Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 119
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
А ти чакаш ли го да покълне, то това май е оснавата разлика между двата режима. В този неизвестния житото си се вареше стандартно, а и при него е 500 грама жито за три дни. Аз не съм варила отдавна и не мога да си представя 500 грама жито сурово на колко са равнява варено.
На 100гр.се слагат три суп. лъжици мед.Добре става,очаквах да не се подслади толкова.Аз накиснах 100гр. жито от снощи в 2 чаши и 1/2 вода,опитах го сутринта и ми се стори леко твърдичко,та го сложих на котлона да поизври водата малко.Стана страхотно.Имам едни стъклени прозрачни купички,кръгли,в които правя салата(от Кауфланд),стават две купички,но не догоре пълни.Със едната се наяжда човек ама на мен ми се услади,че то такъв лукс трудно може да си позволи човек и изядох и двете.Сега следобед ще хапна две ябълки и съм готова.Даже и фаст си спретнах   Joy Joy Joy Молитва не съм му чела,че беше много вкусно.
Иве ,проблем ли е орехчетата в житото да ги сложа ,че отделно ми горчат? Mr. Green
И аз тъй ги правя   GrinningКато се напоят стават божественно крехки.

# 586
Утре запретвам ръкави ,обожавам жито . Мисля с 2л мед да подсладя и малко стафидки и лим.кора.
Няма да съм драстична ,защото правим бебе и ме е шубе,а МЦ и той страда като се подлагам на тотални ограничения .  Joy

# 587
Георгиева, направо ме разби с тези снимки "преди" и "след"! Браво!!! И най- вече- браво, че задържаш  постигнатото!  bouquet
Аз и половинката празнувахме с приятели през почивните дни  14- ти в аванс. По принцип на ол инклузив почивките се оливам, но този път  главният готвач се беше погрижил нито едно от основните му ястия да не става за ядене, тъй че карах само на салати. Недиетични, но все пак- салати. Доволна съм, че изобщо не посегнах съм сладките, кремовете и тортите, както и към тестените изделия. Дано лека- полека преодолея зависимостта си към тях, че те са  основната причина за "кръшната" ми фигура Crazy
Тези дни няма да се меря- както се оказа, МЦ ме изненада в гръб- нека приключи, пък тогава ще правя равносметка на обиколките.
Топъл и режимен ден на вас! Тук е -4*, ама усещането е като за -10*С  cold Хайде, да се стопля вече, че направо ми писна от тези студове!

# 588
Голям срам вчера се освиних с парче пица, пудинг и половин кроасан , днес реших да съм стриктна ама пак се подадох и изгълтах няколко бонбона .
Оправдания много , резултат 0  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 589
  • София
ДВ навести ме мц,спокойствие и хармония цари.Режимна от всякъде,днес кефирен ден.Няма да се меря,след ден два.Онзи ден батерията на кантара се изхабила и като се качих показа 132,28 кг.Ей тези 28 гр от къде дойдоха незнам.Нямаме в къщи с такова тегло,освен да е станал калкулатор....  Joy

# 590
  • In Wonderland...
Здравейте! От доста време чета темата, но чак сега се включвам. Мотивирате ме страшно много с това,което сте постигнали.  Hug
Отчет за днес няма да давам, че се олях с една печена скумрия Embarassed... Но като цяло бях режимна.
Няма да се отказваме! Лятото чака нас  Grinning Grinning Grinning

# 591
Ния, извинявам се, че давам непоискан съвет, но ми се струва че житния режим изобщо не е подходящ за теб  Hug

elia_gg, поздравления, че не си се поддала на сладките изкушения!

duhi_puh, нищо не каза за шопинг терапията  Simple Smile Аз днес си купих блузка и пролетно якенце  Simple Smile За якенцето няма да е зле да позаслабна малко.

Менюто днес
Скрит текст:
през деня на работа- 3 варени яйца, маслини, краве сирене, лютеница, дом кисело мляко с извара и протеин на прах с вкус на шоколад, 2 кафета с пр мл
вечерта- чери домати, маслини, 150гр кайма смес тел/свинско на кюфтенца, 20гр шоколад с червени боровинки

Добре дошла Чудо и успех!

# 592
  • София
Зетче, приемам всякакви съвети, затова съм в темата. Интересно ми е защо мислиш, че не е за мен?

# 593
Защото, ако правилно си спомням ти си с ИР?

# 594
  • София
По принцип, да, но нещата са под контрол от три години, разбира се внимавам, но но е проблем да ям и торти, важното е количеството да е на порции, а не на един път, за всеки случай. Изследванията ми последните три години са перфектни.  Но си е от тези заболявания/състояние, за които човек цял живот трябва да си има едно наум.

# 595
 Радвам се, че си овладяла ИР, но този режим е пшеница, мед, ябълки...  Помисли си добре дали си заслужава  Hug

# 596
  • София
Ще се замисля, да, иначе аз съм решила, ако го правя да не слагам мед или да е чаена лъжица. По принцип избягвам мед, той се разгражда бързо и затова не си позволявам като превантивна мярка.

Иначе днес и утре на диетувам, прекъснах моното, пък от 15-ти се завръщам, но още не съм решила с какво.

# 597
Намалям вече тази седмица въглехидратите,да поотслабна малко  bowuu  Днес ходихме на спининг с ММ  newsm44  много е готино и интервално и натоварващо -ще се ходиииии Peace

# 598
  • хасково
Момичета да попитам някоя от вас да е спазвала режим с месо, риба, млечни продукти,яйца и салати, ако може да споделите отзиви. Например на обяд риба със салата за вечеря 100 гр сирене със салата. Дали при такова хранене се забавя метаболизма. За три- четири месеца дали ще се свалят 15 килограма?

# 599
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ох, как ми стърже на корема, не е истина. Последно в 15ч. изядох две ябълки. Дано скоро да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт