Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 212
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Момичета, някоя правила ли е Вега тест? Има ли смисъл да се направи, че му се чудя от известно време...

# 316
Аз съм си правила, при медицинско лице. Уточнявам, че не съм го правила в козметичен салон. Много бях доволна, не ядях храните, които ми показа, че не мога да преработвам и отслабнах доста.

# 317
Моята цел е до 01.04 да сваля 10-12кг и да оформя тялото си. Нуждая се обаче от някакъв режим за отслабване или диета, която да спазвам. Моля Ви пишете ми.

# 318
  • София
Преди няколко месеца имаше обсъждане на ВЕГА тестовете в темата, но тези момичета влизат рядко сега, та ще ти преразкажа. Препоръчваха да се отиде на кръвен тест, който е доста по-скъп, според тях ВЕГА тестът не познавал особено. Някои бяха на кръвен и на ВЕГА и казаха, че имало голямо разминаване в полза на кръвния т.е. усещат, че храните от кървния наистина не им влияят толкова добре.

Аз не съм си правила никакъв тест и не съм и запозната с тях, само преразказвам.

Продължавам с моното, днес съм на зеленчуци, по режим трябва да са сурови, но както съм писала за любовта ми към суровите, съм си приготвила за печене - тиквички, патладжан и китайски микс. Надявам се да ми остане време и за една тренировка на Руми за цяло тяло.

# 319
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!

За кръвен няма да дам /а и ги нямам излишни/ толкова пари.
За другия си мисля при медицинско лице, естествено...

# 320
  • София
Вега не бих направила,кръвните ги гледах лятото за общите групи около 120лв.

# 321
Добре дошли на новите Hug

Цвети, внимавай с лечебният глад, защото после е много лесно да се изкуши човек.

Стефи, трудно ще свалиш 10-12кг. до тогава, но не е невъзможно. Обаче ако не спортуваш редовно е много вероятно ако ги свалиш да не изглеждаш добре. Махни въглехидратите, наблегни на протеини и мазнини, движи се, спортувай и вероятно ще имаш резултат Peace

Аз днес съм на картофи - първи моноден след 3-дневната почивка през уикенда.
За утре - или отново картофи, или пиле.
А след това мисля да си спретна един пир с "пържени" тиквички на фурна (ако въобще намеря хубави тиквички де) Crazy
Така като гледам ако МЦ дойде на време до 14-ти ще съм си изпълнила плана от -3кг.  Peace

# 322
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз преди години съм си правила Вега тест,но не при медицинско лице.Струва ми се малко измислена история,ще ми ми притискат пръстта с една топчица и тя ще ми покаже кои са подходящите за мен храни,тинтири-минтири.Грешни пари са според мен.Кръвния тест би бил доста по-достоверен според мен.

# 323
Благодаря за отговорите!

За кръвен няма да дам /а и ги нямам излишни/ толкова пари.
За другия си мисля при медицинско лице, естествено...

Другия няма смисъл. При каквото и да е лице да е Simple Smile
Няма как през неотворена ампула да ти покаже каквото и да е.
Комплектите за тестване са индивидуални за еднократна употреба - за да има физически контакт субстанцията с този, на който се прави теста.
А да слагат ампулите в някаква дупка и да ти замерват каквото и да е  Crazy Все едно да стискаш ампула вит. С и да си мислиш как си я изпила  Laughing

Аз си правих (не толкова от любопитство, колкото за зевзелък) - един познат се затръшка, че е спортен нам си какъв нутрициент ... блабла и как вега теста не нам си какво...
Имаше точно 6 ампули... от който установи, че не мога да ям телешко, ама мога да ям телешки кюфтета например Simple Smile Или не мога да ям кисело мляко, ама мога да пия айрян  Whistling

Та 1 час се опитва човека да ме убеди как всичко било вярно и коректно.. ама нещо не му се получи  Mr. Green

# 324
Моята цел е до 01.04 да сваля 10-12кг и да оформя тялото си. Нуждая се обаче от някакъв режим за отслабване или диета, която да спазвам. Моля Ви пишете ми.
5-6 кг на месец, освен с глад, не знам как другояче могат да си заминат....
Чела съм, че Дюканки свалят бързо, особено ако не са правили диетата преди.

# 325
Аз съм правила три пъти Вега Тест, при две различни лица, единият в Пловдив, другият - в София. И в двата случая отидох заради проблеми със стомаха, не толкова заради килограми и ограничаването или спирането изцяло на показаните в теста продукти, ми помогна и със стомаха и с килограмите. Така че който иска да вярва, който иска - не.

# 326
5-6 кг на месец, освен с глад, не знам как другояче могат да си заминат....
Чела съм, че Дюканки свалят бързо, особено ако не са правили диетата преди.

Всъщност по 5кг. на месец е нормално за сваляне тегло ако човек има реално толкова излишни, и то без глад Peace
С глад, с Дюкан или по-протеинова монодиета ще ги свали спокойно и за малко по-кратко време ако е здрава.

# 327
  • София
Миналата година свалих 10 кг.за 2 месеца, с житуване м.февруари / в момента тече подготовката за същинската част от 15.02/ и малко по-късно -японската за две седмици.
Успех!

# 328
Обичам жито  Heart Eyes
Кажи как го приготвяш,по колко жито ядеш на ден ? Ще ми е интересно ! Peace

# 329
  • BG-DE
И според мен ако няма здравословни проблеми по 5кг на месец е напълно нормално да се свалят ако се ограничат въглехидратите и се консумират повече протеини. Мислех и аз да направя едно 10 дневно плодуване но явно няма да ми се получи, много ми е студено нещо  Sad Чудя се тези 5-6 кила как да ги почна, броенето вече ми омръзна, май и аз ще мина на безвъглехидратно хранене или пък някое моно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт