и от мен .
Георгиева , duhi_puhi браво страхотни резултати.
Аз понеже от месеци съм уж режимна , а все  в нарушение и свалям много малко .
Вчера се ядосах сама на себе си и съм железна , нищо не ме изкушава. Моя мъж тук само минава ми предлага шоколад и бонбони ама не не се подавам аз.
Сутринта си забърках и една отвара тип от казана на вещицата  Joy, дано има резултат.

# 479
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Привет момичета,аз подраних със обяда.За закуска хапнах киви,а за обед си направих пълнени гъбки с бекон и сирене.Станаха божественни,много съм доволна. Simple SmileЛек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт