Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 133
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Мерси за идеята да си купя фурми тази седмица и да ям по 2 на ден.
Днес опитах едно сладко от ревен, една лъжичка, хем е сладко, хем е кисело. Много приятно.
Георгиева - знам, че си млада, имаш ли деца?

Млада, млада, колко да съм млада  Laughing Догодина ще правя 30 и нещо леко се депресирам  Grinning Не, деца нямам  Simple Smile Днес сутринта си пийнах топлата вода с лимон и изядох две малки ябълки. Не знам дали сте пили топла вода с лимон, но от нея правя пътека до тоалетната  hahaha Много вода, много нещо има в човека  Joy

# 571
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добро утро, момичета!!!! От днес смятах да правя новото предизвикателство на Джой фитнес,но ще първо да направя житнната на Дънов-3ябълки,9 ореха и 100гр.жито.

# 572
  • София
georgieva88, как да не си млада?! Аз определено си се чувствам много млада, не съм почувствала остаряване още, а съм явно самос година по-млада от теб.

duhi_puhi, кои предавания гледате? Аз харесвам Вкусът и Моята кухня и странното е, че не огладнявам от тях.

iv.elina, и аз бях намислила тези дни да направя житен, но не на Дънов, няма ме в духовната му част, но бях чела подобен - жито, лъжица мед, една ябълка и малко орехи. Ако ми е вкусно, бих карала 3-4 дни на него, по принцип обичам жито.

А аз тъкмо да овиня зеленчуците, че съм задържала от тях и че не стига, че няма минус, а съм на голям плюс и усетих, че съм в ПМС и явно това е причината.

# 573
Чак толкова духовна не съм. 😁,забравих и за меда да споделя. Аз също жито не съм хапвала не помня,4-5години,а може и повече. То голям лукс 😁😁😁На мен ми допада, тъкмо си хапвам от него.

# 574
  • София
А ти чакаш ли го да покълне, то това май е оснавата разлика между двата режима. В този неизвестния житото си се вареше стандартно, а и при него е 500 грама жито за три дни. Аз не съм варила отдавна и не мога да си представя 500 грама жито сурово на колко са равнява варено.

# 575
Иве ,мислих и аз да пробвам ,но ме притеснява количеството.
Я ,сподели ,как изглежда 100гр.сварено жито ?  newsm78 Колко лъжици мед му се полагат?
пп отивам да чупя орехи... hahaha

# 576
duhi_puhi, кои предавания гледате? Аз харесвам Вкусът и Моята кухня и странното е, че не огладнявам от тях.
Точно тези Simple Smile Много са готини, има адреналин.. дават идеи..и наистина не се огладнява Simple Smile Храна за душата!

# 577
А ти чакаш ли го да покълне, то това май е оснавата разлика между двата режима. В този неизвестния житото си се вареше стандартно, а и при него е 500 грама жито за три дни. Аз не съм варила отдавна и не мога да си представя 500 грама жито сурово на колко са равнява варено.
На 100гр.се слагат три суп. лъжици мед.Добре става,очаквах да не се подслади толкова.Аз накиснах 100гр. жито от снощи в 2 чаши и 1/2 вода,опитах го сутринта и ми се стори леко твърдичко,та го сложих на котлона да поизври водата малко.Стана страхотно.Имам едни стъклени прозрачни купички,кръгли,в които правя салата(от Кауфланд),стават две купички,но не догоре пълни.Със едната се наяжда човек ама на мен ми се услади,че то такъв лукс трудно може да си позволи човек и изядох и двете.Сега следобед ще хапна две ябълки и съм готова.Даже и фаст си спретнах   Joy Joy Joy Молитва не съм му чела,че беше много вкусно.

# 578
На 100гр.се слагат три суп. лъжици мед.Добре става,очаквах да не се подслади толкова.Аз накиснах 100гр. жито от снощи в 2 чаши и 1/2 вода,опитах го сутринта и ми се стори леко твърдичко,та го сложих на котлона да поизври водата малко.Стана страхотно.Имам едни стъклени прозрачни купички,кръгли,в които правя салата(от Кауфланд),стават две купички,но не догоре пълни.Със едната се наяжда човек ама на мен ми се услади,че то такъв лукс трудно може да си позволи човек и изядох и двете.Сега следобед ще хапна две ябълки и съм готова.Даже и фаст си спретнах   Joy Joy Joy Молитва не съм му чела,че беше много вкусно.
Иве ,проблем ли е орехчетата в житото да ги сложа ,че отделно ми горчат? Mr. Green

# 579
Леле, момичета, много сте изписали докато ме нямаше Crazy Връщам се да чета.

georgieva88, страхотни снимки Peace Поздравления за постигнатите резултати.

При мен рождения ден вчера мина въглехидратно Mr. Green Днес си дояждам изкушенията, утре вечер ще уважим празника с вино и някоя мръвка за вечеря, а от 15-ти съм на няколко разтоварващи дни до събота Mr. Green
Подготвила съм си пакет брюкселско зеле (много обичам да си ги гриза сурово с малко сол  Mr. Green) и няколко моркова за сряда. След това един картофен ден и един на месо, само ще видим кога какво ще е. И вода - много вода, защото последните 3 дни не съм изпила и 100мл. Crazy

# 580
  • Bulgaria
Здравейте момичета.Може ли да ми кажете 1700 калории  много ли са за момиче на 23 години ,58-59 кг ,1.65 висока ?

# 581
Здравейте момичета.Може ли да ми кажете 1700 калории  много ли са за момиче на 23 години ,58-59 кг ,1.65 висока ?
Тамън толкоз Simple Smile

# 582
  • Bulgaria
Тамън толкоз Simple Smile

Супер ,макар че това не е всекидневен резултат ,старая се и по-малко калории да поемам.Но 1-2 пъти седмично си вземам ``забранени храни ``като чипс ,например .А по отношение на сладкото -1 блокче на ден шоколад ми стига Simple Smile

# 583
1700 калории са много относителни.
Много зависи дали искаш с по толкова на ден да отслабваш или да задържаш, дали спортуваш или си по цял ден зад бюрото, а и от какви точно храни са произлезли Peace

# 584
  • Bulgaria
1700 калории са много относителни.
Много зависи дали искаш с по толкова на ден да отслабваш или да задържаш, дали спортуваш или си по цял ден зад бюрото, а и от какви точно храни са произлезли Peace

В момента съм 59 кг ,за лятото искам да стана 55-56 кг.Не водя активна физическа дейност ,но пролетта мисля да поправя тази грешка ,това ми е основния проблем по пътя на отслабването.

Общи условия

Активация на акаунт