Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 111
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Днес съм замислила малко празнично меню, макар че съм дърта вече за Св. Валентин и не консумираме с ММ алкохол (никакъв), че да празнуваме зарезана  Crazy Ама пък  може да си направим някой завъртлък ей така за кеф  Laughing

Шишчета със скариди и чери домати върху салата айзберг, спанак и рукола
мариновани миди с лимон, червен лук и много магданоз
и за десерт нещо като торта с вафлени корички Simple Smile по поръчка на щерката Simple Smile

и толкоз  Twisted Evil

# 616
  • тук и там
И при нас така-за  празничното меню имам предвид и че сме старички за св.Валентин.Ама при нас ще е от гръцкия ресторант пак вечерята,нещо ми липсва ентусиазъм във кухнята.По този повод мисля през деня да не ям,или нещо съвсем малко-поне да мина със едно  обилно  хранене..Ние Трифон Зарезан ще го уважим.. Mr. GreenИ двамата сме любители и ценители на виното.

Кантарът днес показа 77,5кг.. SadНе ми е период нещо,цяла зимаска трупам паласки и сланини Mr. Green.Време е вече да започна да махам-надявам се със идването на пролетта да потръгнат нещата,няма за кога да трупам повече,ама....ще видим.

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 12:51 от Kaisia

# 617
Добро утро, момичета Peace
Аз днес пропуснах да се претегля, но предполагам от желаните -3кг. все още съм на -1,5. Не е проблем, до 8-ми март има време Peace
И на мен лошото време не ми се отразява добре - не ми се мърда, не ми се тренира дори вкъщи ... Днес тъкмо се зарадвах, че навън е изгряло едно хубаво слънце и като отворих да проветря, като ме духна един леден вятър и ми се отщя да излизам.
Нямам търпение да се постопли и да поизлезем да се разтъпчем с приятеля ми. И колело ми се кара ... Ех, как мразя зимата!

# 618
Момичета да попитам някоя от вас да е спазвала режим с месо, риба, млечни продукти,яйца и салати, ако може да споделите отзиви. Например на обяд риба със салата за вечеря 100 гр сирене със салата. Дали при такова хранене се забавя метаболизма. За три- четири месеца дали ще се свалят 15 килограма?
Метаболизма би се забавил, ако много орежеш калориите и ядеш минимални порции.
Ако се храниш нормално, всичко си е о.к.
За кг, може да свалиш 15, а може и да не свалиш.
Аз се храня така, ВМ НВХ, което е точно ядене на месо, риба, яйца, салати и сирена.За една година свалих около 25 кг.Но не съм особено стриктна, ям плодове, десерти чат-пат, наблягам на мазнинките ...    Laughing  А и съм на 50 години, на по-млада възраст се сваля по-бързо.Особено ако организмът не е изтезаван с безброй диети.

Моето меню днес:
з-бекон и яйце на тиган, краставица
10 ч-чай, 1/2 ябълка
о-печена наденица, салата, шоколад черен най-вероятно
в-печени свински гърди, грах на пара, салата от извара, сварени яйца, каперси, печени чушки, подправки, колсло

Замислила съм и едни "мъфини" от настъргани картофи и сварен грах, за гарнитура към месото за мъжете.  

# 619
И аз съм на ВМ-НВХ- ама по-либерално го карам.За днес закусих с кофичка заквасена сметана.За обяд и вечеря съм си направила една моя измишльотина-нещо което наподобява баница със спанак т.е. днес съм на млечни и яйца.
На кантара се качвам на около 10 дни, че бавно вървят нещата при мен и се депресирам като гледам бавните темпове.Днес забелязвам,че и новото дънки дето взех преди 15дни уж по малко и ми стягаше ми се смъква -теранти ще му слагам. Laughingза да не го изгубя по пътя,че само го повдигам.

# 620
Здравейте момичета.Може ли да ми кажете 1700 калории  много ли са за момиче на 23 години ,58-59 кг ,1.65 висока ?

Аз съм 167см, миналата зима бях 58кг, според изчисленията ми по формули, за да свалям, трябваше да приемам около 1400 калории, но набавени предимно от протеин, малко мазнини и най-малко въглехидрати. Ако приемам 1600-1700, задържам постигнатото. Все пак зависи и от начина на живот, дали тренираш или не.

# 621
  • София
Поставената ми цел за 14-ти беше 61 кг, днес съм 60,9 кг, така че изпълнено! Доволна съм и че тренирах

За 8-ми март си поставям малко по-голяма - 59 кг, не вярвам да я постигна, но ще се задоволя и на 59,9 кг. Очаквам след днешната вечеря да си върна 1 кг, който да изчистя после за седмица.  Laughing Мисля и десерт да си хапна в ресторанта или пък нещо тестено. Живея за хапването по тези празници! Наистина в дните, в които пазя диета си живе с идеята какво ще ям на  14-ти. ММ ще ме изненада с ресторанта довечера, прехвърлила съм в ума си поне 10 различни кухни и съм си намислила варианти.  Laughing

# 622
  • София
И аз така си живея за дати с храна,днес ще е рибно но няма да ограничавам количествата.
За март имам дата там вече съм измислила менюто пълно с вредности.

# 623
Аз пък точно такъв модел исках да избегна на всяка цена...да гладувам перманентно, а по повод да наваксвам с вредности.Исках някак естествено да ми се получават нещата, засега става.
Днес ще ям пълноценна храна по режима, и без грам вина ще си усладя празника с прекрасен шоколадов десерт.   Laughing
Досега разни такива почерпки не са ме изваждали "от пътя", надявам се и сега така да стане.

И една молба, ако е за тук, че не помня...преди време някой даде сайт, в който фигура на жена се променя в зависимост от зададените кг.Не мога да го намеря, та ако някой се сеща за какво става въпрос ...    Praynig

# 624
  • София
Едно парче сладкиш няма как да обърка нещата, аз обаче не мисля да се огранича в него. Най-много ми се яде пица, но предполагам, че ресторантът няма да е италиански,  бих си взела и предиястие и осовно с В, от които после ще задържа вода най-вече. Заслужава си! Важното е да се спра само с тази вечеря, а от утре режимна.

# 625
Довечера сме на салата капрезе и ориз със скариди, пък нека ми е зле. От време на време наистина нищо няма да се случи, ако човек е на диета/режим от дълго време даже е полезно. Иначе в началото на режимът, когато целях сваляне, нямах никакви залитания, сега, почти 7 месеца по-късно, от време на време си позволявам волности, които обирам в следващите дни.

# 626
  • Варна
Аз от предишни диети установих /за мен поне/, че наистина от време на време е добре да се отпускам със забранени неща. Особено по време на застой. Веднага се раздвижва кантара и то надолу. Парадоксално ми изглеждаше, но четох, че това ръчкало метаболизма, който свиквал с режимните храни и му трябвал малко кулинарен шок Simple Smile

# 627
Напълно съм съгласна и също съм видяла само положителни резултати от такова раздвижване. Разбира се - за една вечер, за един ден, не за цяла седмица.

# 628
  • Варна
Е, да, точно трябва да бъде от време на време, с наклон към по-рядко Wink

# 629
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Казват му зареждащ ден или чийтване😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт