Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 147
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Георгиева, поздравления и от мен!

Днес и аз съм в отбора на провалилите се. Ядох парче чийзкейк, поне махнах блата и сладкото отгоре, а вечерях домашна руска салата, стабилна порция - 330 грама. Едиственото хубаво е, че поне майонезата не е купена и беше малко. Замина си моното.  ooooh! И все пак мисля да продължа и останалите дни, няма да я почвам отначало заради днешните прегрешения.

# 541
  • На топло
Sun sea - само черен шоколад ли е моно диетата или може да се яде и от другите?
Niya - руска салата правя веднъж в годината, защото много обичам и не мога да се спра когато започна.
И добре, че си харесвам само моята рецепта, други и особено купешки, не могат да ме изкушат.
Вяра - това с 5-те хапки е много добро решение! Ако успееш за дълго време да се храниш така със сигурност ще свалиш килограми и ще калиш волята си.

# 542
Georgieva88, очите ми останаха в панталона ти! Страхотен!

А за останалото нямам думи! newsm20 Да си жива и здрава! bouquet

Вяра, добре завърнала се! Hug

Аз съм в ПМС, традиционните вече 55.5кг. #Cussing out или2 кг вода отгоре. Ще паднат сами, но минуси нямам.
Повредих се вчера на всичкото отгоре. Наведох се....и се сецнах като бабичка. Sad Добре че е уикенд.
В четвъртък вечерта правих едни завъртяни упражнения с Джилиян- гири и извъртания назад, и нали съм амбициозна, издевателствах над себе си с 5ци. На ти, булка Спасов ден! ooooh!

Закусих шоколад със стафиди за успокоение. А исках да бягам! Така ми се тича, мамка му и прасе!

Вяра, хуквам с теб от другата седмица, само да се пооправя малко, че сега не се виждам просто. Йогинствам си кротко и се моля да се оправя до понеделник, да не стана за резил.

Джен, бързо да се оправяш! Hug Не се изнасяй, зареди се с яйца, ще се справиш! Peace

Кайсия, ти си от височките, но аз и сега си пазарувам от детските магазини- от момчешките дрехи, защото момичешките са тип принцес с висока талия, а аз искам с подчертана да ходя. Също са много шаренки. От сина ми имам много тениски за тренировки, нося за 14г.  Laughing Панталоните, разбира се, не ми стават. Бедрата ми са дооста наляти.  Laughing

# 543
  • София
 Hello♥Jen, аз също купешка не признавам, въобще не ми е вкусна, не ми миришат добре, но не съм и опитвала последните години. Не съм пробвала аз да направя майонеза досега, защото нали внимавам с тези неща, но умирам за тази на майката на ММ, то като е с домашни продукти е много по-различно, а и тя я прави много лека, основното са зеленчуци, а майонеза само за вкус. Ще накарам ММ да я доизяде на закуска, за да не взема и утре да се подхлъзна.

Аз си признавам, че нямам силна воля, честно казано дори и кола да купя, ще я отминавам 2-3 седмици и накрая ще ме изкуши. Затова предпочитам просто да не купуваме вредни храни или ако ми донесат, да ги раздам на други.

Но сега ще се захвана с една тренировка на цяло тяло и ще дам всичко от себе си като компенсация към тялото ми.  Mr. Green

Да не пускам нов коментар ще си допълня този:
Много съм доволна от тренировката си тази вечер, наистина се раздадох повече от друг път, направих и четирите кръга + допълнителните упражнения и накрая въпреки че едвам станах от постелката видях, че имам само 2000 крачки за деня и тичах.  А сега да сядам да уча!

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 22:57 от Niya88

# 544
Здравейте момичета, не мога да не се възхитя на волята и хъса  с който громи  килограмите Георгиева.Браво момиче bouquetКакво си постигнала -евала.А моя милост се лигави  последните 5 години  с едни 10-15кг. Срам и позор за мен. Embarassed
Ама идвам и да се похваля-днес без прегрешения-пу да не ми е уроки. Grinning

# 545
Здравейте момичета-кокичета bouquet
За днес 2 пържени кюфтета,купичка леща,филия с малко кашкавал
и малко салам и 30 грама шоколад-1.200калории Simple Smile
И една кофа чай,а мразя чай ама  ooooh! ooooh!
Сега чак разбирам колко много калории съм приемала
преди-ужас!.....Чувствам се малко по-прибрана,даже днес
се наврях в една кожена пола и я закопчах с мъка ама
се наврях де Joy Joy

# 546
  • На топло
Дези, съчувствам ти за кръста, много е кофти, зависи от болката де.
Тази вечер има много народ  Simple Smile
Радвам се да видя, че някои момичета държат фронта и нямат големи провинения.
На Свети Валентин тук се подаряват шоколадови бонбони  Rolling Eyes значи и другата седмица изкушенията ще ме преследват.

