Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 135
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Привет момичета  Simple Smile

Първо огромно БРАВО на Георгиева  bouquet Hug bouquet Страхотен успех момиче, направо нямам думи да изразя възхищението си. Видях красива рокля върху кръшна фигура  Simple Smile но другите снимки ги изпуснах. Моля те да ги пуснеш отново  Praynig Цифрите са красноречиви, но сигурно там успеха е още по-мотивиращ.

Hug за всички, които имат нужда и минават през тежки периоди.

Малкия беше болен и не можах да пиша, въпреки че успях да ви изчета. Храната ми беше прилична, но резултат няма. Така, че за 14 февруари няма да успея да си постигна целта. Днес кантара показа 91,9кг. Доста се разочаровах, надявах се на 500гр минус, но уви. За утеха успях да се спра с 2 сурови барчета само  Embarassed  Е, какво да се прави, ще е по-бавно този път. Дано до края на февруари успея да падна под 90кг.

Какво е това моно със шоколади, може ли подробности  Heart Eyes

# 556
Привет момичета  Simple Smile

Първо огромно БРАВО на Георгиева  bouquet Hug bouquet Страхотен успех момиче, направо нямам думи да изразя възхищението си. Видях красива рокля върху кръшна фигура  Simple Smile но другите снимки ги изпуснах. Моля те да ги пуснеш отново  Praynig Цифрите са красноречиви, но сигурно там успеха е още по-мотивиращ.

Hug за всички, които имат нужда и минават през тежки периоди.

Малкия беше болен и не можах да пиша, въпреки че успях да ви изчета. Храната ми беше прилична, но резултат няма. Така, че за 14 февруари няма да успея да си постигна целта. Днес кантара показа 91,9кг. Доста се разочаровах, надявах се на 500гр минус, но уви. За утеха успях да се спра с 2 сурови барчета само  Embarassed  Е, какво да се прави, ще е по-бавно този път. Дано до края на февруари успея да падна под 90кг.

Какво е това моно със шоколади, може ли подробности  Heart Eyes

Благодаря ти  bouquet Пускам пак снимката и макар да се гордея, че се вкарах в релси малко ме е срам на какво съм приличала  Embarassed
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16683868_102105524 … d&oe=59011102
Днес менюто беше сърми, но тъй като не съм на ти с ориза, ядох само листата от зелето  Heart Eyes Обожавам ги тези сърми  Laughing Добавих печено пиле на обед и сирене, а за вечеря с листата изядох две парчета шунка и сирене. Общо за деня три ябълки, две чаши прясно мляко и 1/3 кисело. Прегреших с две хапки домашна баница, ама мама няма сърце направо да прави такива неща  Grinning За сметка на това не съм яла нищо друго въглехидратно и тестяно. След цикъл съм и не знам що пак ме гони глад за сладко, та ометох и две фурми  Grinning В тази насока да ви питам какво мислите за тях. Аз ги обожавам, но ги ям на страх, че ми се виждат бая калорични  newsm78 Някъде пише че са над 400 калории за 100 грама, а на кутията на тези пише към 250 за сто грама. Позволявам си най - много до три и то рядко  Peace

# 557
  • София
Фурмите са много полезни, предвид, че вече си постигнала форма според мен спокойно можеш да си ги позволяваш като внимаваш с количествата. Разликата в калориите идва от това, че някои производители добавят допълнителна захар към сушените плодове, а други не. Специално за червените боровинки и годжи берито редовно виждам, че са с добавена захар, така че човек просто трябва да избира тези без.

Аз предпочитам фурмите в кутиите, които са меки, те нямат захар или поне аз не съм виждала. Приятел е тича маратони и организира такива и в групата им ядат много фурми от тези меките, както и смуутита си правят, а имат мноого стабилни мускули. Предвид, че и ти правиш кардио, не мисля, че биха ти се отразили зле.

На мен днес ми мина добре денят откъм храна, салати от домати и краставици и домашна лютеница без захар, ябълка. Днес обаче нямам време за тренировка и яво ще пропусна, ще гледам поне 10 минути да потичам.

Надявам се утре или макс във вторник да съм паднала под 60 кг.

# 558
Каквото и да кажа, ще се повторя  Simple Smile Благодаря, че пусна отново снимките. Няма от какво да се срамуваш. Постигнала си много и си го задържала дълго, пожелавам ти завинаги  Hug
Я виж каква хубава талия си крила преди, намерила си себе си и не позволявай да се изгубиш отново. БРАВО още веднъж  bouquet

Фурмите на мен са ми прекалено сладки. Харесват ми много с какаово зърно вътре, но не мога да спра на 3 броя, затова гледам да не купувам. Според мен трябва да се внимава с тях.