# 547
 Георгиева, благодаря за опората, от която се нуждая също и аз! Мотивацията ти е била невероятна! През годините съм сваляла и аз до 35 кг., но сега ми е трудно! От две седмици карам без хляб и сладко, но през почивните дни се оливам. За сега не мога и да спортувам, защото имам здравословен проблем.Ще ми е нужна много воля. Реших, ще си препрочитем този твой пост! Grinning

# 548
Здравейте,
и аз вчера се олях Sad
Днес съм режимна.
Георгиева, браво, това е страшно впечатляваща цифра и история, линка го изпуснах, но съм сигурна, че промяната е огромна, и ти се възхищавам на постоянството и целеустремеността. И аз от тийнейджърските си години си имам проблема с преяждането на емоционална основа (без да съм гладна физически) , съчетан с чиста пробва чревоугодничество, но тогава не бях много кила. Постепенно след двете деца нещата много градираха. А проблемът ми е все така нерешен.

# 549
Hello♥Jen,черния не ми е вървежен(даже остана),но млечния ме подхлъзна и спиране няма..,но разчитам,че е моно ,а и раздвижвам заспалия метаболизъм..
nikitto,и аз съм от емоционално хранещите се.С психолог имах напредък в хиперфагията,но след време пак през просото...
Дейзи,бързо възстановяване!Много неприятно и болезнено. Hug
Георгиева,твоят пост си заслужава заковаването на 1-ва страница заедно със снимковия материал.Вдъхновение си!

# 550
Благодаря, момичета  Heart Eyes Много се радвам, че мога чрез споделянето на историята си да помогна ♥ Знам колко е трудно и че това е борба цял живот, но когато сме упорити всичко се постига. Не мислете, че съм до крайност непоклатима и аз като човек нищо не ми е чуждо от изкушенията, но за тези години съм се научила, че дори когато прегреша с нещо надебеляващо не трябва да го мисля като провал, а да продължа по правилния начин. Понякога на тялото е необходимо малко глезене, за да ни се отблагодари след това. И на мен уикендите са ми тегави, но не се предавам, тъй като едната лакомия не може да е по - силна от мен! Просто човек трябва да мисли позитивно и всичко се нарежда ♥ Когато си в хармония със себе си и килата падат, но когато приемеш тялото за враг, нещата не вървят! От опит го казвам! Всичко, когато е умерено, е полезно, за това от време на време посягам към сладкото, но по малко, че то пък изобщо без него цял живот не може  Laughing

# 551
  • На топло
Sun sea - отказала съм трайно млечния шоколад, от него не можех да сваля и грам. Черният ми е любим, има един много вкусен и въпреки това, ям 2 парченца и хоп в шкафа  Simple Smile.
До тук бях с яденето  Crazy до вечерта съм на зелен чай с ягода, мммммного вкусен.
Другата седмица не гарантирам само режимно ядене, имам едни гости и един ресторант.
Взех много важно решение, тази пролет и лятото най-вече, да се откажа от сладоледа, обожавам го, но мисля, че съм си взела дозата
за няколко години напред.
Приятен ден !

# 552
  • София
До сега на пълно режимна З овесени ядки,обяд 2 яйца и салата,наспах се и изядох една ябълка сега,ще ходя да подскачам и вечерята ще е кефир.Взех някакъв нов от билла земенея,гъст айрян ако на някой не му харесва резливия вкус,за него е.Една идея по добър от хармония.

# 553
Днес съм нережимна, но не ми пречи. Утре започвам моно за последен път. Казвам за последен, защото наистина ще паднат килата и няма да ги мисля поне за известно време.
Не мога на БВХ, ставам ужасно зла, и ми е крив целия свят. За да съм бяла и добра, по-добре да съм на моно.  Laughing
Утре ще съм на любимото кисело мляко. Поне ще ми е вкусно.  Heart Eyes
Няма да съм на идеалните килограми на Валентин, но поне на 8.03. ще съм в по-добра форма. И ще започна да тренирам за половин маратон без да затруднявам ставите с излишни килограми.

# 554
  • Пловдив
Обърках всички режими и ядох днес като за световно.
Но бях на планина, направихме доста дълъг преход с една приятелка и натоварването не беше малко. А ни е за пръв път от три месеца....
Утре няма да се тегля... Wink

Общи условия

Активация на акаунт