# 559
Благодаря ви  bouquet Точно от тези меките, в кутии фурми ям понякога и никога повече от 3 на ден и гледам да са поне през три дни. В началото на миналата година ядях по четири за закуска, тъй като ми се отразяваха много добре на стомаха, но лятото спрях и днес видях, че мама е купила и глътнах двечки  Simple Smile Мисля че са по - добрият източник на захар от шоколада, та може да заменям шокото от време на време с фурма или две. Днес и вчера ми беше почивка от кардиото и утре с пълни сили се мятам пак  Peace На тези кила бях като абитуриентка през 2007, но като студентка, макар пак да не ядях вредни неща, качих пет, шест килца, но сега си върнах старата форма и съм повече от доволна. Като голяма заслуга има именно кростренажора! Макар на същите кила като от 2007, сега съм с по - малко см в краката, което бе и основната ми цел, тъй като както се вижда от снимките, там съм била повече от мощна  hahaha

# 560
  • София
Фурмите са супер,правя си на руми бисквитите с тях.Даже за 14 мислех да си спретна бонбони с тях.Кои са без захар в едни зелени кутии?
Пия си кефира и стискам зъби че съм гладна.

# 561
  • На топло
Мерси за идеята да си купя фурми тази седмица и да ям по 2 на ден.
Днес опитах едно сладко от ревен, една лъжичка, хем е сладко, хем е кисело. Много приятно.
Георгиева - знам, че си млада, имаш ли деца?

# 562
Подсетихте ме -утре трябва си купя лешници за мюслито ,мед и кокос .
Освен на стърготини и пресен ,разбира се ,какъв мога да търся ?  newsm78 Продават ли парченца?

# 563
  • някъде
Аз фурми не мога да ям по 2-3 на ден Naughty Наскоро си бях купила една кутия, изядох я за два дни.....можех и за един, но си наложих ограничание Mr. Green даже я скрих в шкафа да не я намери мъжа ми  Simple Smile и затова не купувам често  Peace

# 564
  • София
Таня продават се изсушени парченца.
Залата ми за тренировка се препълни,явно всички се вталяват.Забелязах че по младите са с мн.килограми.Единия ми син е отпуснал шкембенце и започва коремни плюс каратето на което ходи 2 път седмично.

# 565
О,Зетче,радвам се,че се появи.Дано сте загърбели болестите и повече да не ви спохождат.
Та по повод моното -може с всичко-важното е да редуваш въглехидратен с протеинов.Аз се спуснах в това начинание,че съм на аб ,а и се мъча от дълго с алергии и така ми е по-лесно да забележа коя храна ми прави проблем.Имам приятелка ,която с месец моно е неузнаваема-сутрин хапва това,което я привлича и до вечерта само на него(имала е и дни на торти,баници и тъй...).Преди години(когато бях млада)на шоколадов ден,на другия ден кантара беше -1кг,сега не вярвам да е така от здрав.проблеми и повечето години,но пък получих отвращение от шоколада(дано държи за дълго).Доживях и аз да напиша как не искам повече да го погледна.Ако имах само черен,сигурно и 1 нямаше да мога да изям,но с млечните-ех,ах,ох!
Успешна нова седмица с много минуси на всички! Peace

# 566
  • тук и там
Добро утро,момичета!Вчера не ми беше режимен ден-нищо ново..Тази седмица планирам два разтоварващи дни които да компенсират освинването през уикенда.Единият мисля да е днес,като планът е да изкарам деня на кефир.Моят глад е за нещо със шоколад,аз и друг път съм споменавала..Имаме фурми във шкафа,така си стоят от няколко месеца-не налитам  на тях-нито на мед,нито на конфитюри и сладка-а на шоколад,и на вафли,бисквити и тем подомни боклуци.. Embarassed
Днес няма да се тегля,за да не се разочаровам -не че нямам идея след тъпкането със сладко през уикенда,какъв ще е резултата де..
Успешна седмица на всички!:hug:

# 567
Здравейте момичета,
от 5 дни съм на монодиетата на Валя Червенкова. Миналата година я открих, добре ми подейства. За 12 дни свалих 4 кг. Сега пак имам доста за сваляне и започвам с нея, като след това ще продължа с нискокалорично и здравословно хранене.
Да кажа още, че имам богат опит с отслабването. След ражданията успях да сваля по 15-20 кг с голямо желание и дисциплина. Основният ми проблем, обаче, е, че обичам да готвя и опитвам нови рецепти.
И така, започвам с 80 кг, цел-около 60кг до началото на август.

georgieva88, много трогателна история и с хубав край, което е най-важното!

Приятен ден!

# 568
Добро утро!
Вчера и аз бях ужасно нережимна, направо бях като обезумяла. Срам ме е, ама това е положението. Поне ми беше вкусно. Днес - в ритъм.

# 569
Добро утро Simple Smile
Аз пък бях режимна (учудващо)  Mr. Green целия уикенд.. при все, че бяхме и на гости... И като нищо утре ще се събудя изпълнила плана... или на много малък косъм от там  Laughing

И аз имам проблем със сладкото и шоколада, но не съм яла от ... 1 януари и не ме дразни изобщо никак.
Позволявам си понякога плод или бонбон от сушени плодове с бадеми (аз си ги правя) .. и толкова
Знам че залитна ли пак, отърване няма  ooooh!

Мюсли рядко ям, че там мярка нямам и много се оливам с количеството  Whistling но си кисна чат-пат уикендите като се сетя и имам време за закуска - че това се случва сигурно 2 пъти в месеца  ooooh!

Но пък съм доволна много, че спрях да се оливам с вечерята и да похапвам пред ТВто... Като за целта гледам е с ММ кулинарни предавания по 24-китчен и най-вече състезанията - много са готини  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт